РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.586 EUR: 42.262
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.586
EUR 40.000 41.000 42.262
USD 39.450 39.830 39.586
EUR 42.200 42.801 42.262
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Відпочинок у "бульбашці" на природі: що таке баббл-готелі і де їх знайти (ФОТО)

Баббл-готелі розміщуються в незвичайних, мальовничих локаціях. Не дивно, що відпочинок "у бульбашці" набирає популярність
2212 25.11.2020 в 10:35


Готель у "бульбашці"


У 2017 році найестетичнішою, незвичайною і красивою формою аутдор-кемпінгу стали глемпінги – великі декоровані намети на помості з ліжками всередині. 2018-й викликав бум на баббл-готелі.

Баббл-готель – це прозорий намет, який встановлений в незвичайному місці.

Найглибший у світі басейн відкрили у Польщі. У ньому є навіть підводні готельні номери (ФОТО, ВІДЕО)

Номери в баббл-готелях це надувні прозорі купола. З них відкривається огляд на всі боки, проте гості при цьому залишаються за стінами і їх не видно (звичайно, не у всіх модифікаціях).

Бульбашки виготовляються з прозорого, еластичного матеріалу, який вдень захищає від ультрафіолетового випромінення, а ввечері – від комах та холоду. Вони підтримують форму завдяки свіжому повітрю, що постійно подає всередину спеціальний пристрій. Таку конструкцію можна встановити буквально будь-де і відвідувачі зможуть без перешкод насолоджуватись видами та майже повним єднанням з природою без втрати комфорту.


Bubble Lodge Bois Chеri, Маврикій

Цей готель розташований на території історичної чайної плантації в селі Кап-Малере на Маврикії. З нього відкриваються чудові краєвиди на джунглі Буа-Шері. У номерах з усіма вигодами є цікаві доповнення – наприклад, лампи, які освітлюють листя вночі, або доступний для установки додаток SkyView для спостереження за сузір'ями прямо з ліжка. Крім того, в готелі є власний ресторан з доставкою страв прямо в номер.



Himmelbett, Швейцарія

Перше, що привертає увагу у випадку з цим готелем на північному заході Швейцарії, – це вид на місцевість. З трьох куполів видно Боденське озеро, виноградники й фруктові сади, а четвертий переносять на нове місце кожні два місяці. Гості одного з номерів – Charterhouse Ittingen – можуть безкоштовно відвідувати музей в картезіанському монастирі в Іттінгене, а також художній музей в Тургау, а ті, хто зупиняється в бульбашці BBZ Arenenberg, – музей Наполеона. Поруч з третім номером, Garden Restaurant Gertau, є сезонний фермерський ресторан.



Camp Kаtur, Великобританія

Camp Kаtur – це глемпінг, але тут є і кілька панорамних куполів. Табір розташований в лісі на пагорбах Північного Йоркшира. В куполах є двоспальні ліжка, романтичні ліхтарики й газові каміни, які забезпечують затишок і тепло в прохолодні ночі.



Finn Lough, Північна Ірландія

Це цілий баббл-курорт на березі озера Лох-Ерн в графстві Фермана, Північна Ірландія. У кожному з куполів є двоспальне ліжко з балдахіном і класичні меблі, а також телескоп. У всіх номерах є ванні кімнати й кавомашини, а прозорі стіни створюють відчуття єднання з незайманою природою навколо.



Sun City Camp, Йорданія

Купола готелю Sun City Camp в пустелі Ваді-Рам були натхненні декораціями блокбастера "Марсіанин". Кожна з бульбашок площею близько 45 квадратних метрів оснащена кондиціонером і спальними місцями для двох – чотирьох осіб, а також мебльованої верандою, на якій можна засмагати днем ​​і спостерігати за зірками вночі.

Яким буде житло на Марсі і коли створять перше поселення? Маск розповів про колонізацію червоної планети



Aurora Bubbles, Nellim Wilderness Hotels, Фінляндія

Готель мережі Nellim повністю відповідає своїй назві: з його куполів відмінно видно північне сяйво. На півночі Фінляндії, де розташований готель, його можна спостерігати близько 200 ночей в році. Купола в Aurora Bubbles простіше, ніж в інших подібних готелях: вони виготовлені з дерева й органічного скла. При цьому вони обладнані всіма необхідними зручностями, а головне – теплими ковдрами, які допоможуть зігрітися.



Bubbletent, Австралія

З номерів австралійського Bubbletent відкривається вид на другий за величиною каньйон у світі – долину Каперті. Готель розташований в Новому Південному Уельсі, далеко від великих міст. Крім того, готель знаходиться на ключовий орнітологічної території (Important Bird Area, IBA), яка входить в список 50 кращих областей для спостереження за птахами у світі. На кожній дільниці готелю є місця для розведення вогню і телескопи, а також флоатинг-ліжка, гамаки або гойдалки.

Готельний номер у величезному камені: як ідея двох архітекторів змінила уявлення про сучасність і затишок (ФОТО)



Attrap'Rеves, Франція

Баббл-готель розташований в мальовничому сільському районі неподалік від Марселя, Франція. Бульбашки з широкими ліжками, з яких відкривається чудовий краєвид на зоряне небо, проєктував П'єр Стефан Дюма. Кожен з номерів зручно відділений від інших, а також обладнаний непрозорою ванною кімнатою і телескопом.

COVID-19 и локдаун 2.0: министр предлагает запланировать локдаун на Новый год

Интересно о ремонте: ранее мы писали о преимуществах и недостатках автоматики для ворот от популярных брендов 

Источник: travel
 
 
Интересные новости:
25.11.2020
1117
Норвежская NBT начинает строительство крупнейшей в Европе ВЭС за $1,4 млрд...
25.11.2020
2058
До відкриття в кінці 2020 - 2021 роках заявлені 15 бізнес-центрів (БЦ)...
25.11.2020
1172
У Мінрегіоні розповіли про створення і переваги Національної системи реєстрів та кадастрів нерухомос...
25.04.2024
4424
В університеті штату Мен було представлено найбільший у світі 3D-принтер, який у...
25.04.2024
3524
Сьогодні екстремальна спека охоплює кілька регіонів світу, зокрема Європу, США та Азію....
25.04.2024
3360
Реєстр працює в тестовому режимі - вже понад 100 тис. об‘єктів внесені до системи, але вони по...