РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Визначено переможців 24 загальнонаціональної програми «Людина року-2019»

Вища Академічна Рада визначила володарів титулу «Людина року-2019»
1219 24.03.2020 в 12:32


Вища Академічна Рада загальнонаціональної програми «Людина року» підвела підсумки стосовно визначення володарів титулу «Людина року-2019» в національних номінаціях.


У відповідності до рішення Вищої Академічної Ради володарями почесного титулу стали:
 

«МІСЬКИЙ ГОЛОВА РОКУ» (великих міст)

Сергій НАДАЛ – Міський голова м. Тернопіль;

 

«МІСЬКИЙ ГОЛОВА РОКУ» (малих міст)

Андрій БІЛОУСОВ – Міський голова м. Кам’янське (Дніпропетровська обл.);

 

«ЛІДЕР ОБ’ЄДНАНОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ РОКУ»

Іван ДРОГОБЕЦЬКИЙ – Голова Полянської сільської ОТГ Закарпатської області;

 

«РЕГІОНАЛЬНИЙ ЛІДЕР РОКУ»

Юрій ГУСЄВ – Голова Херсонської обласної державної адміністрації;

 

«ПРОМИСЛОВЕЦЬ РОКУ»

Вячеслав ЯВОРСЬКИЙ – Директор ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю»;

 

«ПІДПРИЄМЕЦЬ РОКУ»

Степан КОЗИЦЬКИЙ – Генеральний директор ТОВ «Західнадрасервіс»;

 

«МЕНЕДЖЕР РОКУ»

Владислав САВЧЕНКО – Генеральний директор компанії «PowerCode LLC.»;

 

«ФІНАНСИСТ РОКУ»

Віталій РОМАНЧУКЕВИЧ – Перший заступник голови правління АКБ «Індустріалбанк», Віце-президент Асоціації українських банків;

 

«ЛІДЕР СТРАХОВОГО РИНКУ РОКУ»

Олена УЛЬЄ – Голова правління ПрАТ «Страхова компанія «УНІКА»;

 

«ЛІДЕР БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ РОКУ»

Компанія «ІНТЕРГАЛ-БУД» (Комерційний директор – Анна ЛАЄВСЬКА);

 

«ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС РОКУ»

ЖК «INTERGAL CITY» (Компанія-забудовник «Інтергал-Буд»);

 

«ЖУРНАЛІСТ РОКУ»

Діана ПАНЧЕНКО (Телеканал NewsОne);

 

«МИТЕЦЬ РОКУ»

Михайло ПОПЛАВСЬКИЙ – Народний артист України, генеральний продюсер національної музичної премії «Українська пісня року»;

 

«СПОРТСМЕН РОКУ»

Жан БЕЛЕНЮК  – Чемпіон Світу та Європи з греко-римської боротьби 2019 р. у  категорії до 85 кг.;

 

«НОВА ГЕНЕРАЦІЯ РОКУ»

Інна КОСТИРЯ – громадський діяч, доктор політичних наук;

 

«КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКИЙ ПРОЕКТ РОКУ»

Приватний музей історичного костюму і стилю VICTORIA MUSEUM - Засновниця та директор – Вікторія ЛИСЕНКО.


Володарі cпеціальних премій 24 загальнонаціональної програми «Людина року-2019»:


Громадська організація «Національна платформа «Жінки за мир» - Спеціальна премія «За об’єднання жінок для миротворчої  діяльності та допомогу мирним громадянам постраждалим від бойових дій»

Громадська організація «Національна платформа «Жінки за мир» почала роботу у квітні 2014 року в розпал бойових дій і нараховувала лише декілька однодумців. Сьогодні, навколо спільної мети - встановлення миру і соціальної справедливості – об'єдналося вже понад 200 тисяч жінок України, які своєю вірою, цілеспрямованістю та милосердям об’єднують  людей і повертають їм віру в завтрашній день.

Учасники Громадської організації «Національна платформа «Жінки за мир» робили все, щоб рятувати життя жінок, дітей, людей похилого віку і молоді. Жінки вивезли тисячі дітей та мирних жителів із населених пунктів, які опинилися під вогнем обстрілів. Жінки передавали борошно і продукти, та розносили його тим, хто в один момент втратив все. Вони діяли, щоб врятувати стільки людських життів, скільки можливо.

В рамках регулярних гуманітарних місій «Жінки за Мир» нараховується десятки виїздів в «сіру» зону Донбасу та в зони активних бойових дій. Жінки надають гуманітарну, психологічну та юридичну допомогу людям, які в буквальному сенсі живуть на війні. За 5 роки відвідали десятки населених пунктів, що знаходяться на лінії розмежування та надали допомогу понад десяткам тисячам дітей та мирних жителів.

«Національна платформа «Жінки за мир» ініціює законопроекти, основна мета яких – приближення миру та забезпечення державної соціальної допомоги та підтримки як дітям та мирним жителям, які живуть на війні, так і решті громадян України. За п’ять років у Верховній раді України зареєстровано більше ста законопроектів, ініційованих та підготовлених жінками України.

 

ТМ PARIMATCH - Спеціальна премія «За видатний внесок у розвиток і популяризацію українського спорту»

Більше 20 років компанія активно займається підтримкою українського спорту, надає організаційну та фінансову допомогу масовим спортивним заходам, а також сприяє кар'єрі талановитих українських спортсменів.

За час своєї діяльності компанія зарекомендувала себе в якості головного мецената українського спорту та у різні роки надавала допомогу громадським організаціям, федераціям, клубам і окремим спортсменам.

Меценатська діяльність ТМ Parimatch сьогодні спрямована на підтримку таких напрямків:

Спільна олімпійська перемога – унікальний проект ТМ Parimatch і Міністерства спорту України, в рамках якого всім призерам Олімпіад торгова марка гарантувала вручення премії в розмірі півмільйона гривень. У 2016 році наші олімпійські призери Олег Верняєв та Юрій Чебан, а в 2018 році Олександр Абраменко отримали премії від ТМ Parimatch.

Національна збірна команда України з футболу;

  • ФК «Шахтар»;
  • ФК «Ворскла»;
  • ФК «Металіст»;
  • Федерація баскетболу України;
  • Українська хокейна ліга;
  • Федерація греко-римської боротьби України;
  • Турніри зі змішаних єдиноборств WWFC;
  • Футбольна асоціація студентів Києва.

Спільно з партнерами TM Parimatch організувала понад 100 заходів в різних напрямках протягом останніх двох років.

У 2019 році був заснований міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation з метою реалізації програм корпоративної відповідальності. Фонд Parimatch Foundation покликаний об'єднати бізнес, державний сектор і громадські організації навколо вирішення конкретних соціальних проблем. Основна місія фонду - сприяння в поліпшенні добробуту і здоров'я суспільства через освіту та залучення людей до занять спортом, а також - боротьба з ізоляцією і бідністю.

 

Олена РИХАЛЬСЬКА - Спеціальна премія  «За вагомий науковий та практичний  внесок у розвиток вітчизняної психології»

Психотерапевт, тренер в сфері психології успіху і сімейної психотерапії.

Кандидат психологічних наук з 25-ти річним досвідом роботи в сфері психології.  Провела більше 2000 тренінгів, семінарів та майстер-класів в Україні, Росії, Молдові, Азербайджані, Ізраїлі, Туреччині, Німеччині, Британії. Протягом 17 років виступає в якості психолога-консультанта та експерта національних, міжнародних ТБ, шоу-проектів, кіноіндустрії, радіопрограм і є найбільш затребуваним психотерапевтом. Консультує телевізійні проекти «Говорить Україна», «Стосується кожного», «Міняю жінку».

Автор розділу по психології реклами в підручнику «Основи реклами», книги «Кохання у житті жінки: шлях від розставання і самотності до зрілих відносин». Автор більше 60 статей з питань психології, маркетингу та іміджелогії в наукових і науково-популярних виданнях України.

Автор більше 3000 статей з питань психології, маркетингу та іміджелогії, міжособистісних відносин в наукових і науково-популярних виданнях України, Росії, Азербайджану.

 

Телеканал «НАШ» - Спеціальна премія «За створення сучасного інноваційного телеканалу в інформаційному просторі України»

«НАШ» — це інформаційний телеканал та медіаплатформа, що включає в себе: телеканали «НАШ» і Максі-ТВ, сайт новин nash.live, власні сторінки у Facebook, Instagram й Twitter, канали в YouTube й Telegram.

24/7 інформує про головне, актуальне, важливе.

НАШ – це п’ять прямоефірних студійних майданчиків, студія ток-шоу та newsroom, які інтегровані в єдиний простір. Технологічний комплекс збудовано та оснащено у відповідності до світових стандартів медіа та журналістики. За допомогою використання високотехнологічного устаткування НАШ першим на телевізійному просторі України в прямому ефірі використав технологію доповненої реальності (augmentedreality) та трекингу для впровадження віртуального об'єкта в реальну студію. Ці сучасні технології дають можливість проводити інтерв’ю в студії наживо з найцікавішими людьми, які фактично перебувають в іншій частині світу.

Рейтинги телеканалу постійно зростають, стрімко збільшується кількість підписників на YouTube-каналі, підписники активно читають Telegram, дивляться прямі ефіри популярних ток-шоу як по телевізору, так і через соціальні мережі.

 

Михайло ПОЖИВАНОВ – Cпеціальна премія «За вагомий внесок у розвиток і підтримку сучасного українського художнього мистецтва»

Михайло Поживанов – український політик, державний і громадський діяч, меценат. Доктор технічних наук, професор.

За його сприяння та меценатській підтримці відкрито галерею «АВС-арт», відновлено Художній музей імені Куїнджі, відбулося багато художніх виставок українських митців в Україні та за кордоном.

Завдяки його підтримці галерея «АВС-арт» реалізує видавничий проєкт «Імена» – це серія мистецьких альбомів українських художників, у якій уже вийшли книги Бориса Буряка, Феодосія Гуменюка, Петра Бевзи, Сергія Савченка та Олега Мінька.

Також видано: альбоми українського художника Івана Марчука «Дорога додому»; Київського музею російського мистецтва; Музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків; Шевченків «Кобзар», ілюстрований графікою Софії Караффи-Корбут; монографічне дослідження мистецтвознавця Олесі Авраменко «Зарецький. Терези долі»; найповніший реєстр українських екслібрисів «Український книжковий знак XIX – XXI століть: каталог колекції Степана Давимуки»; альбом відомого сучасного живописця і графіка Анатолія Фурлета.

Багаторічна активна підтримка Михайлом Поживановим українського мистецтва й ініціативи в художній сфері становлять значний потенціал у розвитку культури нашої держави.

 

Усама КАФА – Почесна відзнака «За вагомий внесок у розвиток ресторанної  галузі України»

Усама Кафа – засновник і президент міжнародного ресторанного холдингу L'KAFA GROUP. Удостоєний звання «Великі українці», носить почесне звання «Лицар Вітчизни» І-ІІ ступенів та почесне звання «Народний Посол України» – за великий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету України.

Міжнародний ресторанний холдинг L'KAFA GROUP є лідером ресторанного бізнесу, володарем численних національних і міжнародних нагород в своєму сегменті в Україні та за її межами вже 22 роки. Сьогодні компанія володіє різними брендами: «Чайхона GOLD»; «Чайхона Базар», L'KafaCafé, SilvioD'Italia, JustBeerBar, «Захади, Дарагой», LudwigKing і славиться професіоналізмом, сильним командним духом і сімейною атмосферою всередині колективу.

Тільки в 2019 році було відкрито 7 нових ресторанів в Україні та за її межами.

Усама Кафа надає активну благодійну підтримку талановитій молоді, дітям сиротам, спортсменам. Благодійність вже багато років є невід'ємною частиною діяльності L'KAFA GROUP.

Під керівництвом Усама Кафа компанія L'KAFA GROUP протягом 22 років забезпечує численні робочі місця і старанно працює над розвитком і процвітанням ресторанного бізнесу в нашій країні та за її межами.

 
Інформація опублікована на правах реклами

Джерело: ludinaroku
 
 
Интересные новости:
24.03.2020
1325
Понад рік тривало втілення сучасного проєкту «EcoMON – Стале споживання для учнівської м...
20.03.2020
1209
У березні визначені перші Лауреати премії «Український Будівельний Олімп -2020»...
18.03.2020
1111
Команда Build Portal вітає із Днем народження Анатолія Андрійовича Дроня, віце-президента, вико...
08.03.2024
4860
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...
29.02.2024
1418
Після перерви в 2 важкі роки компанія «Екотехнік Україна» знову здобула цю нагороду. Це ...
14.02.2024
4142
Гуманітарна реконструкція в Україні, яку координує шведська благодійна організація OperationAid, про...