РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.670 EUR: 42.520
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.670
EUR 40.000 41.000 42.520
USD 39.450 39.830 39.670
EUR 42.280 42.850 42.520
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Велике привітання із Днем будівельника від перших осіб галузі

Велике святкове привітання із Днем будівельника від перших осіб галузі та провідних виробників і дилерів будматеріалів.
7423 12.08.2016 в 10:37


 

 

Шановні колеги, партнери, друзі!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника! Ваша місія надзвичайно важлива та неоціненна. Адже – без перебільшення –  будівництво є найголовнішою рушійною силою економічного розвитку кожної країни. Саме будівельний комплекс  сприяє формуванню та зростанню всіх виробничих і невиробничих сфер, оскільки забезпечує будівлями і спорудами, в яких ми творимо історію України і кожного українця зокрема.

Хтось каже, що криза триває. А хтось – іде вперед і працює ще наполегливіше. На щастя, сьогодні Україна може пишатися підприємствами із сучасним обладнанням і технологіями, а також якістю продукції та послуг, що не поступається європейській. Проте не варто закривати очі на низку нагальних проблем. Не секрет, що обсяги будівництва в Україні неприпустимо малі.  Дуже важливо привернути увагу керівників держави до будівельного сектору, впроваджувати і реалізовувати державні програми підтримки.

Ми, журналісти, аналітики будівельної сфери, продовжуємо сприяти розвитку об’єктивної інформаційної політики і висвітлювати ключові події на ринку України.

Хочу побажати всім нам плідної роботи і гідних результатів! Нехай у родині кожного панує любов і злагода. Нехай небо буде чистим, а земля під ногами твердою.

Зі святом, будівельники! До нових звершень!

 

 З повагою,
Засновник Build Portal Катерина НІКІТІНА






Ми підготували велике святкове привітання від перших осіб галузі та провідних виробників і дилерів будматеріалів.

Build Portal приєднується до слів лідерів та вітає із професійним святом!




 

 

Шановні колеги,  будівельники!

Сьогодні в Україні впроваджуються дві ключові реформи – децентралізації та енергоефективності! Для будівельної галузі вони відкривають нові можливості та перспективи.

В умовах децентралізації ми делегуємо територіальним громадам повноваження і надаємо ресурси. Місцеві бюджети вже мають кошти для впровадження інфраструктурних та соціальних проектів, розвитку житлового будівництва.

В умовах боротьби за енергонезалежність держава направляє фінансовий ресурс на компенсацію витрат на енергоефективність, створюючи умови для розвитку виробництва сучасних будівельних матеріалів, величезного ринку для  архітектурних і проектних організацій, будівельних та сервісних компаній.

Головне завдання національної будівельної індустрії – модернізація власної країни. Це – зайнятість і стабільні прибутки українських будівельників. А відтак економічний розвиток і відродження усієї країни.

У день професійного свята зичу усім здоров'я, успішних проектів і натхнення!

 

Геннадій ЗУБКО,
Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку,
будівництва та ЖКГ України





 

 

Шановні працівники будівельної галузі!

Прийміть сердечні привітання із Вашим професійним святом – Днем будівельника!

Ваша професія – одна із найвідповідальніших поміж усіх, адже своєю щоденною працею ви створюєте комфортні й затишні оселі, а відтак даруєте людям радість і тепло рідного дому.

Об'єкти, які ви створюєте, формують вигляд нашої країни і дають величезний імпульс для розвитку української економіки. Вашими руками зводяться нові виробничі потужності, якісне житло, об'єкти інфраструктури міст та регіонів!

Будівельників по праву називають творцями «історії в камені», тож нехай все, що створено Вашими руками, простоїть багато століть – на благо країни, на гордість всіх її жителів!

Бажаю Вам нових перспективних проектів, надійних партнерів, фінансового благополуччя та міцного здоров'я. Разом ми будуємо Україну!

 

Лев ПАРЦХАЛАДЗЕ,
Президент Конфедерації будівельників України





 

 

Шановні будівельники, будівничі ефективної і комфортної України!

Свято будівельників відрізняється від інших всенародних свят діловим і масштабним аналізом успіхів і проблем розвитку.

Дійсно, є пожвавлення за 6 місяців 2016 року на 9,1% відповідно до попереднього періоду.

Немало українських підприємств оснащені сучасними обладнанням та технологіями, якість продукції не поступається європейській, наприклад, Харківський плитковий завод, Ковальська, ДБК №4, Слобожанська Будівельна Кераміка, Керамейя, Євротон, Кнауф Гіпс Київ, Аерок, Сканрок, Роял Хауз, Сонет, Домокомплект, Техноніколь, Термолайф та інші.

Але ми мало і обмаль будуємо: будівельна галузь в розвинених країнах забезпечує об’єми ВВП від 8 до 14%, а в Україні становить лише 2,2%.

Ми неприпустимо мало будуємо. Заводів, мостів, метро, тунелів, залізниць і багаторівневих розв’язок, не будуємо і дитсадки, школи. Будуємо мало житла: тільки 0,22 кв.м на 1 мешканця, а потрібно 1 кв.м, тобто необхідно збільшити будівництво житла в 5 разів. 99,7% будівництва відбувається за рахунок приватного інвестора, а не за рахунок відомих державних програм підтримки будівництва житла, які призупинені помилково.

При цьому в Україні 7,1 млн. (42%) домогосподарств забезпечені житловою площею менше 13,65 кв.м, а 1,7 млн. домогосподарств мають на одну особу менше 7,5 кв.м житлової площі.

Житло будується всього у кількох регіонах: м. Київ та Київська, Львівська, Івано-Франківська, Одеська області. Певну будівельну активність демонструють Харківська, Дніпропетровська, Полтавська області. Інші ледь-ледь жевріють.

Об’єми будівельного ринку України у 2015 році становили 1,8 млрд.євро, в той час як у Польщі досягли 36,0 млрд.євро, в Туреччині – 28,1 млрд.євро, а в Німеччині – більше 220 млрд.євро за рік.

З усього обсягу будівельних робіт тільки 7,4% та 8,8% відповідно капітальний та поточний ремонти. Потрібно більше ремонтувати, реконструювати, реставрувати.

У Європі цю проблему вже вирішили, а у нас ще й не починали. Так, у Англії кошти на будівництво виділяються навпіл: 50% на нове будівництво, 50% — на реновацію старого житла. У Німеччині 36 млрд. євро виділяють на нове будівництво, 93 млрд. — на реновацію.

У підсумку виходить, що будуємо в Україні — замало у порівнянні з потребами.

Тому проблеми є у будівельників і у відсутності державних програм.

Словом, зустріньмо свято як звіт і програму спільних дій влади, бізнесу і громадськості.

А будівництво – то справа усього народу.

Пропонуємо, але поки нас не почули, як суттєво збільшити будівництво соціальних та інфраструктурних об’єктів розглянути:

1. На Засіданні Кабінету Міністрів.

2. У Президента, як ключовий напрямок роботи.

3. Узаконити «незаконне» будівництво.

4. Тисячі довгобудів добудувати на принципах державно-приватного партнерства.

5. День будівельника перенести на лютий-березень – початок будівельного сезону.

 

З Днем будівельника!

Будівельники! Пишаймося досягненнями і йдемо далі!

 

І.М. САЛІЙ,
Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів




 

 

 

Шановні колеги!

Прийміть сердечні вітання з нагоди нашого професійного свята - Дня будівельника!

Українські будівельники незважаючи на непрості часи демонструють у цьому році стійке зростання обсягів спорудження житла, промислових і інфраструктурних об'єктів, прагнуть зробити наші міста більш красивими і зручними для проживання людей.

Будівельна палата України спільно з іншими професійними об’єднаннями,  територіальними громадами, активно працюють над організацією виконання програм доступного житла, відновлення державної підтримки, що дозволить зробити значний внесок у вирішення проблеми забезпечення житлом, водночас  збільшити обсяги будівництва в цілому та зберегти кадровий потенціал галузі.

Зміцнюючи партнерські зв’язки з архітектурною спільнотою та представниками інженерно-наукових товариств сприяє розробці та реалізації  сучасних містобудівних проектів,  технологічного переоснащення  будівельної індустрії. 

Відомо коли в державі розвивається будівництво – в неї є майбутнє. І переконаний, будівельники зроблять все, щоб майбутнє України було достойним.

У день нашого спільного свята щиро бажаю всім працівникам будівельного комплексу країни успіхів на обраному трудовому шляху, міцного здоров’я, достатку і родинного затишку.

 

З повагою, П.С. ШИЛЮК,
Президент Будівельної палати України
Герой України




 

 

Уважаемые партнеры, коллеги, друзья — работники строительной отрасли!

14 августа отмечается Ваш профессиональный праздник – День строителя.

Компания Цеппелин Украина сердечно поздравляет Вас с этим праздничным днем.

Во все времена профессия строителя — это почетный и уважаемый труд. Вашими стараниями и усилиями строятся новые дома, социальные и промышленные объекты, прокладываются дороги. Вы создаете то, без чего немыслимо существование современного человека – условия для комфортной и благоустроенной жизни. Ваша работа — основа благополучия страны.

В день Вашего праздника, мы искренне благодарим Вас, уважаемые строители, за профессионализм и ответственность, за работу, в которую вы вкладываете все свои знания и таланты. Желаем крепкого здоровья, неиссякаемой энергии, оптимизма и достижения новых профессиональных высот!

Компания Цеппелин Украина и строительная техника Caterpillar всегда помогут Вам в освоении новых технологий и внедрении новейших разработок лучших мировых производителей.

 

С уважением, генеральный директор
Цеппелин Украина, Хайко КРАЙЗЕЛЬ







 

 

Щиро вітаю будівельників з професійним святом!

Бути будівельником означає бути творцем, людиною, що створює нові будівлі та споруди. Але водночас це й велика відповідальність, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишають у пам'яті нащадків світлі спогади про вашу надзвичайно важливу працю.

Незважаючи на всі складнощі, ви – наші сучасні майстри – будуєте наше завтра. Саме завдяки вашій самовідданій праці будівельна галузь України розквітає. Нам є чим пишатися.

Бажаю  вам невичерпної енергії, щастя та міцного здоров’я! Нехай День будівельника надихає вас на нові професійні звершення, успішну реалізацію проектів, підкорення нових висот! Нехай все задумане збувається, а кожен новий день приносить злагоду, мир та достаток у ваші родини!  Я переконаний і вірю, що ваш професіоналізм ви спрямуєте у важливе русло розбудови нашої держави!

 

Генеральний директор ПАТ «Дікергофф Цемент Україна»
ДУДЗЯНИЙ Сергій Ігорович


 



 

 

Шановні працівники будівельної галузі!


ТзОВ «Снєжка-Україна» приєднується до усіх привітань з нагоди Дня будівельника в Україні, і бажає,  щоб Ваша нелегка праця була належно оціненою і щедро оплаченою! 

Нехай на професійній ниві завжди з легкістю й успішно втілюються усі Ваші  проекти. Здоров'я Вам міцного, затишку і злагоди у сім'ях, вдячності і пошани від людей.

 

Генеральний директор ТзОВ «СНЄЖКА-УКРАЇНА» 
Марек ПАВЛУСЬ


 






 

 

Издавна профессия строителя пользовалась почетом и уважением. Вы меняете облик Украины, помогаете создавать новое качество жизни миллионов людей. Благодаря Вам воплощаются в жизнь самые смелые проекты. 

В этот праздник, который объединяет всех участников строительного рынка — строителей, проектировщиков, изыскателей, архитекторов, инженеров и представителей других специальностей, хочу пожелать Вам профессиональных решений, стабильности, новых достижений, оптимизма, здоровья и благополучия!

 

Дилавер ЮКСЕЛЬ, генеральный директор PENOBOARD


 





 

 

Шановні колеги, партнери, друзі!

Група компаній Роял Хауз щиро вітає вас із професійним святом – Днем будівельника!

Будівельник – це в першу чергу творець, людина, яка своїми руками зводить новий світ, в якому будуть жити наші діти та онуки. І від нас з вами, від нашої мудрості, професіоналізму, працьовитості залежить, яким буде цей новий світ, і чи будуть наші діти пишатися плодами нашої з вами праці.

Хотілося б побажати нам з вами нових перспективних проектів, професійних досягнень, здійснення найкращих задумів, планів і ідей! З Божою допомогою ми зможемо подолати всі труднощі і побудувати нову процвітаючу Україну!

 

З повагою, ГАНЖА В.В.
Президент групи компаній Роял Хауз

 

 





 

 

Шановні Партнери!

Власна домівка є однією із базових потреб людини. Сьогодні будівельники створюють не тільки комфорт та затишок, але й формують нові сучасні обличчя міст, будинків та споруд, що нас оточують.

Нехай цеглина за цеглиною будується Україна!

Щиро бажаємо Вам натхнення у вашій щоденній наполегливій праці!

Вітаємо всіх працівників будівельної галузі з професійним святом – Днем будівельника!

 

КРАВЧЕНКО О.О.
Операційний директор ПрАТ «СБК»


 



 

 

Шановні працівники будівельної галузі, дорогі колеги!

Від щирого серця прийміть вітання до Дня будівельника! Будівельник – це особлива професія, це творець, який зводить нове обличчя світу навколо себе - будівлі, споруди, інфраструктурні комплекси. Безсумнівно ця професія – величезна відповідальність, адже Ваш спадок – досконала та витончена робота, залишиться в памяті поколінь.

Бажаю Вам здоров’я, наснаги та впевненості у власних силах. Вірю, що Ваш професіоналізм Ви спрямуєте у важливе русло розбудови нашої держави.

З професійним святом Вас!

 

Комерційний директор
ТОВ «Золотой Мандарин Квадра»
МАЦКОВСЬКИЙ Василь Григорович







 

 

Уважаемые строители, архитекторы, дизайнеры – поздравляю Вас с профессиональным праздником Днем строителя!

Каждый кто строит, проектирует, создает и совершенствует  технологии в строительстве, делает комфортным и красивым интерьер, не важно начинает он свой путь или уже имеет многолетний опыт, сегодня Ваш день!

Вашими руками создаются прекрасные дома, архитектурные сооружения которые хранят историю и создают обличие городов.

Будьте счастливы, вдохновляйтесь и отдыхайте в этот день.

 

С уважением, Михаил Михайлович  УСТЕНКО
Генеральный Директор VIP Klinker





 

 

Коллектив компании "Валькирия" поздравляет всех работников строительной отрасли с общим профессиональным праздником — Днем строителя!

Наше призвание — создавать, дарить людям радость, комфорт и уют на долгие годы! Наша работа ответственная, но она приносит ни с чем не сравнимую гордость от воплощенных в жизнь проектов. Пусть День строителя вдохновляет нас на новые профессиональные достижения, успешную реализацию проектов, покорения новых вершин!

Благодарим Вас за нелегкий труд, желаем здоровья, вдохновения, профессиональных побед, пусть ваш труд приносит радость и достаток.   Идите вперед в своем  уверенном стремлении менять к лучшему эту жизнь, а все, кто вас окружает, пусть помогают и словом, и делом. Интересных объектов, достойных вознаграждений и полный вперед!

С Днем строителя!

 

С уважением, БУРЛАЧЕНКО Александр
Ген. директор ООО «Валькирия»



 

 

 

Поздравляем  с Днем строителя все компании строительного сектора и всех людей, связанных с этой профессией.

Наша компания производит оборудование, призванное нести тепло в построенные Вами дома. Желаю, чтобы наше совместное стремление строить качественные дома и их эффективно отапливать принесло пользу как частным домовладельцам, так и нашим компаниям-заказчикам. 

С праздником Вас! Крепкого здоровья, реализации планов и неиссякаемой энергии.

 

 

Директор ООО «Стропува-Украина»
ЛЫСАК Алексей Анатольевич





 

 

Дорогие Коллеги и Партнеры!

Компания VEKA Украина поздравляет Вас с нашим общим праздником – Днем строителя.

За каждым воплощенным в жизнь строительным проектом стоят конкретные люди, которые своим трудом, профессионализмом и желанием двигаться вперед творят мир вокруг себя.

В этот день VEKA Украина желает всем представителям строительной отрясли отличных результатов, множества  интересных проектов, покорения самых высоких строительных вершин!

 

С уважением, коллектив компании «Века Украина»
















Джерело: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal




 
 
Интересные новости:
25.08.2016
8656
Эксклюзивный обзор из центра событий: IX съезд дилеров и зарубежных представителей ТМ &laq...
03.08.2016
5515
30 июня 2016 года состоялся V Международный архитектурный форум - масштабное событие объединивш...
28.07.2016
4785
20 июля состоялася круглый стол, в ходе которого эксперты строительной отрасли и предствители общест...
24.04.2024
2702
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...
19.04.2024
6426
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з Recovery Construction Forum Ukraine, який відбувся ...
17.04.2024
3906
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...