РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.397 EUR: 42.336
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.397
EUR 40.000 41.000 42.336
USD 39.280 39.830 39.397
EUR 42.300 42.900 42.336
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

BIG CITY: експерти з водовідведення та очистки стічних вод

Системи водовідведення та водоочищення фірми вже успішно використовуються на понад 700 об'єктах у різних областях України
2701 13.11.2023 в 07:45



Компанія BIG CITY займається збором, очищенням, відведенням дощової, талої, технічної води з різних поверхонь в Україні з 2007 року. Завдяки досвіду та кваліфікації фахівців,  співпраці зі світовими брендами та власних розробок вона є лідером у галузі водовідведення в країні.

Головною метою роботи компанії є забезпечення комфортного життя та пересування містами України. Так, технічні рішення та системи водовідводу та водоочищення від  BIG CITY застосовані на таких об'єктах,  як Національний спортивний комплекс «Олімпійський» у Києві, стадіон «Львів», на всіх аеропортах країни! Інженери компанії розробили рішення для відведення води з покрівлі заводу та адміністративного корпусу DALGAKIRAN площею 11500 м2 та з покрівлі Коростенського заводу МДФ площею 17500 м2. Подібні рішення були реалізовані в конгрес-центрі «Парковий», БЦ «Астра-Центр», супермаркет «Фуршет», м. Бровари, інноваційний парк «Unit.City».

Серед проєктування водовідведення з підприємств харчової промисловості із знакових робіт компанії варто виділити водовідведення та водоочищення у бісквітному комплексі «Рошен», м. Бориспіль, молочному комплексі «Рошен», м. Вінниця, фабриці «Агромарс».

Велика гордість - це десятки реалізованих мостів в усіх областях України.

Варто зазначити, що BIG CITY активно співпрацює з місцевими органами та державними службами. Так, компанія входить до складу Національної асоціації дорожників України та активно співпрацює з державними органами, такими як Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України та іншими організаціями, щоб покращити інфраструктуру нашої країни. Фахівці компанії, що постійно підвищують свою кваліфікацію у найкращих європейських спеціалістів ринку, видають статті, готують доповіді та консультують у галузі водовідведення.

 Фундаментальний принцип роботи - експертність, і ми бачимо що попри війну і кризу компанія зростає!

«Проблема сьогодення - кадровий голод. Ми повністю перебудували маркетинг та інші служби з метою підтримати кадровий потенціал нашої компанії. Стратегічне рішення - підписали договори з провідними дорожніми ВУЗами України, за конкурсом обираємо студентів 4-5 курсів для стажування в компанії з зарплатами, передаючи свій досвід. В цьому році обрали 6 студентів, навчаємо їх на реальних обʼєктах для глибокого розуміння не тільки креслень, а й як все працює на практиці, в чому є проблема, на що звернути увагу. Давно працюючи на ринку розуміємо «Ахіллесову пʼяту», яка є між проєктантами та будівельниками, адже проєкті рішення не завжди можна застосувати на практиці. Наша задача- навчити, а ми знаємо як, показуємо як внести вихідні дані  в програму, щоб розрахунки були вірні до міліметрів.

З кращими студентами укладаємо трудовий договір.

Амбітні плани - розширити власне виробництво! Очікуйте інноваційні системи водоочистки нафтопродуктів та нові рішення у сфері дорожнього будівництва в 2024 році!

Ціль - Перемога! Ми в це дуже віримо! Допомогаємо та підтримуємо ЗСУ »  – зауважив директор компанії BIG CITY Юрій Шевага.

BIG CITY надає консультації та послуги з проєктування водоочтстки та водовідведення безоплатно!

 

Джерело: BIG CITY
Інформацію опубліковано на правах реклами
Похожие статьи:
07.09.2023
1084
Реалізація комерційного об'єкта найчастіше полягає у попередньому проектуванні та подальшому будівни...
15.02.2024
553
Різновиди ангарів та переваги співпраці з компанією «СЕРВІСБУД»...
20.11.2023
2437
Читайте, що є головною артерією при проєктуванні мостів та на що звернути особливу увагу, щоб не дов...
0001