РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.545 EUR: 42.056
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.545
EUR 40.000 41.000 42.056
USD 39.400 39.830 39.545
EUR 42.050 42.720 42.056
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

«Кольоровий світ дитинства» прикрасив стіни дитячого відділення Новояворівської районної лікарні

15 березня у Новояворівській районній лікарні ТзОВ «Снєжка-Україна» презентувала оновлене та розфарбоване художниками дитяче відділення. Казкові малюнки на стінах дитячих лікарень з ініціативи компанії «Снєжка-Україна» з’явилися вже у шести медичних закладах.
5249 18.03.2016 в 09:00


Соціальний проект «Кольоровий світ дитинства» за зразком аналогічного проекту материнської компанії АТ «ФФіЛ «Śnieżka» у Польщі має корисну і дуже важливу місію – адже він служить психологічною підтримкою для маленьких пацієнтів, зменшує стрес від перебування в лікарні та пришвидшує процес одужання.

«Перший ефект є в тому, що коли діти заходять у відділення - у них знімається стрес - говорить Головний лікар Новояворівської районної лікарні Григорій Мороз. - Покращується психоемоційний стан, завдяки малюнкам діти потрапляють у світ пізнання. І в такому випадку їм приємніше і веселіше на лікуванні в дитячому відділенні».

Відділення три місяці розмальовували професійні художники Орест та Наталія Маньки. 13 авторських яскравих ілюстрацій з українським колоритом створюють у лікарні особливу атмосферу хорошого настрою і викликають щиру посмішку. Недарма вони так припали до вподоби не лише дітям, а й дорослим, що завітали на відкриття. Серед них - і голова Яворівської райдержадміністрації Орест Гнип, який відзначив, наскільки важливими для міста є такі соціальні проекти:

«Ми від підприємств очікуємо не тільки податків, не тільки робочі місця. Ми хочемо щоби наша співпраця була якомога кращою, щоб було втілення таких соціальних проектів. Це добре і підприємцям, бо компанія стає доступнішою до людей. І нам також добре, тому що ми частіше бачимося, частіше обговорюємо якісь питання і це впливає на подальшу нашу спільну роботу».

Варто зазначити, що ТзОВ «Снєжка-Україна» не лише обрали ескізи художників, а й допомогли у ремонті відділення. Загалом на його оновлення компанія надала 90 л ґрунтовки, понад 560 кг шпаклівки та 240 л водоемульсійної фарби. Всі матеріали – екологічні і цілком безпечні для здоров’я дітей. А малюнки навіть спеціально покрили акриловим лаком на водній основі, що дозволяє протирати їх у разі забруднення.

Після презентації ілюстрацій маленьким пацієнтам нового відділення влаштували свято з подарунками і розвагами - дітки із задоволенням бавилися з аніматорами, наповнюючи приміщення дзвінкими вигуками і сміхом. «Снєжка-Україна» планує і надалі дарувати дітям радість та сприяти швидшому одужанню, розширюючи географічні межі «Кольорового світу дитинства».

«Ми будемо продовжувати, оскільки «Кольоровий світ дитинства» - це проект довгостроковий - розповідає менеджер із зв'язків з громадськістю ТзОВ «Снєжка-Україна» Галина Данилюк. - Ми плануємо далі нав’язувати контакти з іншими лікарнями, які будуть зацікавлені у здійсненні ремонтів і в розфарбуванні кольоровими малюнками інтер’єрів. Вже ведуться перемовини і ми зараз узгоджуємо, яка лікарня буде наступна».

Дарувати барви, наповнювати дитячі заклади щастям і робити діток здоровішими - місія компанії «Снєжка».

«Допомагати дітям - це дуже велика приємність. Це те, що ми робимо від всієї душі - говорить генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь. - Для нашої компанії цей проект, розрахований на багато років. Ми хотіли б якнайбільше лікарень помалювати - бо ми малюємо не тільки стіни, ми малюємо дитячі душі. У нас є багато благодійних проектів, але саме допомога дітям приносить найбільше задоволення».


 


Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,                          

вул. Привокзальна, 1а                                

Тел.: +38 (03259) 60-161                            

e-mail:press.releases@sniezka.ua             

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

www.vk.com/sniezkaua


Джерело: ТзОВ «Снєжка-Україна»
Інфорацію розміщено на правах реклами

 
 
Интересные новости:
08.03.2016
3158
Build Portal вітає із Міжнародним жіночим днем!...
12.02.2016
2970
В начале недели вышел в свет первый номер электронного профессионального издания - журнала "Вестник ...
11.02.2016
2826
Эксклюзивные растения из европейских питомников от Садово-ландшафтного центра «Квиткар»...
01.04.2024
3140
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
3924
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...
20.03.2024
3906
The Ukrainian division of Ruukki has announced the opening of its own training center for cooperatio...