РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.840 39.205 38.800
EUR 42.180 42.709 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Сучасний навчально-практичний центр «Śnieżka» у ВПУ №7 міста Калуша

Компанія «Снєжка-Україна»продовжує розвивати напрямок співпраці із установами професійної освіти. 22 листопада 2016 року у вищому професійному училищі №7 міста Калуша відбулось відкриття ще одного навчально-практичного центру «Śnieżka»
2687 24.11.2016 в 09:00




Нещодавно між Міністерством освіти і науки України та ТзОВ «Снєжка-Україна» було підписано Меморандум про співпрацю, що передбачає створення відомим в Україні виробником лакофарбових матеріалів навчальних центрів у закладах професійної освіти.


«Снєжка-Україна» впродовж кількох років розробляла програму реалізації навчальних осередків в училищах, що готують робітників будівельної галузі. Навчально-практичні центри «Śnieżka» вже апробовані і успішно функціонують у ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» і Луцькому ВПУ будівництва та архітектури. Тож  компанія «Снєжка-Україна», заручившись підтримкою Міністерства  освіти і науки України, продовжує розвивати напрямок співпраці із установами професійної освіти.  Ще один навчально-практичний центр «Śnieżka»  створено у вищому професійному училищі №7 міста Калуша, відкриття якого відбулося 22 листопада 2016 року.




У церемонії  з нагоди відкриття навчально-практичного центру «Śnieżka» взяли участь керівництво ВПУ №7 міста Калуша на чолі з директором Володимиром Мельником, генеральний директор ТОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь,  директор з маркетингу ТОВ «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз, начальник  відділу професійних навчань та технічних консультацій Орест Жураківський, представники Івано-Франківської обласної держадміністрації, департаменту  освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації та керівники  професійних навчальних закладів з інших областей України. Під час урочистостей генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» зазначив: «У вищому професійному училищі №7 міста Калуша є усі умови і можливості для функціонування нашого центру – це і професійний педагогічно-викладацький персонал,  відповідна матеріально-технічна база та учні, які прагнуть здобувати професії у будівельній галузі». Директор з маркетингу ТзОВ «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз вручила колективу  навчального закладу диплом, який став  посвідченням плідної співпраці і взаємодії соціальних партнерів. У рамках святкового заходу   відбулося перерізання  стрічки.  Згодом учасники свята   оглянули  кабінет малярних робіт «Śnieżka», кабінет з технології  деревозахисних виробів «VIDARON» й виробничу майстерню, де учні практикуватимуться у техніці нанесення матеріалів й докладно опановуватимуть засади  правильного їх застосування. Усі приміщення відповідно обладнані сучасними наочно-методичними матеріалами й інструментами.




Напередодні  створення навчально-практичного центру  «Śnieżka» у Калуші,   фахівці компанії «Снєжка-Україна»  провели навчальні семінари із використання у ремонтних й оздоблювальних роботах матеріалів Śnieżka й VIDARON для викладачів й майстрів виробничого навчання будівельного профілю ВПУ №7. Після ґрунтовних занять викладачі й майстри  отримали сертифікати від виробника і  передаватимуть досвід і знання  учням  під час навчального процесу.  Крім того, на базі новоствореного навчально-практичного центру «Śnieżka» проводитимуться семінари, конференції для викладачів інших професійних навчальних закладів Івано-Франківської області, майстрів будівельних організацій та майстрів, що є приватними підприємцями. Навчальна програма центру орієнтована на професійно-технічні напрямки за професіями: «маляр-опоряджувальник-штукатур», «столяр», «утеплювач». У ході навчального процесу учні освоюватимуть не тільки теоретичні засади застосування сучасних лакофарбових матеріалів на основі новітніх технологій, але й  здобуватимуть практику, використовуючи інноваційну продукцію Śnieżka,  VIDARON, FOVEO TECH, і вдосконалюватимуть свої вміння.


Співпраця і взаємодія  виробників будівельних матеріалів з навчальними закладами професійної освіти України  - це перспективний шлях   розвитку і модернізації професійної освіти в Україні.




 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,                    

вул. Привокзальна, 1а                                

Тел.: +38 (03259) 60-161                            

e-mail: press.releases@sniezka.ua      

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»
Інформацію розміщено на правах реклами 

 
 
Интересные новости:
16.11.2016
1554
Член Президії Будівельної палати України, Голова Комітету аналітики будівельної галузі та менеджмент...
04.11.2016
2215
2-3 листопада 2016 року відбувся Всеукраїнський семінар «Впровадження сучасних будівельних мат...
02.11.2016
1908
Команда Build Portal вітає Івана Миколайовича Салія, президента Всеукраїнської спілки виробників буд...
08.03.2024
4861
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...
29.02.2024
1421
Після перерви в 2 важкі роки компанія «Екотехнік Україна» знову здобула цю нагороду. Це ...
14.02.2024
4142
Гуманітарна реконструкція в Україні, яку координує шведська благодійна організація OperationAid, про...