РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

«Кольоровий світ дитинства» в інфекційному боксованому відділенні «Центру матері та дитини»

Всеукраїнський проект компанії «Снєжка-Україна» втілено в інфекційному  боксованому відділенні  «Центру матері та дитини» м. Вінниця. Відтепер стіни у медичній установі у  кольорових  сюжетах з українських казок. Загалом вінницькими митцями розмальовано 15 яскравих ілюстрацій, що  даруватимуть радість і хороший настрій маленьким пацієнтам та їх батькам.
3105 30.06.2016 в 08:23



Інфекційне боксоване відділення міської лікарні «Центру матері та дитини» було обране для реалізації соціальної програми «Кольоровий світ дитинства», ініціатором якого є ТзОВ «Снєжка-Україна», що є структурним підрозділом Групи компаній «Śnieżka» (Польща).Тож у рамках капітального ремонту інфекційне відділення розписано казковими мотивами.

Вже чотири роки поспіль ТзОВ «Снєжка-Україна» втілює в українських дитячих лікарнях соціальний проект «Кольоровий світ дитинства» за зразком аналогічного проекту материнської компанії АТ «ФФіЛ «Śnieżka» у Польщі. Компанія допомагає ремонтувати дитячі відділення медичних установ, надаючи необхідні матеріали. Крім того, шукає художників для розпису стін кольоровими казковими сюжетами. За цей час в Україні було розмальовано 6 відділень у Львові, Тернополі, Луцьку, Рівному, Житомирі, Новояворівську.

І ось у Вінницькій міській лікарні «Центр матері та дитини», у відремонтованому приміщенні інфекційного боксованого відділення художньою спільнотою «Breakfast & Sketch»  на чолі з Людмилою Шиляєвою та Анною Куриленко створено барвисті казкові малюнки. Для розпису кольорових сюжетів на  стінах «Снєжка-Україна» надала  екологічно чисту та безпечну для здоров’я латексну водоемульсійну фарбу Śnieżka Nature. Як підкреслює генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна»: «Як виробник лакофарбових матеріалів та лідер з виробництва фарб в Україні ми прагнемо підтримувати дитячі лікувальні установи у ремонтних роботах та допомагаємо медперсоналу створювати у медичних установах комфортні умови для перебування маленьких пацієнтів, а такі барвисті малюнки служитимуть психологічною підтримкою для дітей. Адже  лікарняне середовище має бути  дружнім до хворих діток, щоб вони у процесі лікування   забували про свої недуги, а казкові ілюстрації налаштовували дітей і батьків на позитивні емоції, які б сприяли швидшому одужанню пацієнтів».

До оновлення відділення долучилося чимало підприємницьких структур міста Вінниці.

Презентація соціального проекту «Кольоровий світ дитинства» та відкриття оновленого відділення відбулася 22 червня 2016 року. У прес-конференції з нагоди відкриття відділення взяли участь міський голова Вінниці Сергій Моргунов, який у виступі зазначив, що допомога та підтримка  ремонту приміщення інфекційного відділення з боку українських та міжнародних підприємницьких структур – це свідчення того, що в Україні бізнес є соціально відповідальним. А головний лікар міської лікарні  «Центр матері та дитини» м. Вінниця Володимир Присяжнюк розповів присутнім про загальний процес ремонтних робіт, що тривав понад три місяці. Таким чином, в інфекційному боксованому відділенні відтепер створені усі необхідні умови для лікування маленьких пацієнтів та перебування у ньому батьків. Для зручності та комфорту обладнали медичну установу безкоштовним wi-fi-зв'язком. Також у відкритті відділення з казковою атмосферою  взяли участь і представники компанії «Снєжка-Україна»  вінницькі спонсори,  художники,  медперсонал, батьки і діти.









 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,                    

вул. Привокзальна, 1а                                

Тел.: +38 (03259) 60-161                            

e-mail: press.releases@sniezka.ua

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

www.vk.com/sniezkaua

Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»
Інформацію розміщено на правах реклами 
 
 
Интересные новости:
25.06.2016
1543
Свое участие в качестве хедлайнера V Международного архитектурного форума подтвердил Сотирис Цо...
24.06.2016
1507
Головний будівельний портал України вітає команду Слобожанської Будівельної Кераміки із 19-ти річчям...
24.06.2016
2574
Вышел Вестник Строительной палаты Украины №4. В номере мнения экспертов и обсуждение актуальных...
01.04.2024
3166
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
3941
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...
20.03.2024
3909
The Ukrainian division of Ruukki has announced the opening of its own training center for cooperatio...