РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.784 EUR: 42.312
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.784
EUR 40.000 41.000 42.312
USD 39.470 39.830 39.784
EUR 42.100 42.720 42.312
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

АНОНС: комплекс міжнародних виставок та галузевих заходів у МВЦ (МЕРОПРИЯТИЯ УЖЕ СОСТОЯЛИСЬ)

8 - 10 листопада 2016 року в Міжнародному виставковому центрі відбудеться комплексний проект, що об’єднує міжнародні спеціалізовані виставки та галузеві заходи: «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства - 2016»,  «КомунТех - 2016», «AQUA UKRAINE - 2016», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика - 2016», «ДорТехЕкспо — 2016», «АГРОФОРУМ», «ЄвроБудЕкспо - 2016» та «Екологія підприємства - 2016»
1407 04.11.2016 в 15:05






8 - 10 листопада 2016 року в Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський пр-т, 15, 3-й павільйон - вхід 3-С ) відбудеться комплексний проект, що об’єднує міжнародні спеціалізовані виставки та галузеві заходи: ХIІ Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства - 2016», ХІV Міжнародну спеціалізовану виставку «КомунТех - 2016», ХІV Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE - 2016», IX Міжнародну спеціалізовану виставку «Енергоефективність. Відновлювана енергетика - 2016», VIІ Спеціалізовану виставку «ДорТехЕкспо — 2016», XIIІ Міжнародну агропромислову виставку «АГРОФОРУМ», V Спеціалізовану  виставку «ЄвроБудЕкспо - 2016», IV Спеціалізовану виставку «Екологія підприємства - 2016»

 

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр, за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства екології та природних ресурсів, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, Державного агентства водних ресурсів, Київської міської держадміністрації.

За традицією, восени в МВЦ проходить комплекс авторитетних професійних заходів, які охоплюють провідні галузі економіки. Щорічно в їх роботі беруть участь керівники органів державної та виконавчої влади, лідери галузі, професійна бізнес-спільнота, науковці, інвестори та експерти з країн ближнього і дальнього зарубіжжя, які визначають галузеві завдання та розробляють ефективні механізми співробітництва. Це дозволяє визначити нові вектори розвитку ЖКГ, АПК, промислової та будівельної сфери, потреби з впровадження сучасних енергоощадних і екобезпечних науково-технічних рішень, оновлення технологій, техніки й обладнання.

Проведення заходів у форматі масштабного галузевого проекту розширює як професійне, так і географічне представництво учасників - на площі понад 13 тис.кв.м. сучасні технології та обладнання для різних галузей економіки  представлятимуть майже 400 фірм з 12 країн світу.


Пріоритети цьогорічних подій
- реалізація державної політики в сфері реформування ЖКГ, енергозбереження і підвищення енергоефективності всіх господарюючих суб'єктів; тарифна політика та управління в різних ланках ЖКГ; управління й поводження з відходами; забезпечення якості питної води; технології ефективного агровиробництва.

Так, на всіх виставках без винятку представлено технології ефективного використання ресурсів: котельне обладнання на альтернативних видах палива для місцевого і централізованого теплопостачання, сонячні батареї, теплові насоси,  енергозберігаюче освітлення, енергоефективні насоси для систем водопостачання та водовідведення, сучасні енергоефективні технології та матеріали для будівництва.

В експозиції «КомунТех» одним з акцентів стала тема управління відходами — фахівців очікують презентації техніки і технологій збору, сортування й переробки сміття. Серед інших вагомих тематик експозицій - представлення механізмів й обладнання для утримання житлового фонду, безтраншейних технологій та техніки для обслуговування і ремонту інженерних мереж, нових зразків сучасного міського транспорту.

«ДорТехЕкспо» присвячено темі утримання доріг: представлено універсальні навантажувачі, будівельну і  комунальну техніку, засоби організації дорожнього руху.

«ЄвроБудЕкспо»  ознайомить відвідувачів з сучасними будівельними матеріалами та конструкціями для житлового і промислового будівництва.

«AQUA UKRAINE» представить системи для водопідготовки, водопостачання і водовідведення, очищення стічних вод, арматуру, прилади обліку та інше обладнання для різних видів господарської діяльності.

Технології та обладнання для зменшення шкідливого впливу промисловості на навколишнє природне середовище будуть презентовані на виставці «ЕКОЛОГІЯ ПІДПРИЄМСТВА».

Виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика 2016» — це ключова подія України у сфері ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива. Її  учасники - виробники автономних джерел живлення, регенеративних видів енергоносіїв, розробок у сферах сонячної енергетики. Також представлені енергоефективні технології для будівництва і промисловості, інвестиційні проекти з ресурсозбереження й інші пропозиції для впровадження.

Виставка «АГРОФОРУМ» цього року акцентує увагу на технологіях підвищення врожаю. Так, в її експозиціях представлені такі відомі виробники добрив, як КазАзот - єдиний, до речі, виробник аміаку і аміачної селітри в Казахстані, і Казфосфат - унікальна казахська компанія, що має в своїй власності повну лінію від видобутку до поставки фосфатів власними засобами залізнично-транспортного комплексу та їх переробки на кінцевий продукт. Свій асортимент запропонував провідний виробник азотних сполук та добрив Білорусі ВАТ “Гродно Азот”. Також на стендах виставки фахівцям аграрної галузі запропонують зразки агротехніки, засобів для обробітку, збереження і переробки агропродукції тощо.

Серед заходів ділової програми “Агрофоруму” необхідно відзначити такі актуальні події, як Міжнародна науково-практична конференція "Інженерія систем природокористування", Семінар представників країн Східного Партнерства та ЄС "Сприяння впровадженню наукових досягнень в інновації в агропромисловій сфері" за проектом SUAFI-EPC 7 Рамкової Програми ЄС та Семінар "Ефективні технології будівництва об'єктів АПК", які охоплюють основні актуальні проблеми розвитку українського АПК.

 

Ділова програма Конгресу присвячена розгляду широкого спектру науково-практичних питань галузі.  Традиційно її розпочне доповідь  керівництва Мінрегіону “Стратегічний напрям розвитку житлово-комунального господарства України”.

Київська міська державна адміністрація проведе Конференцію «Розвиток житлово-комунального господарства столиці: форсайтинг успіху». Її учасники мають визначити пріоритетні напрямки розвитку житлово-комунального господарства Києва: створення якісного сервісу в цій сфері, впровадження новацій у водопровідно-каналізаційному господарстві, формування ефективного ринку керуючих компаній, модернізація систем поводження з відходами, використання механізмів міської підтримки енергоефективних заходів в будинках ОСББ та інше.

Також серед актуальних тем Конгресу - удосконалення системи управління в житловому господарстві, реалізація проектів енергоефективності будівель, тарифна політика та соціальний захист населення в умовах запровадження ринкових механізмів, розробка національної стратегії поводження з відходами в Україні.

В рамках Міжнародного водного форуму «AQUA UKRАINE» відбудеться Міжнародна конференція «Пріоритетні цілі стратегії розвитку галузі водопровідно-каналізаційного господарства». В її ході буде розглянуто тарифну політику, фінансовий стан і шляхи забезпечення інвестицій для підприємств галузі, впровадження сучасних технологій і засобів забезпечення і контролю якості питної води, механізмів і методів скорочення втрат питної води в системах водопровідно-каналізаційного господарства тощо.

(більш повна інформація на сайті: www.iec-expo.com.ua)



 

Джерело: Прес-служба Міжнародного виставкового центру
Інформацію розміщено на правах реклами

 
 
Интересные новости:
04.11.2016
1666
С 8 по 10 ноября 2016 года в г. Киеве на пр. Броварском, 15 (МВЦ) состоится международная ...
04.11.2016
2408
8-11 ноября 2016 состоится специализированная выставка - экспозиция AGRO INFRASTRUKTURE - ...
31.10.2016
1627
8-10 ноября (МВЦ, Броварской пр-т, 15) состоится VI специализированная выставка Евростройэкспо ...
22.04.2024
990
ЄвроБудЕкспо-2024» - це передтендерна площадка для огляду та оцінки товарів і послуг, що ...
08.04.2024
2301
МВЦ запрошує компанії, які ведуть діяльність у сфері цивільного захисту, виробників передо...
05.04.2024
5076
МВЦ запрошує компанії, які працюють у промисловому сегменті, виробників новітнього обладнання д...