РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Курс на зростання. Підготовка до міжнародної виставки InterBuildExpo – 2017 (Оновлено, відео)

7 лютого, відбулось засідання оргкомітету з підготовки головної будівельної події року - міжнародної виставки InterBuildExpo-2017
4298 10.02.2017 в 06:45




У Мінрегіоні відбулося засідання оргкомітету з підготовки міжнародної виставки «InterBuildExpo – 2017», яка має статус найбільшого будівельного форуму року. Виставка традиційно готується ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та Будівельною палатою України за сприяння Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ (проходить у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» на Нивках).

Оргкомітет очолили співголови: П.С. Шилюк - Президент Будівельної палати України, Герой України і Л.Р. Парцхаладзе - заступник міністра Мінрегіону.

Л.Р. Парцхаладзе у своєму виступі підкреслив важливість проведення будівельної виставки на високому організаційному рівні. Він висловив переконання у тому, що всі заходи за програмою цього форуму будуть змістовними і корисними як для його учасників, так і для гостей, відвідувачів. За словами заступника Міністра, необхідно залучити до виставки більш широке коло представників органів влади, а також бізнесу.

Одне з пріоритетних завдань будівельного блоку Мінрегіону – покращення бізнес-клімату та залучення нових інвестицій у будівництво

З інформацією про хід підготовки заходів виставки виступив Перший віце-президент Будівельної палати України С.Т. Сташевський. За його словами, проведення «InterBuildExpo – 2017», як найбільшої будівельної виставки року, має на меті продемонструвати потенціал будівельного комплексу країни, його спроможність застосовувати в роботі новітні технології і матеріали. На виставці будуть гідно представлені експозиції крупних будівельних компаній – членів Палати, сказав він.

С.Т. Сташевський повідомив, що Палата та її Секретаріат працює над підготовкою круглого столу на тему: «Поліпшення інвестиційного клімату – основа розвитку будівельного комплексу та економіки України в цілому». До виступу запрошені керівники провідних будівельних і проектних організацій, вчені, архітектори, представники місцевих органів влади, громадських організацій, дипломатичного корпусу.

Крім круглого столу передбачаються інші заходи: Міжнародні дні дизайну та архітектури; Конференція «Аналіз ринку нерухомості: Ненасичені сегменти, перспективи для виробників металоконструкцій»; Семінар «Мультиканальне просування будівельної компанії в інтернеті» тощо.

Також Будівельна палата разом з Міносвіти готує ділову розмову за участі директорів коледжів, представників крупних будівельних структур на тему: «Робітничі кадри для будівництва: проблеми і перспективи. Ярмарок вакансій».


Олег Коваль, генеральний директор ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» розповів про хід підготовки до міжнародної будівельної виставки «InterBuildExpo – 2017»: 


Про хід підготовки до міжнародної будівельної виставки «InterBuildExpo – 2017» доповів генеральний директор ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» О.П. Коваль. За його словами, у виставці візьмуть участь понад 600 організацій, які розміщуватимуть свої експозиції на площі 28 тис. кв.м. Він повідомив, що кількість експонентів уже перевищує минулорічний показник майже на 10%.

На засіданні оргкомітету виступили з пропозиціями: генеральний директор ХК ТОВ «Енергомонтажвентиляція» М.Ю. Іщенко, голова правління Асоціації ландшафтних архітекторів України В.В. Рябець, представник Міносвіти С.П. Коваленко та інші. Зокрема, йшлося про необхідність залучення до проведення заходів виставки студентської молоді з профільних навчальних закладів, також піднімалися питання щодо благоустрою та озеленення нових та історичних кварталів міської забудови.

У засіданні Оргкомітету взяли участь представники Київської міськдержадміністрації, громадських організацій, а також мас-медіа.












Джерело: Build Portal
Текст: Будівельна палата України
Фото і відео: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal

 
 
Интересные новости:
27.01.2017
5969
26 января 2017 г. состоялось заседание Президиума Всеукраинского союза производителей стройматериало...
26.01.2017
3428
Головний будівельний портал України підготував фотоогляд виставок «Примус: Вікна. Двері. Профі...
13.01.2017
4868
Огляд визначної події - церемонії нагородження переможців конкурсу-огляду «Кращі архітектурні ...
13.03.2024
1282
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3828
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4313
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...