РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.788 EUR: 42.382
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.788
EUR 40.000 41.000 42.382
USD 39.670 39.998 39.788
EUR 42.260 42.900 42.382
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Всеукраїнський Конкурс для майбутніх архітекторів, дизайнерів та будівельників «Твій ідеальний ЕКО Дім»

Офіційна церемонія відкриття виставки кращих студентських робіт Всеукраїнського Конкурсу «Твій Ідеальний ЕКО Дім» відбулась 8 грудня в міжнародному аеропорті «Бориспіль»
1773 14.12.2016 в 12:39

Максим Солоненко, Rehau


8 грудня відбулася офіційна церемонія відкриття виставки кращих студентських робіт Всеукраїнського Конкурсу «Твій Ідеальний ЕКО Дім» в міжнародному аеропорті «Бориспіль», у терміналі Д.


Виставку урочисто відкрили Максим Солоненко, директор з маркетингу та збуту відділу Внутрішніх Інженерних Мереж компанії REHAU, а також Євген Дихне, генеральний директор міжнародного аеропорту «Бориспіль».


У святковій атмосфері учасників виставки привітали Євгенія Сатська, корпоративний прес-секретар авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України», а також Костянтин Кожемяка, власних фамільної друкарні HUSS, які являються партнерами Конкурсу. Також студентів привітав відомий та талановитий скульптор Олег Пінчук, який створив спеціальну експозицію з труб REHAU «Гармонія хаосу» - в руках Олега навіть труби можуть бути витвором мистецтва.







«Кожного року компанія REHAU проводить різноманітні проекти та конкурси для дітей та молоді. В 2016 році  REHAU вирішила продовжити соціальну ініціативу та підтримати талановиту молодь України і створила проект для майбутніх архітекторів, дизайнерів, будівельників та творчих особистостей «Твій Ідеальний ЕКО Дім». Протягом трьох місяців студенти зі всієї України створювали проекти на тему ЕКО будинків, використовуючи сучасні та енергоефективні технології, інноваційні рішення та ідеї, а також труби REHAU. Експертне Журі обрало 30 півфіналістів, чиї роботи будуть представлені в аеропорті до 8 березня 2017 року, а потім будуть експонуватися в Центрі української культури та мистецтва», говорить Максим Солоненко, директор з маркетингу та збуту відділу Внутрішніх Інженерних Мереж компанії REHAU.


«МАУ» вручила «Приз глядацьких симпатій» (авіаквиток в обидві сторони до Німеччини) Ірині Матущенко, студентці п’ятого курсу архітектурного факультету Харківського національного університету будівництва та архітектури.


За результатами Facebook голосування на офіційній сторінці REHAU перемогли: Ірина Шпак, студентка шостого курсу факультету дизайну Університету ім. Грінченка та студенти п’ятого курсу Інституту художнього моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі Брейтер Станіслав, Май-Кувачов Станіслав, Міхєєв Станіслав, Балицька Ірина, Кухтік Олена та Кащенко Ярослав. Переможці отримали планшети та солодкі подарунки від Cup Cake Studio.


За результатами Експертного голосування, до складу якого увійшли Йорх Еберхардт (REHAU Австрія), Клаус Гольвіцер (REHAU Німеччина), Максим Солоненко (REHAU Україна), Юлія Берге (REHAU Україна), Анна Кравченко  (REHAU Україна),  Андрій Пашенько (архітектурна майстерня А. Пашенько) та Костянтин Кожемяка (фамільна друкарня HUSS), було обрано 6 переможців.


В категорія 3Д модель оригінальна I місце посів Шелемеха Ростислав, учень 11 класу Загальноосвітньої  школи–гімназії ім. В. Т. Сенатора; II місце – Стребелева Софія, студентка першого курсу факультету іспанської філології Університету ім. Грінченка; III місце - Юсан Іуліанія, студентка другого курсу театрального факультету Київского національного університету театру, кіно і  телебачення ім. Карпенко-Карого. В категорії комп’ютерна 3Д модель перемогли: I місце - Карандюк Денис, студент четвертого курсу архітектурного факультету Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури; II місце – Мавродій Анатолій, студент п’ятого курсу будівельного факультету Харківського національного університету будівництва і архітектури; III місце  - Надкерничний Ігор, студент п’ятого курсу будівельного факультету Вінницького національного технічного університету.






Переможці перших місць отримали Grand Prix (експонування роботи на території головного офісу REHAU у Німеччині), стажування в REHAU Україна, а також планшети; другі місця – фітнес-трекери, треті місця – сертифікати на навчання в Гете Інституті. Також всі переможці отримали солодкі подарунки від Cup Cake Studio.


Ми вдячні нашим інформаційним партнерам, журналу САЛОН та газеті «Ділова Столиця», за підтримку та допомогу, а також Національній спілці архітекторів України.


REHAU і в майбутньому планує проводити конкурси для студентів та дітей та створювати нові креативні проекти.

  

Куратор проекту:

Юлія Берге, Yuliya.Berge@rehau.com, +38  050 357 34 10

 З деталями Конкурсу Ви можете ознайомитися на сайті.






Джерело: REHAU Україна

Інформацію опубліковано на правах реклами

 
 
Интересные новости:
12.12.2016
2575
Определены победители Всеукраинского открытого конкурса ландшафтных светодизайнеров LIGHT YOUR ...
08.12.2016
10317
8-10 ноября в МВЦ традиционно проводил комплекс осенних строительных выставок. Команда Билд Портал п...
02.12.2016
2872
30 листопада 2016 року відбулась презентація "Нові продукти та технології для будівництва та оздобле...
19.04.2024
5877
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з Recovery Construction Forum Ukraine, який відбувся ...
17.04.2024
3631
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...
15.04.2024
5494
11 квітня 2024 року відбувся RECOVERY CONSTRUCTION FORUM UKRAINE, який об’єднав представників ...