РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Підсумки року і головне новорічне привітання від перших осіб галузі та провідних компаній

Головне новорічне привітання та підведення підсумків року від перших осіб галузі і провідних компаній будівельного ринку
17502 31.12.2017 в 09:51



Головне новорічне привітання, аналітика і підсумки будівельного ринку від перших осіб та провідних організацій будівельної галузі











Дорогі друзі!

 

Щиро вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!


У цьому році будівельна галузь дійсно на підйомі. Поступово відновлюється економіка країни, зростає ВВП та капітальні інвестиції, темпи та обсяги будівництва. Ми нарешті зрушили з мертвої точки і є позитивна динаміка та тенденції на майбутнє.


Цей рік справді був плідним, сприятливим та позитивним для галузі. Наша країна піднялася на рекордні 105 позицій у рейтингу Doing Business за показником «Отримання дозволів на будівництво» та увійшла у ТОП-35 країн світу за цим критерієм. Ми продовжуємо роботу над дерегуляцією та спрощенням галузі, переглядаємо застарілі ДБН, ініціюємо важливі зміни у законодавство.


Бажаю, щоб у наступному році вдалося зробити ще більше та краще! І я переконаний, що спільними зусиллями нам обов’язково все вдасться!

 

Миру, нових успіхів та досягнень, реалізації чудових проектів та ідей і всього найкращого!

 

Лев Парцхаладзе,
заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України















Шановні будівельники України!

 

2017 рік – рік УСПІХУ будівельного комплексу. Обсяги будівництва зросли на 22,5 %.

Вперше не стало «провальних» регіонів – зростання практично в усіх регіонах.

Правда, доля житлового будівництва сягає 25%, тобто завищена.

Добре, влада і бізнес на 2018 рік зосереджується на соціальній та інженерно-транспортній інфраструктурі, що є світовим трендом у розвитку будівництва.

Ми зростаємо, але не виросли, адже обсяги будівельної продукції в Україні 
в 20 разів менші, а ніж в Польщі і дорівнюють обсягам Литви з 3,0 млн населенням.

А в Швеції взагалі будівництво щорічно зростає на 7 %, бо кризові явища вміло розрегульовуються.

Тобто, наше завдання – рости, рости і зростати в обсягах і якості.

Ми повинні допомогти Центральній владі в здоланні корупції як присвоєння не зробленого, в приведенні до моральних цінностей та Божих заповідей, в моральному оздоровленні Державних і приватних монополій на всілякі дозволи, спецдозволи, приєднання, відключення….

Ми повинні власною ініціативністю та щирістю сприяти місцевим владам 
в утвердженні ефективності децентралізації, їх відповідальності та компетентності.

Нам необхідно проводити будівельний всеобуч нових технологій та матеріалів.

Україна утверджує територіальну цілісність та національну ідентичність.

Основа цієї боротьби – УСПІХИ БУДІВЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ.

Ми з Вами, будівельники України, учасники великого історичного процесу.

Київ –  1956 рік мав 5,2 млн кв. м житлового фонду, тепер більше 63 млн кв. м.


У нас велика місія!
Успіхи примножимо в 2018-му!

Слава Україні!

З новим Роком!
З Різдвом Христовим!




Президент
Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів І.М. Салій















Шановні колеги!


Від імені Конфедерації будівельників України прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Напередодні прекрасних зимових свят ми завжди в очікуванні чуда і сподіваємося, що воно обов’язково здійсниться. Хочеться побажати, щоб у кожного з Вас в наступному році збувалися бажання та мрії! Щоб у житті панували гармонія та вдача, професійні успіхи були вагомими та переконливими! 

Хай 2018-ий для Вас буде щедрим на цікаві плани та проекти, грандіозні ідеї та перемоги. Я переконаний, що він подарує реальні здобутки, котрі стануть запорукою процвітання будівельної галузі України!

Бажаю міцного здоров'я, натхнення, родинного щастя. Миру, затишку, достатку і благополуччя у Вашій оселі! 

 

З повагою,
виконавчий директор
Конфедерації будівельників України
Віталій Грусевич



 






Дорогі друзі!


Будівельний комплекс України зустрічає 2018-й рік зростанням обсягів виконаних робіт, причому у більшості областей.

Особливо помітні темпи спорудження житла. За попередніми підсумками у році, що минає, очікується введення в експлуатацію приблизно 10 млн кв. м житла, при цьому важливо, що ми зараз вийшли на якісно новий рівень будівництва.

Останнім часом підвищуються вимоги покупців до якості і комфортності квартир, стану інфраструктури. І ми маємо всі підстави говорити, що у більшості своїй нові квартири споруджені з врахуванням сучасних стандартів енергоефективності та екологічності.

Виробничі колективи галузі активно застосовують новітні технології і матеріали, щоб нові оселі, соціально-культурні об’єкти, в цілому архітектурне обличчя країни ставало більш привабливим, відповідало європейським прагненням України.

Ми можемо і повинні збільшувати обсяги будівництва, щоб наші люди впевненіше дивилися у прийдешнє, не шукали кращої долі по закордонах. 

Протягом року Будівельна палата багато працювала над тим, щоб обсяги зростання будівництва не знижувалися. Разом з профільними комітетами Верховної Ради, Мінрегіоном, зі своїми партнерськими організаціями ініціюємо новації у законодавчому забезпеченні ефективної роботи будівельного комплексу, працюємо над відновленням бюджетного фінансування житлових програм для громадян, які потребують соціального захисту. Предметом особливої уваги також залишається реновація кварталів старої забудови, модернізація виробничої бази домобудування. Така робота буде продовжена і наступного року.

Потрібно буде багато зробити і для забезпечення координації дій між структурами будівельного комплексу на місцях та органами місцевого самоврядування. Бюджетна децентралізація відкриває перед територіальними громадами широкі можливості для стимулювання власного економічного розвитку, зокрема щодо залучення трудових ресурсів і відповідно житлових програм, саме тому будівельні організації мають знайти своє місце у цих процесах.

У Будівельній палаті високо цінують вклад кожного працівника галузі у нашу спільну справу. Ми розглядаємо кадровий потенціал як надійну основу наших майбутніх досягнень, будемо і надалі відстоювати інтереси будівельників, підтримувати всі заходи, спрямовані на підвищення престижності професії будівельника, передовсім щодо конкурентної оплати праці, соціального пакету.

Шановні друзі, колеги! У переддень Новорічних та Різдвяних святкувань щиро бажаю всім вам міцного здоров’я, достатку і родинного затишку, здійснення всіх добрих планів і намірів.

Хай рік прийдешній буде щедрим для Української держави на добрі здобутки, великі врожаї, здійснення творчих планів, хай принесе усім нам мир і злагоду.

 

Президент Будівельної палати України
П.С.ШИЛЮК
Герой України












Шановні друзі!


Щиро вітаю вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Нехай всі негаразди залишаться в минулому, а ми маємо із впевненістю дивитись у майбутнє, яке в тому числі залежить і від нас. За великою кількістю справ ми часто забуваємо, що крім свого соціального статусу ми ще родичі, друзі, батьки, діти. Я хочу вам всім побажати в наступаючому році все ж більше приділяти уваги своїм рідним та близьким, бути чемними і людяними, допомагати та підказувати, а не критикувати. Саме щирі та добрі люди завжди були та залишаються рушійною силою суспільства. Ми маємо бути єдині в своєму позитивному пориві, об’єднувати суспільство, а не навпаки.


Нехай 2018 рік буде для вас щасливим, принесе вам більше посмішок та приємних моментів, зробить ваше життя краще!


Директор Департаменту містобудування та архітектури –
Головний архітектор міста  О. Свистунов



 







 

Как президент, я доволен работой «Киевгорстроя» в 2017 году.


Все, что было запланировано  – выполнено. В эксплуатацию введено более 300 тыс. квадратных метров. Это и большие жилые комплексы, и точечные новостройки. В этом году «Киевгорстрой» начал несколько крупных проектов.



Несмотря ни на что, компания движется вперед.



Кроме объёмов строительства, удается так же удерживать первенство на рынке. Как и 62 года назад, сегодня «Киевгорстрой» остается лидером среди украинских застройщиков. Только в 2017 году компанию наградили званиями «Лидер года-2017», «Выбор Украины-2017», «Лидер строительной отрасли». Неизменно «Киевгорстрой» занимает первое место в рейтингах надежности и доверия среди застройщиков. Кроме того, компанию часто отмечают в топах работодателей, рейтингах управления корпоративной репутацией.


Искренне поздравляю Вас с Новогодними праздниками
и Рождеством Христовым!



Пусть новый 2018 станет годом исполнения желаний! Желаю, чтобы успешно воплощались в жизнь новые цели и стремления, а вместе с ними приходили благополучие и процветание.



Неисчерпаемого оптимизма и уверенности в завтрашнем дне, крепкого здоровья, семейного благополучия и счастья! Пусть новый год принесет не только смену дат, но и важные для каждого человека события! Счастья, здоровья и душевного спокойствия!

 

С уважением,
Глава правления - президент
ЧАО «ХК« Киевгорстрой»
Игорь Кушнир



 











Різдвяні та новорічні свята, сповнені запахами зимової хвої, різнобарвними вогнями святкових гірлянд та найдорожчим – розмовами з рідними. І часто ми навіть не замислюємося, що теплими різдвяно-новорічними родинними обіймами та обмінами подарунками ми завдячуємо багатьом людям. Людям, які працювали протягом цілого року, щоб зустріч Нового року стала справжнім святом.

 

Я особисто хочу привітати всіх працівників будівельної галузі, які за рік створили понад 90 000 квартир, які або вже наповнилися запахом Нового року, або вже незабаром збиратимуть за столом родинне коло.

Я вдячна за відремонтовані та побудовані понад 2100 кілометрів українських доріг, які сотням-тисячам українців допоможуть вчасно потрапити на родинне святкування.

 

Саме завдяки внеску будівельної галузі у 2017 році, наша країна не лише втрималась на своїх позиціях у рейтингу легкості ведення бізнесу Світового Банку Doing Business, але й покращила інвестиційну привабливість. Саме зміни в процедурі оформлення дозволів на будівництво допомогли зробити нашій країні помітний стрибок: ми перемістилися з 140 на 35 місце. І я не хочу згадувати зараз, що головним чинником цього успіху стало тимчасове рішення Київської міської влади про зниження розміру пайового внеску на розвиток інфраструктури, яке вже 1-го січня 2018 року перестане діяти.

 

Вже незабаром, коли секундна стрілка годинника розпочне відлік 2018 року, за одним з перших ковтків шампанського у новому році я з посмішкою згадаю про важливі кроки з переходу будівельної галузі на міжнародні принципи сертифікації. Адже саме у 2017 році ці процеси набули реального змісту й дій, і дуже скоро змінять будівельну індустрію України.

 

Рік, що минає, також став значущим етапом у розвитку електронних послуг в сфері організації процесу будівництва: навіть реєстрація початку приватного будівництва стала можливою через інтернет. Я вірю, що це лише початок і мрії про надання через дистанційні електронні сервіси 90 % адміністративних послуг в сфері будівництва стануть буденними реаліями вже незабаром.

 

Родинне тепло та спокій можливо також нагадають мені про роботу, яку наша команда розпочала у 2017 році. Ми розробили проект закону, який значно посилює захист майнових прав інвесторів у будівництво. Це суттєвий чинник, який вплине на темпи росту житлового будівництва і на довіру до забудовників.

 

Саме в ці передсвяткові та святкові дні я дуже жалкую, що не можу особисто привітати кожного з 250 тисяч працівників галузі і не можу особисто підписати листівку для кожної з майже 25 тисяч компаній, які працюють на ринку.

Я щиро вітаю всіх працівників будівельної галузі з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю всім успіхів та росту, нових проектів і величних архітектурних звершень, впевненості в майбутньому!

 

З Новим 2018 роком та веселих вам Різдвяних свят, шановні колеги! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому! Адже ви будуєте майбутнє, в якому житимуть наші діти!



Олена Шуляк, Керівник сектору "Будівництво" BRDO












Дорогие друзья, коллеги, партнеры!


От имени Главного строительного портала страны, всей нашей команды и от себя лично поздравляю Вас со светлыми праздниками. Традиционно накануне Нового года хочется подвести итоги года уходящего. 2017-й был насыщенным и плодотворным.


Объемы строительства выросли на 22,5 % по сравнению с аналогичным периодом 2016 года. И это не просто статистические данные, это позитивная динамика, заслуга каждого из Вас – тех, кто неустанно работает на благо Украины и каждого украинца.

Мы, в свою очередь, продолжаем держать руку на пульсе и освещать ключевые события на строительном рынке нашей страны. В уходящем году нам довелось много и упорно трудиться, что не может не радовать. Мы искренне верим, что 2018 год принесет еще больше поводов для гордости.

От всей души желаем Вам, дорогие наши друзья и партнеры, процветания, новых свершений, воплощения самых невероятных идей, мирного неба над головой, уюта в доме и любви в сердце.

  

С Новым годом и Рождеством Христовым!


С Уважением, 
Екатерина Никитина, основатель Build Portal, 
президент Best Media Group






Дорогие клиенты, партнеры, друзья!

 

От лица компании Цеппелин Украина поздравляю Вас с наступающими праздниками - Новым годом и Рождеством!

 

Пусть наступающий год будет полон новых планов, позитивных новостей и финансовых успехов. Искренне желаю вам счастья, крепкого здоровья, благополучия и достижения поставленных целей. Удачи и процветания вашему бизнесу!

 

Уходящий 2017 год стал успешным для нашей компании и эти достижения – это наш общий результат. В этом году мы старались быть еще ближе к вам! Компания Цеппелин Украина активно участвовала в выставках, наши специалисты готовили многочисленные доклады и участвовали в семинарах. Цеппелин Украина организовывала демонстрационные показы техники, что позволило воочию увидеть и оценить машины в работе. Также в этом году мы возобновили традицию проведения ежегодных фестивалей ZEPPELIN FEST.

 

2017 год ознаменовался для нашей компании расширением продуктовой линейки: была завезена партия 950-х фронтальных погрузчиков серии GC. Это идеальный помощник в сегменте дорожного строительства. Также в этом году мы вывели на рынок новую серию грейдеров — это М серия. Это новое поколение машин, которое сделано по всем современным требованиям эргономики и управления. Это машина, которая полностью управляется джойстиками.

 

Особое внимание в этом году мы уделили реализации спецтехники с наработкой. Подготовка б/у техники по стандартам Caterpillar позволяет клиентам приобрести восстановленную машину по сниженной цене, что открывает новые возможности для ряда отечественных предприятий.

 

В преддверии праздников коллектив компании Цеппелин Украина выражает благодарность всем, кто трудится для развития строительной, горнодобывающей, сельскохозяйственной, лесозаготовительной и энергетической отрасли.

 

Мы благодарны Вам за оказанное доверие и успешное сотрудничество! Компания Цеппелин Украина всегда на вашей стороне!

 

Хайко Крайзель,
Генеральный директор ООО с ИИ «Цеппелин Украина ТОВ»



 





Шановні Партнери і Колеги з будівельної галузі!

 

Від імені української команди REHAU хочу привітати Вас із прийдешніми Новорічними святами та Різдвом Христовим!

Нарешті 2017 рік добігає кінця. Для деяких з нас він відзначився багатьма складними, але водночас важливими рішеннями, новими цікавими форматами і напрямками співпраці. Але у підсумку все це дозволило нам не тільки не зупинятись на досягнутому, а й рухаючись вперед, рухати разом весь будівельний ринок країни.

Для нашої компанії 2017-й запам’ятався ще однією важливою подією – українське представництво концерну REHAU відсвяткувало свій 20-річний ювілей. Ми пишаємось тим, що сьогодні рівень відомості бренду в Україні – один з найвищих серед представництв REHAU в світі, а нашу продукцію обирають мільйони українців, і це доводять авторитетні незалежні дослідження та численні нагороди Фаворити Успіху і Вибір Року в Україні. Але головним досягненням цих років ми все ж таки вважаємо наш злагоджений колектив професіоналів – багато з них розпочинали ще роботу першого офісу, і, безперечно, наших Клієнтів, багато з яких вже давно перейшли до розряду друзів.

Шановні колеги, я дякую, що весь цей час Ви крокували до успіху разом з REHAU! Нехай наступний рік буде для всіх нас легким і вдалим, сповненим переможних проектів і приємних несподіванок! Нехай в родинах панує щастя та злагода, а в нашій країні мир та незалежність!

 

З повагою,
Федір Омелінський
Генеральний директор ТОВ «РЕХАУ»


 





Уважаемые коллеги!

 

Поздравляем Вас Новым годом и Рождеством Христовым!



2017 год стал для рынка стального строительства годом устойчивого роста и стабильного развития. По итогам года потребление стальных каркасов и ограждающих конструкций выросло на 7 % по отношению к показателям 2016 года, а экспорт металлоконструкций вырос в 1,5 раза.



Учитывая низкий удельный вес строительной отрасли в структуре ВВП (2,2 % в 2017 году) и ожидаемый ее рост до 5-6 %, а также перспективы дальнейшего восстановления украинской экономики в ближайшие годы мы ожидаем рост строительного рынка, а вместе с ним и сегмента стального строительства на уровне 20–25 % в год.



В 2018 году мы ожидаем упрощения и упорядочивания ряда регуляторных процедур, внедрения инноваций по критическим температурам в сфере огнезащиты, выхода нового ДСТУ, регулирующего качество изделий из тонколистовой стали с покрытием для ограждающих конструкций и других позитивных изменений в отрасли.



Пусть 2018 год станет для Вас годом позитивных эмоций, качественных перемен и устойчивого роста во всем!




Новых проектов и приятных проблем успеть выполнить их в срок!

Веселых новогодних праздников и удачи во всем!

Исполнительный директор
Украинского Центра Стального Строительства,
Вячеслав Колесник










Дорогі колеги, партнери, друзі!

Рік що минає для нашої компанії та для ринку нерухомості загалом став тією відправною точкою, коли розпочато активне зростання, стабільність та розвиток житлової нерухомості.

Загалом, для нашої компанії Royal House цей рік був сповнений високих підйомів, великих нагород й очікуваних досягнень. У 2017 році більше 400 сімей стали резидентами «Нової Англії». Ми розпочали будівництво другої черги житлового комплексу, та загалом побудували більше 40-ка поверхів. Протягом 2017 на нашому заводі Royal House ми виготовили більше 2000 стінових модулів для «Нової Англії». І це лише початок, адже попереду іще багато зведених поверхів, затишних квартир для нових щасливих мешканців «Нової Англії».

Репутація Royal House як надійного українського забудовника та девелопера досягла й Європи, ми отримали грант від ЄБРР на впровадження системи менеджменту якості ISO 9001 та системи екологічного менеджменту ISO 14001.27.10.17. Група компаній Royal House одержала сертифікат німецької компанії DEKRA про успішне впровадження даних систем на виробництві. Більше того, технологія будівництва міста в місті «Нова Англія» зацікавила колег з Австрії та Словаччини, й зараз ми проводимо переговори стосовно співробітництва й постачання наших модулів до цих країн.

Я впевнений, що 2018 продовжить естафету великих досягнень і стане роком подолання нових висот, цікавих та прекрасних ідей, стабільності й стрімкого зростання.

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Щиро бажаю усім вам віри у себе, у свої сили та неймовірного прагнення рухатися вперед до мети. Щастя вам, достатку й злагоди. Нехай ваш дім наповниться любов’ю і радістю, родинним теплом і затишком.


Комерційний директор Royal House
Олексій Білоконь









Шановні представники будівельної галузі!

Ось і минув 2017 будівельний рік – непростий, різнобарвний, однак надзвичайно важливий. Цементна галузь показала ріст виробництва, поступово цементно-бетонні дороги стають реальністю для України, зберігається довкілля за рахунок зниження викидів СО2. Асоціація піднімала багато питань, які часто виходять за межі суто галузевих, а є частиною стратегії розвитку національної економіки в цілому. Покладаємо великі очікування на ріст інфраструктурного, житлового та комерційного будівництва. Спасибі за те, що ви були і залишаєтеся з нами.

Нехай Новий Рік принесе нові сили для втілення самих амбітних планів і звершень. Щастя, здоров'я і благополуччя вам і вашим родинам!

Нехай 2018-й рік буде багатим на посмішки, добрі справи та приводи для гарного настрою!


Голова Асоціації «Укрцемент»
Павло Качур

 













Шановні друзі!

 

Напередодні новорічних і різдвяних свят за традицією ми повертаємося думками до основних подій року, що минає. Державному фонду сприяння молодіжному житловому будівництву і мені як його керівнику є про що згадати з приємністю. Адже для Держмолодьжитла 2017-ий став доволі помітною віхою в розвитку: саме цього року установа відзначила 25-річчя від дня створення.

Цей рік дав підстави багато в чому переосмислити шляхи подальшого розвитку спеціалізованої фінансової державної установи, яка сьогодні налічує 25 регіональних управлінь та понад 250 співробітників. Як активний інструмент реалізації державної житлової політики Держмолодьжитло сприяє зростанню споживчого попиту громадян. А це, у свою чергу, сприяє додатковій активізації усієї будівельної галузі – однієї із системоутворюючих для національної економіки.

Завдяки налагодженій системній співпраці з органами державної влади, громадськими організаціями, експертними установами нам вдалося забезпечити відновлення державного фінансування молодіжних житлових програм.

Спільно з Мінрегіоном виконано велику роботу з модернізації законодавчої бази житлових програм. Зміни до програми «Доступне житло» розширили доступ до участі в ній низки категорій громадян. Отримавши завдяки перерозподілу з інших програм кошти в розмірі 30 млн грн, ми змогли довести, що ця програма працює і є потрібною людям.

У державному бюджеті на 2018 рік передбачено 100 млн грн на програму «Доступне житло» і 30 млн грн – на реалізацію Державної програми забезпечення молоді житлом. Будемо працювати над подальшим збільшенням фінансування.

Активно реалізуються місцеві житлові програми. На сьогодні маємо понад 130 діючих програм на місцевому рівні, ухвалено низку нових регіональних програм. Рік, що минає, приніс помітне зростання фінансування житлових програм за рахунок коштів місцевих бюджетів усіх регіонів України. Цей показник 2017 року становить 174,2 млн грн, а це майже на 50 відсотків більше, ніж минулого року.

Рішенням Уряду подовжено до 2020 року програму пільгового молодіжного кредитування. Фонд докладатиме зусиль для того, щоб фінансування цієї програми з державного бюджету щонайменше досягло рівня її фінансування з місцевих бюджетів.

Налагоджено співпрацю з такими міжнародними інституціями, як ООН і Рада Європи. Керівники Фонду взяли участь у кількох представницьких міжнародних конференціях і зустрічах в Україні та за її межами, де оприлюднили інформацію про актуальний стан житлових програм і перспективи їх активізації.

Упевнений, що наступний рік принесе продовження модернізації чинних житлових програм і появу нових. У тому числі й завдяки цьому вирішуватимуться соціальні питання людей, розвиватиметься будівельна галузь.

Держмолодьжитло не зменшуватиме оберти у наполегливій праці на розвиток країни і забезпечення гідного майбутнього усіх українців.

Вітаю всіх із Новим 2018 роком і Різдвом Христовим та бажаю успіхів в роботі, міцного здоров'я, успіхів, оптимізму, благополуччя!

 


Зі щирою повагою і сподіваннями на розвиток плідної співпраці,

 

Сергій Комнатний,
Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву



 












Шановні друзі! Колеги!


Щиро вітаю вас із Новим роком та різдвяними святами!

Минулий 2017 рік для нас, будівельної галузі і для всієї країни був не легким. Але не зважаючи на це він був багатим на визначні події та плідним для Університету. Ми разом з Вами гідно долали труднощі та ставили перед собою нові цілі. Але ми б не реалізували багатьох планів без наших добрих друзів, колег та партнерів. Хочу висловити особисту подяку Будівельній палаті України, Академії Будівництва України, Польській Академії наук в Україні, ПАТ «АК «Київводоканал», Компанії «Ліко-Холдинг», Корпорації «ДБК-Житлобуд», Холдингової компанії «Київміськбуд», Групі компаній «Альтис-Холдинг», ПрАТ «Будінженермережа-5», Холдингової компанії «Енергомонтажвентиляція», Української державної будівельної корпорації «Укрбуд», Асоціації «Промислово-будівельна група «Ковальська», ПАТ «Домобудівельний комбінат № 4», КК «Київавтодор», ТОВ«БП-4 КМБ-1», ТОВ «Ягуар»та іншим нашим партнерам.

У 2018 рік ми входимо з новими планами, задумами та сподіваннями на добрі зміни та приємні події. Тож нехай кожен візьме із собою в Новий, 2018-й рік, оптимізм, життєву енергію та сміливі задуми!

Хочу щиро подякувати кожному студентові, аспірантові, викладачеві та працівникові Університету за сумлінну працю, успішне навчання, активну громадянську позицію та наполегливу щоденну роботу. Саме Ви творите неповторну атмосферу Університету, робите впевненні кроки в науці і освіті, підготовці фахівців для будівельної галузі та сприяєте примноженню добробуту України.

Зичу Вам у Новому році здоров’я, достатку, наснаги, щастя в родинному колі, творчих звершень та професійних злетів! Нехай Ваші різдвяні свята будуть осяяні любов’ю і підтримкою близьких, добробутом та світлими надіями!

 

Ректор КНУБА
Куліков П.М.










Шановні партнери, колеги, друзі!


Радий привітати вас з Новим роком та світлим святом Різдва!

Традиційно у передноворічний період ми підбиваємо підсумки року, що минає, і з особливим натхненням дивимося уперед. За минулий рік ми пережили багато позитивних змін. Займаючись організацією і проведенням найбільших будівельних виставок України, можу з гордістю сказати, що більшість компаній галузі показали в минулому році розвиток та зростання. Приємно вражає висока якість продукції та впровадження нових матеріалів і технологій в будівництві.

Запрошуємо до участі в будівельних виставках у новому році. Я впевнений, що разом ми досягнемо підвищення ефективності будівельної галузі шляхом застосування енергоефективних технологій та екологічно чистих будівельних матеріалів.

В ці особливі святкові дні бажаю розвитку і досягнень, нових висот у вашій важливій праці, цікавих проектів та успішної їх реалізації. Нехай 2018 рік принесе у ваш дім здоров’я, гарний настрій та здійснення заповітних бажань.

 

З повагою, генеральний директор
ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»
Олег Коваль









Дорогі колеги!

 

Від імені правління НСАУ, себе особисто і співробітників апарату правління Спілки щиро вітаю і поздоровляю вас с наступаючими чудовими святами Нового 2018 року і Різдва Христового! 

Прийміть мої найкращі побажання міцного здоров'я, оптимізму і наснаги на шляху реалізації всіх ваших творчих задумів і професійних здібностей, родинного щастя! 

Хай наступний рік буде добрим і принесе усім нам гарні новини, здійснення наших сподівань на мир, злагоду і благополуччя в наші сім'ї і країні!

 

З повагою,
Президент Національної спілки архітекторів України
В.М.Гусаков


 









Шановні колеги, партнери та друзі!

 

Новорічні свята вже наближаються! А це означає, що настав час підвести підсумки такого насиченого важливими моментами 2017 року.

 

Минаючий 2017 рік був початком відродження будівельної галузі в нашій країні. Разом з вами ми працювали для цього, впроваджуючи нові маркетингові інструменти та технології в рамках міжнародних профільних виставок компанії «Прем’єр Експо».

 

У WorldBuild Kyiv 2017 взяли участь провідні 288 компаній будівельного ринку з 17 держав, які вдало презентували свою продукцію та послуги майже двадцяти тисячній цільовій аудиторії з 33 країн. А насичена ділова програма заходу об’єднала головних гравців та експертів будівельної індустрії для обговорення найважливіших питань.

 

У 2018 році масштаб та ділові можливості виставки вийдуть на абсолютно новий, грандіозний рівень! Відтепер WorldBuildKyiv буде проводитися спільно з найбільшою індустріальною виставкою у Східній Європі – Aqua-Term Kyiv. Таке рішення дозволить істотно збільшити цільову аудиторію, ділові контакти та комерційний ефект для кожного учасника. Об’єднання всіх трендів сучасного будівництва з енергоефективними та ресурсозберігаючими технологіями – це майбутнє будівельної індустрії, яке з 2018 року прийде в Україну.

 

Спільно з нашим стратегічним партнером – Асоціацією «Всеукраїнський союз виробників будматеріалів» ми вже працюємо над "перлинами" ділової програми виставки: «III Будівельного конгресу України», а також «Днів Білорусі».

 
Нові дати, новий формат та нові можливості WorldBuildKyiv відкриють перед учасниками кращі шляхи для розвитку бізнесу! Це буде найліпший наш подарунок для гравців будівельного ринку України.

 

Команда WorldBuild Kyiv бажає вам натхнення, здоров’я та фінансового благополуччя. Нехай здійсняться усі ваші мрії, а робота завжди приносить користь та результат!Радості і щастя Вам у Новому 2018 році! Нехай усі незгоди обходять вас стороною. Будуйте своє майбутнє та сміливо рухайтесь уперед!

 

 

З повагою,
Олена Кононенко
Директор виставки WorldBuild Kyiv


 







Дорогі друзі, колеги!

 

Минає ще один рік, сповнений сподівань і тривог, здобутків і втрат.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017 рік був прожитий не дарма - швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для країни та для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, цей рік нікого не залишив байдужим. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід.

 

Нехай новий 2018 рік принесе всім нам успіхи у добрих починаннях, впевненість у завтрашньому дні, злагоду і єднання. Нехай буде він щедрим на професійні досягнення і здобутки, сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та результатів. Тому що труд кожного з нас, це частина величезної роботи для розбудови нашої Батьківщини – успішної, яскравої та щасливої.

Хай Новий рік і Святе Різдво увійдуть до кожної Вашої домівки добрими, щедрими і радісними.

Бажаю вашим родинам проживати кожний день з вірою і надією, радістю і любов'ю. А нашій Вітчизні — щасливого, мирного життя з впевненим поступом до європейського розвитку та процвітання!

Дорогі друзі, давайте разом, спільними зусиллями в мирі та злагоді будувати європейську державу.

Щасливого Вам Нового року і веселого Різдва!
 


Директор ДП «НДІБМВ»
Наталія Дюжилова




2017 год для строительной сферы был очень продуктивным. Наблюдалось увеличение спроса по всем группам строительных материалов. Очень активно строились жилищные и офисные комплексы, развивалась городская инфраструктура. И все это необходимо было благоустраивать. Поэтому для нашей компании, как производителя бетонных изделий для благоустройства, работы было очень много. В 2017 году наблюдался рост потребления продукции нашей компании, поэтому в пиковые месяцы (июль-октябрь) был дефицит. Видя эту тенденцию, наша компания приняла решение о строительстве еще одного завода по производству бетонных изделий для благоустройства (тротуарная плитка, элементы для заборов, строительные блоки, облицовочный камень и элементы городской архитектуры — урны, лавочки, фонари, тротуарные столбики и  пр.). Производственная линия была полностью построена и запуск планируется на начало 2018 г. Общая производительная мощность нашего предприятия в 2018 году составит 12 тысяч квадратных метров тротуарной плитки в сутки.

В 2017 году наблюдалась тенденция увеличения заказов на городское благоустройство. И это касается как больших городов, так и малых. Наконец-то, начали благоустраиваться городские тротуары и парки, создаваться пешеходные зоны и велосипедные дорожки. Видя острую необходимость в городской ландшафтной архитектуре, наша компания начала производить в большом ассортименте урны, цветочницы, лавочки, фонари и целую линейку тротуарных столбиков. Эти продукты серийные, технологичные, эстетические и отлично выполняют свою практическую функцию. Теперь мы предлагаем полностью комплексное предложение по благоустройству.

Миссия нашей компании «Новое для лучшего!» означает, что мы постоянно двигаемся по пути расширения ассортимента продукции с еще улучшенными качественными характеристиками. Поэтому в 2018 году будет запущен целый ряд новинок, который дополнит наш ассортимент во всех сферах благоустройства и сделает наше предложение интересным для широкого круга заказчиков. Цель нашей компании – поднять культуру и уровень благоустройства в Украине на высочайший уровень.

Уважаемые партнеры и коллеги. Поздравляю Вас с наступающим Новым 2018 годом! Желаю Вам процветания и благополучия, новых успешных совместных проектов и неисчерпаемого источника вдохновения! Пусть наступающий год будет насыщен новыми планами, творческими идеями, хорошими новостями и финансовыми успехами! Счастья и здоровья Вам и Вашим близким! С Новым годом!


Коммерческий директор
«Золотой Мандарин Квадра» ООО
Мацковский Василий


 

 

 








Шановні колеги!

З прийдешнім Новим 2018 роком!

Минулий рік був багато в чому визначальним та дуже цікавим.

Бажаю inspiraatiota uusien hankkeiden toteuttamiseksi!

 

Андрій Озейчук,
Директор Rauta,
Друг Йоулупуккі в Україні








 

Шановні колеги, партнери, друзі!

 

Підходить до завершення 2017-й, нелегкий та водночас продуктивний рік.

Оглядаючись назад, хочеться підвести деякі підсумки нашої з Вами роботи.

Традиційно початок нового року дає старт підготовки до нового будівельного сезону. За цей час нам вдалось частково модернізувати та оновити обладнання на виробництві, що дозволило збільшити потужності, та розширити штат працівників. Також була проведена робота щодо осучаснення інтернет-ресурсів та розміщення нашої продукції на нових платформах.

Відвідавши всі регіони України, представники ТОВ «Валькірія» прийняли активну участь у шістьох будівельних виставках, більше десятка форумах та конференціях, присвячених енергоефективному будівництву. Фахівці компанії проводили лекції та семінари в професійних вищих та середніх навчальних закладах, де, в переважній більшості, знайомили молодь з новими технологіями та намагалися переконати покоління старше в тому, що нова технологія цілком може замінити традиційні, до яких всі так звикли.

Можемо пишатися, що вся наша підготовча робота, незважаючи на тяжкий стан в країні, кризу в будівництві та нестабільність в економіці, дала свої результати. Так в порівнянні з минулим роком виробництво термоблоків збільшилось на сім відсотків, пінополістиролу для утеплення будинків – на шістнадцять відсотків. Відносно новий продукт нашої компанії – фасадний декор – лідер цього року по зростанню виробництва. В порівнянні з минулим роком його виробництво зросло на тридцять відсотків. Також нашими будівельниками було побудовано вісім приватних будинків загальною площею близько 1400 метрів квадратних.

Попри це, мусимо визнати, що не все з запланованого вдалось реалізувати в цьому році. Тому, серед завдань на наступний, зокрема збільшення виробництва та дилерської мережі, а також кінцеві етапи реалізації цьогорічних проектів.

І ми впевнені, що з Вашою підтримкою, нам це вдасться!

Тож Від щирого серця вітаю Вас з наступаючим Новим роком!

Нехай 2018 рік стане для Вас роком нових звершень, перемог і принесе досягнення всіх намічених цілей! Нехай у Ваших домівках завжди буде тепло і затишок, а близькі люди дарують тільки радісні і щасливі моменти! Нехай тріпотливе почуття захоплення від передчуття радісних змін не покидає Вас всі свята і залишиться солодкої оскоминою на весь майбутній рік!

 

Бажаю здійснитися найсміливіших планів і мрій!

Успіхів у всіх проектах і починаннях! 

З новим роком!



Олександр Бурлаченко,
Генеральний директор ТОВ «Валькірія»


 










Шановні колеги!



Новорічні свята — особливі для кожного з нас. Вже традиційно склалося, що у ці дні ми підводимо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення. У наших силах домогтися, щоб наступний рік став помітним кроком у напрямі поліпшення життя кожного з нас, до того, щоб у передноворічний час у людей були тільки святкові клопоти. Переконаний, що попереду — плідні трудові будні, які принесуть для всіх нас вагомі та реальні здобутки.


Сердечно вітаю вас з Новим роком і бажаю, щоб він пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, щоб став роком чистих помислів і добрих справ!


З Новим роком та Різдвом Христовим!



Генеральний директор ТзОВ «Галеко»
Кшиштоф Сіміньскі




 


Свое поздравление с Новым годом компания PENOBOARD адресует профессионалам своего дела, без помощи которых нам было бы гораздо сложнее вести свой бизнес. Пользуясь случаем, хотим выразить Вам свою глубокую благодарность за надежные и прочные отношения. В этот знаковый период, когда все мы подводим итоги и оцениваем достигнутые за год результаты деятельности, с надеждой заглядывая в 2018 год, хотим пожелать Вам оптимистичного настроя, приятного и полноценного отдыха в кругу тех, кто вам дорог, и огромного заряда энергии для новых совместных побед. 


С уважением команда PENOBOARD






 


Дорогі друзі, шановні партнери!



Щиро вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим! За доброю традицією, проводжаючи рік минулий, оцінюємо пройдений шлях та визначаємо плани на майбутнє. 


Рік 2017-й був для компанії "ОЛТА" позначений багатьма важливими подіями. Ми прожили його, працюючи над реалізацією нової стратегії, ініційованих змін в покращенні якості та бізнес-процесів, втіленням у життя амбітних планів для подальшого розвитку нашого спільного діла. Здобутками цього року стало відкриття двох нових шоу-румів та оновлення ще трьох, будівництво нового заводу з найсучаснішим обладнанням, нові робочі місця, новій рівень якості та багато інших корисних і добрих справ. 


Висловлюємо подяку всім, хто наполегливою щоденною роботою сприяє примноженню наших надбань, підвищенню авторитету компанії "ОЛТА" на теренах України. У 2018 рік ми входимо з новими планами, задумами та сподіваннями на добрі зміни. Упевнені: тільки наша згуртованість, об’єднання зусиль, дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, забезпечити у новому році вихід на нові рубежі розвитку. 


Добра і щастя вам у році новому, міцного здоров’я, тепла і добробуту в кожній оселі. Нехай Новий рік увійде у ваші оселі щедрим і веселим гостем, посіє у ваших родинах злагоду, подарує багато нових успіхів на життєвих шляхах! Бажаємо, щоб для кожного з нас цей рік став кращим з кращих, приніс міцне здоров’я, достаток, багато радісних днів. Хай він буде роком справжнього економічного злету, результати якого відчує кожна сім’я, кожний бізнес, принесе наснагу на нові здобутки задля розквіту!


Колектив компанії "ОЛТА"






Шановні читачі, колеги, клієнти та партнери!

Рік, що минає, був для нас дуже активним. Підбиваючи підсумки, можемо сказати, що багато факторів свідчать про однозначне пожвавлення ринку, економічне зростання, позитивну налаштованість, готовність ринку висувати нові виклики та рухатись далі! 

Сьогодні недостатньо просто продавати свою продукцію. Сьогодні важливо вибудовувати стабільні відносини з клієнтом, не словом, а ділом доводити надійність компанії, компетентність кожного співробітника, гарантії на законодавчому рівні та бути відкритими до зворотного зв’язку, щоб постійно вдосконалюватись.

Дякуємо Вам за приємну та плідну співпрацю, за Ваше ставлення, відгуки та зворотній зв’язок, який допомагає нам ставати кращими щодня! Бажаємо Вам у прийдешньому році сил та наснаги, позитивного настрою для крокування вперед та перспективних можливостей! Нехай в родині кожного панує тепло та затишок, підтримка, радість та любов! Чарівних свят!

Колектив LAPPGROUP






Дорогі колеги, друзі та партнери!



Проводжаючи старий рік, всі ми, за традицією, підводимо його підсумки. 2017 рік був різним: для когось успішним та радісним, для когось - суцільною боротьбою. Проте зрозуміло, що внесок кожного з нас є наступною цеглиною у розбудові вільної, сильної та процвітаючої України!


Безперечно, для нашої компанії рік, що минає, приніс чимало перемог і досягнень, став черговою важливою віхою на шляху розвитку бізнесу. Ми дякуємо за довіру партнерам та клієнтам, і сподіваємося, що наша плідна співпраця триватиме і в наступному році!


Колектив компанії «Квантум Електрик» щиро вітає Вас з Новим роком і Різдвом Христовим та бажає нових досягнень, творчих звершень, світлих і радісних подій!
Нехай наступний 2018 рік стане для всіх нас роком миру: в країні, в родинах, в душі!


Колектив компанії «Квантум Електрик»











Шановні коллеги, партнери, друзі!


Компанія «Техно Строй» щиро вітає Вас з Новим  2018 Роком та Різдвом Христовим!

 

Минулий рік був непростий, але, незважаючи ні на що, нашій компанії вдалося утримати свої позиції на ринку.

В 2017 році компанія «Техно Строй» продовжила свій розвиток і заклала нові перспективи на наступний рік.

 

Ми щиро вітаємо Вас з наступаючим роком Жовтого Собаки і бажаємо міцного здоров’я, наснаги, нехай в Ваших оселях завжди буде тепло і затишно, а близькі люди дарують тільки радісні і щасливі моменти.  

 

Нехай рік, що наступає буде щедрим на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою нові перемоги, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.  

  

З повагою,
ТОВ «Техно Строй»



 


 





















 Джерело: Головний будівельний портал України Build Portal



 
 
Интересные новости:
21.12.2017
3530
Під час засідання було вручено сертифікати відповідності міжнародним стандартам та пр...
20.12.2017
3299
На обговорення учасників засідання було винесене питання «Про завдання Будівельної палати Укра...
13.03.2024
1284
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3830
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4315
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...