РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Головне привітання України до Дня будівельника

Головне привітання України із професійним святом від перших осіб галузі та ведучих компаній будівельного ринку

11486 11.08.2017 в 15:41

Велике привітання із Днем будівельника від перших осіб галузі та ведучих  компаній будівельного ринку




Щиро вітаю усіх працівників будівельної галузі із професійним святом!


Ваша суспільна місія є соціально-важливою і відповідальною. Своїми ідеями, проектами, ініціативами ви створюєте Україні обличчя інноваційної країни. Ви змінюєте країну на краще і змушуєте суспільство повірити у дієвість реформ.

Сьогодні в Україні ми впроваджуємо ключові реформи – децентралізації, енергоефективності, дерегуляції в будівництві. Для будівельної галузі вони відкривають нові можливості та перспективи для будівельної галузі. Місцеві громади по всій країні, маючи ресурси, активно розбудовують свої міста і села,  реалізують інфраструктурні та соціальні проекти, розвивають житлове будівництво. Реформа енергоефективності відкриває величезний ринок виробництва сучасних будівельних матеріалів,  розвитку архітектурних і проектних організацій, будівельних та сервісних компаній.

Ми взяли курс на максимальне спрощення умов ведення будівельного бізнесу в Україні. Цього року ми вже здійснили потужну дерегуляцію галузі. Ми запроваджуємо європейський підхід до дозвільно-погоджувальних процедур у будівництві. Це формує прозорі умови містобудування і відкриває галузь міжнародним інвестиціям.

Будівельна галузь – фундамент сильної економіки. Це – інноваційні школи, лікарні, центри адмінпослуг, мультифункціональні культурні центри на території об’єднаних громад. Це – сучасні технології, нові робочі місця і загалом – інфраструктурне відродження країни.

Кожен реалізований успішний проект є інвестиційним маяком, що залучає у розвиток країни іноземні та внутрішні капітали.

Будьте щасливими і здоровими! Приємно дивуйте Україну та українців!


Геннадій Зубко, 
Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку,
будівництва та ЖКГ України






Шановні друзі та колеги!


Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня будівельника!

Ваша праця дуже важлива і відповідальна – своїми руками ви будуєте нашу Україну, створюєте комфортне житло для людей та їх добробуту, зводите нові потужні об'єкти інфраструктури для розвитку міст і сіл по всій країні.

Будівельна галузь без перебільшення - головний двигун економіки. Вона є своєрідним інвестиційним мультиплікатором – одна гривня, вкладена в будівництво, приносить 5 грн в економіку нашої країни, а одне робоче місце в галузі створює ще 20 місць в суміжних професіях.

Ви обрали непросту, але дуже важливу і цікаву професію. Бажаю кожному з вас успіхів у роботі, міцного здоров'я та творчого натхнення!

 

Лев Парцхаладзе, 
заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України





Шановні представники будівельної галузі, підприємці, друзі та колеги!

Від імені Держенергоефективності та від себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом! Хочу наголосити, що Ви робите неоціненний внесок у добробут населення, адже від Вашої наполегливої праці залежить комфорт як у житлових, так і громадських будівлях. Спільно з Вами Україна досягатиме нової мети – збільшення кількості енергоефективних будинків.

Також, на Вас покладена велика відповідальність - зводити споруди, у тому числі і у відновлюваній енергетиці, сприяючи розвитку цієї сфери. 

Тому від щирого серця бажаю незліченних цікавих проектів та креативних ідей, що знайдуть обов’язкове втілення на користь громадян та всієї країни. Нехай Вас щодня супроводжують успіх, натхнення, позитив, прагнення творити та досягати нових професійних висот.

Вам і Вашим родинам бажаю життєвого благополуччя, величезного щастя, яскравих емоцій!

Зі святом!

 


З повагою,
Голова Держенергоефективності 
Сергій Савчук



              





Мы живем в трудное, но в то же время интересное время – время больших и очень непростых перемен. И именно сейчас крайне важно каждому из нас быть профессионалом своего дела не на словах. За тысячелетия технологии шагнули в такие дали, о которых мы не могли и мечтать, но в то же время важность человеческого фактора, персональной ответственности во многих сферах многократно возросла. И одной из самых важных и заметных таких сфер можно смело назвать строительство.

И тут нам есть чем гордиться. Несмотря на тяжелейшую физическую нагрузку эти люди неустанно продолжают трудится изо дня в день, создавая своими руками новые объекты социальной и транспортной инфраструктуры, жилые и административные комплексы, общественное пространство. И это при том, что на их плечах лежит колоссальная ответственность не только перед современниками. Сама история нам часто оставляет в памяти имена гениальных архитекторов, но скромно умалчивает о тех строителях, которые смогли воплотить в реальность самые смелые задумки тех времен. И во многом именно благодаря тем незаслуженно забытым Мастерам мы имеем возможность наслаждаться красотой архитектурных шедевров. Именно поэтому современные строители, которые действительно считают себя профессионалами, строят так, чтоб и их правнуки с гордостью вспоминали своих далеких родственников, которые возвели столь надежный и долговечный объект.

Конечно, надо использовать весь тот опыт, который копился веками, надо очень аккуратно относится к нашему наследию, но в то же время надо быть современными и прогрессивными, использовать все то новое, что придумано в цивилизованном мире.

И меня особо радует то, что новые технологии приходят в нашу жизнь вместе с молодыми специалистами, которые смотрят в будущее уверенно, у которых горят глаза, а жажда знаний зашкаливает. Они – наше будущее, наша новая история города, где есть понимание, как необходимо относиться к нашему культурному и историческому наследию, в каком векторе работают другие европейские города и как мы можем использовать этот опыт в наших условиях.

Я от чистого сердца поздравляю всех коллег с профессиональным праздником, Днем строителя, хочу пожелать здоровья, сил и вдохновения, любить свой город, свою страну и оставаться всегда верным своим принципам.

 

Александр Свистунов,
Главный архитектор Киева

 

 


Шановні колеги!


Прийміть мої сердечні вітання та найкращі побажання з нагоди нашого професійного свята – Дня Будівельника!

Маємо підстави говорити, що будівельна галузь виконує своє головне завдання - в нинішніх непростих умовах вона вистояла і після кількарічного спаду демонструє позитивні тенденції свого розвитку. Зростають обсяги споруджуваного житла, промислових і інфраструктурних об’єктів, населені пункти України стають більш красивими і зручними для проживання. Все це – результат Вашої щоденної наполегливої праці.

Будівельна палата разом з галузевими Міністерством та Комітетом Верховної Ради, рядом професійних об’єднань і місцевими органами влади продовжує працювати над створенням умов для подальшого розвитку будівельного комплексу. Буде розвиватися будівництво – буде розвиватися наша Держава.

Дозвольте, дорогі друзі, в цей святковий день побажати Вам міцного здоров’я і наснаги на нові добрі справи, щастя і благополуччя Вам і Вашим близьким!

 

З глибокою повагою,
П.С. Шилюк, 
Президент Будівельної палати України 
Герой України 

 


                                  

      

Шановні будівельники!

Шановні будівничі України та добробуту громадян!

 

Сезон розпочали успішно: обсяги будівництва за 6 місяців 2017 року зросли на 25 % порівняно з відповідним періодом 2016 року.

Відповідно зросли і обсяги виробництва будівельних матеріалів, зокрема:

  • Цегла керамічна – +10%
  • Газобетон – +13%
  • Блоки з цементу – +6%
  • Цемент – +1%
  • Товарний бетон – +10%
  • Щебінь – +19%
  • Керамічна плитка – +28%
  • Блоки дверні та віконні з пластмаси – +4%
  • Мінеральна вата – 0%.

Підприємства галузі оновлюють технології і освоюють інноваційні продукти в конкурентному середовищі.

Потужності галузі дозволяють збільшити обсяги будівельного комплексу в 2-3 рази і задовольнити колосальний відкладений попит на усі види будівельних робіт: житлове і нежитлове, капітальний ремонт та реновацію, інженерне, транспортне та соціальна інфраструктура.

Сподіваємося, що спільна діяльність влади, бізнесу і громадськості надалі буде ще більш успішною і результативною, щоб не допустити стагнацію ринку.

Нових успіхів!

Нових вершин на Київських пагорбах та по обидва боки Дніпра, на Сході та Заході, на Півночі та Півдні!

Слава Україні!

 

Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів 
І.М. Салій

  

 

Шановні колеги!


Від імені Конфедерації будівельників України щиро вітаю Вас із нашим спільним професійним святом – Днем будівельника!

Дякую Вам за професіоналізм та самовіддачу. Ви будуєте міста, села, заводи, школи, лікарні, дитячі садки. Своєю працею даруєте людям щастя домашнього вогнища та надихаєте створювати нові життєві історії!

Відданість, з якою Ви день за днем будуєте сьогодення та майбутнє України, переконує, що варто відзначати Ваше професійне свято щодня!

Бажаю Вам, дорогі друзі, натхнення, надійних партнерів, професійних успіхів та енергії для нових проектів! Хай Ваша праця приносить лише радість і достаток!

Міцного здоров’я Вам та Вашим родинам. Душевного благополуччя і комфорту завжди і в усьому!

Щастя, миру та добра!

 

З повагою, Віце-президент,
Голова Ради директорів КБУ Олександр Ротов






Професія будівельника це більше аніж просто набір професійних вмінь. Будівельник це людина- творець, це той, чиїми руками збудовані на цьому світі всі міста, села, шляхи й мости.

Завдяки невтомній праці будівельників ми завжди маємо дах над головою - місце, де жити й працювати, навчатися й розважатися. Будівельник – це людина, яка своїми руками втілює найскладніші ідеї та проекти.

Неможливо перебільшити значення людей, які будують нам все те, без чого неможливе наше життя. Держмолодьжитло вітає з професійним святом всіх будівельників країни! 

Ми шануємо Вас за ваш подвижницький труд та відповідальність, майстерність та працелюбність. Бажаємо Вам подальших успіхів в роботі, залізобетонного здоров’я, фундаментального щастя, миру в країні, добробуту і злагоди в Ваших сім’ях  та в нашій великій будівельній родині.

  

Голова правління Держмолодьжитла
Комнатний Сергій Олександрович







 

Шановні будівельники!


Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника!

Ваше покликання – творити, дарувати людям затишок та комфорт. Українці пишаються вишуканими спорудами зодчих минулого, які є візитною карткою нашої Батьківщини.

Саме завдяки вам отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими і ошатнішими рідні вулиці і площі. 

Бути будівельником означає бути творцем, людиною, що створює нові будівлі та споруди. Але водночас це й велика відповідальність, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишають у пам'яті нащадків світлі спогади про вашу надзвичайно важливу працю.

Професія будівельника здавна була овіяна народною шаною та великою позитивною силою. Адже ті, хто будує житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики, дарують нам радість споглядання, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту.     

Ви піклуєтеся не лише про якість, а й про красу та витончені форми тих об’єктів, над якими доводиться працювати.    

Ваша практична діяльність – реальний внесок в оновлення міст, селищ і сіл нашої країни, коли будуються нові об’єкти освіти, охорони здоров’я, унікальні спортивні споруди, відновлюються храми, пам’ятки історії й культури.

Ви обрали дуже складну, але водночас надзвичайно важливу професію, адже будівельна галузь є одним з головних індикаторів розвитку і стабільності економіки країни.

Зичу вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні - процвітання.

 

 

 Наталія Козловська,
директор Департаменту державних програм та розвитку житлового будівництва Мінрегіону




Уважаемые коллеги!


Поздравляем Вас с профессиональным праздником – Днем строителя!

2016 год для отрасли стального строительства стал отправной точкой к неизбежному росту. В 2016 году украинские предприятия произвели 65,2 тыс. т металлоконструкций. А при сохранении текущих тенденций на строительном рынке мы ожидаем, что в 2017 году объемы производства металлоконструкций достигнут более 70 тыс. т.

В этом году мы как профильная ассоциация металлостроителей планируем сделать еще больший акцент на продвижении передовых технических решений в среде украинских заказчиков строительства, а также их технических команд. 

Пусть стальные решения помогают в развитии Вашего бизнеса, а удача и хорошее настроение будут спутниками во всех делах!

 

Исполнительный директор
Украинского Центра Стального Строительства,
Вячеслав Колесник






Шановні партнери та колеги – працівники будівельної галузі!


Щиро вітаємо Вас з Днем Будівельника! 

В усі часи професія будівельника була почесною та шанованою. Адже це саме Вашею працею зводяться нові будинки, соціальні та промислові об’єкти, створюються об’єкти інфраструктури. Ви створюєте матеріальне просторове середовище, без якого неможливе саме існування сучасної людини. Ваша праця – основа економічної сили країни.

Ми впевнені, що тільки об’єднання зусиль всіх членів архітектурної та будівельної спільнот, відповідальність та професіоналізм всіх учасників будівельно-інвестиційного процесу дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, забезпечити і вихід архітектурно-містобудівної сфери на нові рубежі професійного та економічного розвитку.

В день Вашого свята ми сердечно дякуємо Вам за професіоналізм та відповідальність, за працю, в яку ви вкладаєте свої знання та таланти. Бажаємо міцного здоров’я та творчої наснаги й оптимізму в досягненні нових професійних висот! 


З глибокою повагою,
Президент Національної спілки архітекторів України 

В.М.Гусаков







Шановні працівники будівельної галузі!



Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника!


Важка і надважлива праця майстрів будівельної справи шанувалася здавна. Адже розкіш домашнього затишку, практичність та зручність споруд, у яких ми працюємо залежить саме від будівельників.

Ви взяли на себе відповідальну місію – розбудувати Україну, зміцнити її економічну могутність, адже будівельна галузь є одним із основних рушіїв економічного розвитку країни.

Ваша діяльність – реальний внесок в оновлення міст, селищ і сіл нашої країни, коли будуються нові об’єкти освіти, охорони здоров’я, унікальні спортивні споруди, відновлюються храми, пам’ятки історії й культури.

Незважаючи на всі складнощі, ви – наші сучасні майстри – будуєте наше завтра. Саме завдяки вашій самовідданій праці будівельна галузь України розквітає, саме завдяки вам отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими і ошатнішими рідні вулиці і площі. Ми переконані, попереду у вас велика робота. Адже країна потребує відновлення.

Зичу вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні - процвітання.

 

 

Петро Куліков, 
Ректор Київського національного університету 
будівництва та архітектури




Шановні партнери, колеги, друзі!


Радий привітати вас з професійним святом – Днем будівельника!

Наразі наша країна переживає період позитивних змін. За останні роки більшість міст, селищ  та окремих об’єктів їх життєдіяльності суттєво змінилися на краще. Від  технічного прогресу в будівельному комплексі значною мірою залежить ефективність роботи  будівельної галузі та відповідно розвиток економіки країни, підвищення якості життя  її громадян в цілому. Сьогодні будівельники почали  більш інтенсивно впроваджувати новітні будівельні матеріали та технології, ширше будувати доступне та комфортне житло, застосовувати сучасні підходи  до  енергоефективності та екологічності у будівництві. І це лише початок успішного шляху подальшого розвитку усієї будівельної галузі.

Це особливе свято, адже для тих, хто обрав професію будівельника,  вона стає справою усього життя. Без сумніву, будівельник – одна з найбільш почесних та благородних професій.

Бажаю нових висот у вашій творчій праці, цікавих нових проектів та їх реалізації, високих  досягнень та процвітання, упевненості у майбутньому та здійснення мрій.

 

                                                                                              З повагою, генеральний директор
ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»
Олег Коваль

 





Шановні працівники будівельної галузі!

 

Від щирого серця прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня будівельника!

В Україні історія  святкування цієї дати нараховує вже більше 60-ти років, але повага кожного народу до благородної професії будівельника - була і залишається завжди. Ви заслужили її своєю відповідальною, творчою та важкою працею на благо суспільного розвитку. Вашими руками створена вся інфраструктура наших міст і селищ, кожен дім, дорога, лікарня та школа. Ви дали людству дах над головою, тепло, затишок і комфорт. Результати вашої роботи завжди помітні та всі ми розуміємо який неоцінний внесок зробили будівельники у  розвиток нашого життя.

Ми високо цінуємо вашу роботу, без якої неможливе процвітання населених пунктів і поліпшення якості життя людей.

Будівельник – це не просто професія, це – стан душі. Бути будівельником – означає бути творцем, якому є чим пишатись. Будівельна галузь в країні – це важливий механізм розвитку, який націлений на суспільну користь, творчі та прогресивні вирішення  потреб людей.  Цей день є втіленням пошани до людей, які роблять наш світ кращим. Сьогодні є чудова можливість подякувати їм за це.  Дякую кожному архітектору, інженеру, проектувальнику,  будівельнику, майстру, дизайнеру та всім хто пов'язаний з будівельною індустрією. Ви будуєте наше майбутнє! Ми пишаємося Вами!

Бажаю, щоб кожна річниця свята надихала вас на підкорення нових висот! Зичу вам здоров’я, успіхів та наснаги. Нехай ваша праця приносить лише задоволення, ваші руки не знатимуть втоми, а душа наповнюється вдячністю людей за споруджені будівлі, які прикрашають нашу країну. 

Я переконана в тому, що ви впораєтеся з усіма можливими проблемами та негараздами  на вашому шляху. Надійного та світлого майбутнього, яскравих та масштабних проектів кожному з вас! З Днем будівельника!


З повагою,
Елена Кононенко, директор «Прем'єр Експо»


 




Дорогие друзья, коллеги, партнеры!

 

 От всего сердца поздравляю вас с профессиональным праздником – Днем строителя! Невзирая на невероятные сложности и испытания для нашей страны, сегодня можно вполне уверенно говорить о позитивной динамике на строительном рынке. И это все благодаря вам, неутомимым строителям, тем, кто – без преувеличения – поднимает экономику Украины.

Нам всем есть чем гордиться – на украинском рынке успешно работают достойнейшие компании, продукция и услуги которых отвечают европейским и мировым стандартам качества. Команда Build Portal убеждается в этом регулярно – наши ревизионные пресс-туры по городам и предприятиям Украины всегда приятно удивляют. А то, что каждому из нас есть куда расти, только стимулирует и придает жизненных сил!

От имени журналистов нашего портала и от себя лично хочу пожелать вам, дорогие друзья и партнеры, новых свершений и удачных проектов. Пусть ваши сердца будут наполнены любовью и надеждой, а небо будет мирным!

Благодарим вас за плодотворное и приятное сотрудничество, профессионализм и жизненную позицию! С Днем строителя!

 

 

Основатель Build Portal, президент Best Media Group
Екатерина Никитина

 

 






ЗАБУДОВНИКИ



Вітаю із нашим спільним святом – Днем будівельника!


Роль професії будівельника надзвичайна. Розвиток та зростання міст, створення нових та збереження прадавніх пам’яток, розбудова держави залежать від щоденної важкої праці звичайного будівельника. Нове житло, садочки, школи, лікарні, спортивні центри – це все роки великої історії та невтомної праці сотень будівельників.

 Вміння та любов до роботи будівничих знаходять своє втілення в посмішці тисяч українців, що починають життя у нових квартирах. Комфортні дитячі садочки та школи, лікарні, спортивні центри – за цим стоїть наполегливість та любов до своєї справи. Професія будівельника залишає за собою величну історію та пам'ять у вигляді непорушних цегляних споруд.

Будівельна галузь – економіко утворююча. Де працює 1 будівельник, там мають роботу 5-7 фахівців суміжної галузі.   Щоденна невтомна праця зодчих – запорука зростання та розвитку міст. Економічні здобутки будівельників формують монолітну міцність усієї держави.

Щиро вітаю Вас із прийдешнім святом! Бажаю добра та миру, жити у злагоді та достатку, нехай у сім’ях буде спокій та добробут! Сил та наснаги на нелегкій, але цікавій дорозі будівельника!

 

Голова правління – президент
ПрАТ «ХК «Київміськбуд»
Ігор Кушнір


 






Мы все отчасти строители. Каждый из нас создает что-то новое: кто-то с помощью мыслей и цифр, а кто-то –кирпича и бетона. Все, что мы видим вокруг, создано строителями. Это они строят нам дома, школы, офисы, заводы и общественные пространства. Они тяжелым трудом творят наш мир!

Я хочу пожелать нам всем, чтобы труд строителей был всегда востребован и по достоинству оценен, а созданные ими творения превращались в дома мечты, где живут любовь, добро, понимание, вера, искренность, счастье.

С праздником!


Николай Толмачев, Генеральный директор компании ТММ







Шановні колеги, друзі та партнери!


Прийміть сердечні вітання з професійним святом – Днем Будівельника! Наша з вами робота не лише зводити будинки, створювати комфортні та красиві міста і містечка для українців. Ми з вами допомагаємо їм здійснювати бажання, бажання про свій власний затишний дім.

Наша з вами праця – не проста, наша з вами робота – дуже відповідальна, адже ми творимо майбутнє, яке завжди повинно бути сучасним і надійним!

Хочу побажати усім нам натхнення і безмежної творчості для створення нових перспективних проектів, які зроблять щасливими багато українських родин!

Нехай у вашому домі завжди панує добробут і злагода, міцного вам здоров’я та сімейного затишку!

Зі святом!



Віталій Ганжа,
Президент Групи компаній Royal House





Уважаемые коллеги, строители!


В век глобальной компьютеризации жизнь общества невероятно ускорилась. На фоне этого процесса в жизни строительной отрасли, с её доминирующей долей ручного труда, особо ничего не изменилось.

Наш труд по созданию долгосрочных рукотворных активов государства: фабрик, заводов, мостов, дорог, городов и сёл, самых разных объектов социальной и инженерной инфраструктуры, по которым определяют цивилизационный уровень нации, мы творим под открытым небом нашей Украины.

Мы дружны с любыми погодными условиями и ближе всех к природе в самом широком смысле этого слова. Мы ближе всех к природе простых вещей и понятий. Именно все эти наши качества позволяют создавать нам пространства для обычных человеческих историй, историй любви и счастья.

Мы - базис для всех видов деятельности и отраслей национального хозяйства.

Считаю за честь вот уже сорок три года быть причастным к синергии опыта всего мирового сообщества созидателей.

Поздравляю всех, кто посвятил свою жизнь созиданию, с их профессиональным праздником - Днем строителя!



Алексей Кулагин,
управляючий собственник девелоперской компании «ОМОКС»,
член Рады директоров Конфедерации строителей Украины







АРХІТЕКТОРИ І ДИЗАЙНЕРИ





Колеги, з професійним святом! 


Дім – найцінніше і найважливіше матеріальне в житті. Завдяки вам ми втілюємо найсміливіші ідеї і створюємо сучасні, комфортні оселі, у яких живуть, кохають, народжують дітей. 

Сьогодні хочемо вам побажати більше роботи. Щоб в Україні за 10 років не залишилось жодного панельного будинку! 

Сергій Махно, засновник першої в Україні
галереї предметного дизайну Sergiy Makhno Gallery

і керівник дизайн-студії Sergiy Makhno Architects





Уважаемые коллеги!

От лица всей команды проекта ZALA поздравляем вас с Днем Строителя!

Желаем, чтобы ваш труд всегда был востребован и по достоинству оценен.  Пусть инструмент будет точным и качественным, материалы — лучшими, а работа складывается и принимается великолепно и легко!


Благодаря вам строятся дома, школы, садики, офисы, создаются строительные шедевры, преображаются города. Благодарим вас за вашу бесценную работу и высокий профессионализм!

Желаем крепкого здоровья, неиссякаемой энергии, оптимизма и достижения новых профессиональных высот!

 

С Праздником!

Ольга Лебединец,
Идейный вдохновитель и руководитель проекта ZALA










Шановні будівельники вітаю вас з професійним святом! 


Щиро бажаю вам втілювати мрії людей про затишне житло і амбіційних бізнес проекти! 

Чекаю більше інновацій і нових технологій в будівництві та енергозберігаючих рішень! 

Кожен дизайнер знає це надихаюче відчуття від першого візиту на обьєкт після будівельників і так приємно бачити якісну роботу і професіоналізм! 

Вітаю всіх професіоналів будівельної справи!



Ольга Терефеєва,
арт-директор Європейської Школи Дизайну








ВИРОБНИКИ ТА ДИЛЕРИ




Уважаемые коллеги и партнеры!


Компания Цеппелин Украина сердечно поздравляет Вас с профессиональным праздником - Днем строителя!

Ваша благородная профессия и Ваш труд делают мир вокруг нас лучше, красивее и комфортнее. Строительство всегда остается одной из важнейших отраслей экономики, а профессия строителя во все времена - одной из самых благородных.

В этот замечательный день, коллектив компании Цеппелин Украина желает Вам мира и уверенности в завтрашнем дне, достойных проектов, творческих решений и высокого профессионализма. Успехов в осуществлении планов и смелого покорения намеченных высот!

Искренне благодарим Вас, уважаемые строители, за профессионализм и ответственность, за работу, в которую вы вкладываете все свои знания и таланты.

Счастья, здоровья и благополучия Вам и Вашим близким!

С уважением, генеральный директор
Цеппелин Украина, Хайко Крайзель







Уважаемые коллеги и партнеры!


За каждым строительным проектом стоят конкретные люди, которые своим трудом, знаниями и желанием творят мир вокруг себя. Именно от Вашего мастерства и опыта зависит комфорт жителей, облик городов, внешний вид городских улиц. Желаю всем сотрудникам строительной сферы - профессиональных достижений и воплощения планов и надежд! Пусть процветает Ваш бизнес и во всем сопутствуют успехи, а наша страна пополняется новыми, интересными проектами, где людям будет жить комфортно.


Генеральный директор компании "Элит Пласт"
Дилавер Юксель









Шановні колеги, партнери і усі працівники будівельної галузі!


Мені надзвичайно приємно вітати Вас із професійним святом – Днем будівельника! Адже професії, пов'язані із будівництвом, повсякчас були і є затребуваними в реальному секторі економіки в усіх країнах, в тому числі і в Україні.

Ми щодня бачимо, як на краще змінюється зовнішній вигляд українських сіл, селищ, міст, вулиці яких прикрашають модерні споруди і ці архітектурні проекти Ви втілюєте за сучасними інноваційними технологіями. Завдяки Вашій невтомній нелегкій праці, Вашому професіоналізмові наші населенні пункти щодня стрімко розбудовуються, набуваючи ошатності та привабливості.

Бажаю, аби будівельна галузь в Україні і надалі була на високому рівні та активно розвивалася. А кожному з Вас бажаю здоров'я, миру, успішної реалізації усіх життєвих і творчих задумів! 


Генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна»
Марек Павлусь



Шановні Партнери і Колеги з будівельної галузі!


Від імені української команди REHAU хочу привітати Вас із професійним святом – Днем будівельника!

Безперечно, завдяки і вашому особистому внеску 2017 рік відзначився для нашої галузі позитивними змінами, багатьма перспективними та амбітними проектами. Професіоналізм, наполегливість і майстерність кожного з вас дозволили нам спільними зусиллями не просто розбудовувати сучасні міста чи зводити комфортні житлові квартали, а насамперед – створювати нову якість життя в оновленій країні.

Нехай вдячність багатьох власників чудових осель,  зведених вашими професійними руками, і надалі надихає до підкорення нових висот, творчих експериментів і створення справжніх архітектурних шедеврів. А в особистому житті нехай щодня будуються по цеглинці родинне щастя, затишок і добробут.

З Днем будівельника!


З повагою,
Федір Омелінський
Генеральний директор ТОВ «РЕХАУ»



 




Уважаемые друзья, коллеги, партнёры!


От всей души поздравляю Вас с наступающим днём строителя! 

Строитель – скромная профессия великого человека! Ведь каждый из нас мечтает оставить на земле свой след: совершить открытие, написать книгу или построить дом. Быть строителем – не только тяжелый труд и ответственность, быть строителем – это быть творцом! 

В этот день желаем всем строителям вдохновения, увлекательных и интересных проектов, стремления к новым вершинам, удачи и крепкого здоровья!


Александр Бурлаченко,
Генеральный директор ООО «Валькирия»










Уважаемые коллеги!


Строительство во всем мире явлется локомотивом развития экономики и благосостояния страны и граждан. В Украине сейчас мы только начинаем наш путь к успеху, чтобы удовлетворить потребности всех наших граждан в качественном и надежном жилье и его максимально лучшему обустройству. С каждым годом актуальность нашей работы стает более значимой в стране и в обществе. А статистические показатели говорят нам о том, что мы понемногу приходим к тому чтобы быть локомотивом экономики Украины. Изменения в стране, которые прошли в последние годы и планируются в грядущем, помогут нам укрепить наши позиции и достигнуть новых успехов. Пускай в Ваших домах будет уютно и Вам, и всем украинцам.

С праздником Вас!

Коммерческий директор
«Золотой Мандарин Квадра» ООО
Мацковский Василий




Шановні працівники будівельної галузі!

 
Компанія FAKRO сердечно вітає Вас з Днем Будівельника.

Своєю працею Ви даруєте людям затишок і комфорт. Ми пишаємося, що працюємо з Вами і для Вас.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, злагоди у Ваших родинах, здійснення сміливих задумів. Нехай матеріали, з яким Ви працюєте, будуть якісними, а Ваша праця завжди достойно винагороджується!

 

З повагою,
Комерційний директор
ТзОВ „ФАКРО Львів”
Михайлів Ігор Михайлович




Шановні колеги та майстри-будівники!


З нагоди професійного свята - Дня будівельника, компанія "ЮТМК" поздоровляє кожного, хто причетний до будівельної галузі і бажає вам і вашим компаніям розвитку, благополуччя вашим сім'ям, надійних партнерів і активної творчої праці на благо і процвітання нашої країни.

Нехай розбиваються вщент адміністративні бар'єри, легко складається діалог з владою усіх рівнів і монополістами, портфелі поповнюються новими контрактами і проектами, а відділи продажів будуть завжди завантажені роботою!

Бажаємо Вам насолоджуватися своєю роботою і не опускати руки ні при будь-яких проблемах або невдачах! Створювати об'єкти, якими по праву можна пишатися!

Бажаємо конструктивної і  просунутої і думки, новаторських ідей і сміливих рішень, втілення планів і досягнення професійних успіхів на нелегкому трудовому терені.



З повагою Степанов Ю.В.
Генеральний директор компанії "ЮТМК"


Компания VEKA Украина поздравляет Вас с профессиональным праздником – Днем строителя!


Каждый построенный объект – это не только воплощение чьей-то мечты, реализация планов и грандиозных идей, это напряженная работа строителей, дизайнеров и архитекторов, людей, которых смело можно назвать творцами.

В канун праздника VEKA Украина желает всем представителям строительной отрасли надежных партнеров, энергии и сил для реализации самых грандиозных замыслов, стабильности и уверенности в завтрашнем дне.

Пусть ваш труд будет всегда востребован, приносит удовлетворение вам и радость окружающим, а возведенные строения станут украшением городов.











 
 
Интересные новости:
01.08.2017
3801
22 липня, на Оболонь-Арена у захопливому футбольному матчі зійшлися збірна будівельників Україн...
08.08.2017
6057
22 июня в Херсоне состоялся съезд дилеров ТМ «Пеноборд», изюминкой которого была интерес...
13.03.2024
1284
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3830
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4315
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...