РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Переможці будівельної премії-2020

Стали відомі результати відбору премії «Український Будівельний Олімп-2020». Професійною нагородою за підсумками минулого року відзначені наступні забудовники, девелопери та новобудови
1275 20.01.2021 в 09:38



Результати відбору премії
«Український Будівельний Олімп-2020»


Відбір серед учасників будівельного ринку здійснювався методом експертних оцінок. Були застосовані наступні критерії відбору: репутація компанії в професійному співтоваристві, наявність інновацій, технічних і технологічних нововведень, виконання зобов'язань перед клієнтами, нові проекти, програми, об'єкти житлової нерухомості.


Забудовники

Серед київських будівельних компаній професійною премією в номінації «Лідер будівельної галузі України» нагороджено компанію Інтергал-Буд, яка зараз зводить в столиці 13 великих житлових комплексів, відрізняється динамічними темпами розвитку і широкою географією будівництва, високим рівнем комфорту та якості забудов, вигідними цінами і власними довгостроковими програмами розстрочки.

ДК «Cityconsult Development" премійована в номінації «Ведучий девелопер Київщини» за ефективне управління житловими проектами комфорт, бізнес та еліт-класу, створення міських просторів з естетичною та функціональною архітектурою, розробку унікальних дизайн-концепцій і застосування інноваційних будівельних технологій. ІБК «Обрій» нагороджений в номінації «Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність» за успішну реалізацію проектів житлової і комерційної нерухомості, масштабне будівництво, надання професійних послуг на всіх етапах будівництва, починаючи зі створення концепції проекту, аналізу його інвестиційної привабливості, і закінчуючи налагодженням систем експлуатації вже готових об'єктів, ціноутворенням та розробкою маркетингової стратегії продажів.

Серед компаній, які активно забудовують передмістя столиці, премією відзначено компанію LinevichGroup (Ірпінь) в номінації «Європейський рівень будівництва: вишукана архітектура, якість та надійність» за будівництво сучасних функціональних житлових комплексів та успішну реалізацію масштабних проектів, що відрізняються зручним розташуванням, оригінальною архітектурою та підвищеним комфортом .

ДК «Comfort Life» (Ірпінь) нагороджена в номінації «Девелопер року» за реалізацію масштабних сучасних проектів в найближчому столичному передмісті, оригінальні архітектурні рішення та концепції житлових комплексів, застосування передових технологій будівництва, командний професіоналізм та гнучку цінову політику.

На регіональному будівельному ринку в номінації «Надійний забудовник: професіоналізм, якість та стабільність» премійована молода компанія «Златоград» з Херсона. У портфелі забудовника - вже побудований ЖК «Парк Стоун» і два нових проекти житлової нерухомості. Виробничо-будівельна компанія Ukrpanel (Чернігів) відзначена премією в номінації «Європейський рівень будівництва пасивних споруд і якісна продукція» за впровадження на українському ринку європейських технологій будівництва пасивних СИП-будинків і виробництво СИП-панелей з сучасного теплоізоляційного матеріалу BLACK PLAST Graffite.


Новобудови

Серед київських житлових комплексів премією відзначений ЖК "Сирецькі сади" в номінації «Краще житло для всієї родини» за вдалу еко-локацію, інтегрованість в розвинену столичну інфраструктуру, а також сучасний дизайн, оригінальні планування квартир і застосування енергозберігаючих технологій.

Серед новобудов столичного передмістя експерти відзначили житлові комплекси, що відрізняються оригінальною архітектурою, інвестиційною привабливістю, благоустроєм та комфортом.

КМ «Берега» (Ірпінь) відзначений премією в номінації «Унікальний заміський комплекс: комфорт, екологічність, благоустрій» за вдале розташування біля соснового лісу, уздовж берега річки, з виходом на пляж біля кожного котеджу, близькість міської інфраструктури, а також створення зони відпочинку з власним озером і пляжем, прогулянковими алеями і велопаркінгом.

КМ «Prydesenya Eco Village» (Рожни) нагороджений в номінації «Сучасний еко-простір для комфортного життя та відпочинку» за будівництво двоповерхових котеджів і таунхаусів для постійного і сезонного проживання на березі Десни, в оточенні соснового лісу; створення власної інфраструктури; панорамне скління і зручні, практичні планування будинків.

У номінації «Сприятлива екологія, безпека, енергоефективність та вигідні умови придбання» відзначений премією КМ «Лісове» (Гостомель) за розташування на природі, інтегрованість в соціальну інфраструктуру, зручне транспортне сполучення, а також оптимальне співвідношення ціни та якості, що робить житло комфортним для життя і привабливим для інвестицій.

ЖК «Scandia» (Бровари) нагороджений в номінації «Сучасне скандинавське містечко» за оригінальний архітектурний стиль та малоповерховість, сучасні планування та наявність смарт-квартир, власний парковий комплекс з озером та розвинену інфраструктуру, екологічно чисте середовище та концепцію здорового способу життя.

ЖК «Гранд Бурже» (Буча) премійований в номінації «Унікальна концепція сучасного житла: новітня архітектура, повноцінна інфраструктура, сприятлива екологія» за об'єднання в єдиний архітектурний ансамбль багатоповерхових житлових будинків, торговельно-розважального центру, підземного паркінгу, а також використання енергозберігаючих матеріалів і сучасних технологій будівництва.

У номінації «Масштабне будівництво: сучасний стиль, унікальні планування, сприятлива екологія» премійовано ЖК «Найкращий квартал» (Ірпінь) за реалізацію в лісовій еко-зоні найближчого передмістя столиці концепції малоповерхового заміського житла, за принципом таунхаусів і клубних будинків, з дотриманням сучасних норм комфорту та безпеки.

ЖК «BASA City», заміський проект середньої поверховості, з власною інфраструктурою, відзначений премією в номінації «Екологічне заміське житло: вдала локація, сучасні планування, благоустрій та безпека». Комплекс зводиться поруч престижним районом Києва, на березі озера, поблизу лісу і відрізняється різноманітністю форматів житла (квартири, сітіхауси, апартаменти, лофти).

ЖК «На Прорізній» (Гостомель) премійований в номінації «Масштабний проект заміського житла: сприятлива екологія, високий рівень благоустрою, якість і комфорт» за відповідність європейським стандартам житла, застосування енергозберігаючих технологій і сучасних будівельних матеріалів, зручну еко-локацію і власну інфраструктуру.

ЖК «Riverside» відзначений професійною премією в номінації «Зразковий стандарт сучасного житла: унікальна архітектура, повноцінна інфраструктура, екологічність і комфорт» за оригінальну концепцію заміського житла з власними парком, пляжем, набережною, де близькість до природи поєднується з комфортом і зручностями міського життя.

ЖК «Passаge Park» (Ірпінь) премійований в номінації «Проект року: інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання» за вдале розташування в центральній частині міста, поруч з парковою зоною та всіма необхідними для комфортного життя об'єктами міської інфраструктури, різноманітність квартирних планувань та вигідну програму інвестування.

Серед регіональних новобудов в номінації «Регіональний проект року» премією відзначений ЖК «Квадрат» (Ужгород), новий комплекс закарпатського забудовника Traksler Development, за гармонійне поєднання затишної екологічно чистої атмосфери заміського житла та переваг сучасного міського життя (розвинена інфраструктура, безпека, комфорт).

Професійна премія «Український Будівельний Олімп», що заснована в 2006 році, щорічно нагороджує будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії //www.stroyolimp.com.ua/

 

Джерело: «Український Будівельний Олімп»
Інформація опублікована на правах реклами

 
 
Интересные новости:
06.01.2021
2133
Команда Build Portal вітає з Різдвом Христовим!...
30.12.2020
2374
Команда Build Portal вітає із наступаючим Новим Роком!...
17.12.2020
2205
Найбільший в Україні виробник фасадної армуючої скловолоконної сітки запустив лінію з брен...
08.03.2024
4861
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...
29.02.2024
1419
Після перерви в 2 важкі роки компанія «Екотехнік Україна» знову здобула цю нагороду. Це ...
14.02.2024
4142
Гуманітарна реконструкція в Україні, яку координує шведська благодійна організація OperationAid, про...