РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.784 EUR: 42.312
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.784
EUR 40.000 41.000 42.312
USD 39.470 39.830 39.784
EUR 42.100 42.720 42.312
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

«Снєжка-Україна» – 20 років досвіду на українському ринку

Для підприємства 20 років діяльності – це важлива дата. Сьогодні «Снєжка-Україна» - це потужне виробництво, яке об'єднує два цехи, лабораторію з контролю виробництва, склад готової продукції, модерний офіс
1699 29.11.2019 в 01:26



«Снєжка-Україна» – 20 років досвіду на українському ринку

Для підприємства 20 років діяльності – це важлива дата. Увесь цей час компанія інтенсивно розвивається, професійно та якісно зростає відповідно до нових змін і викликів на українському ринку лакофарбових матеріалів. Сьогодні «Снєжка-Україна» – відомий виробник сучасних лакофарбових виробів, один з лідерів ринку ЛФМ України.

За 20 років підприємство активно розбудовує інфраструктуру підприємства. Сьогодні «Снєжка-Україна» - це потужне виробництво, яке об'єднує два цехи, лабораторію з контролю виробництва, склад готової продукції, модерний офіс.

Про привабливість українського ринку говорить Президент Групи компаній «Śnieżka» Пйотр Мікрут:

«Український ринок є надзвичайно привабливим для Групи компаній «Śnieżka». Україна – це велика європейська держава з населенням близько 40 мільйонів мешканців, більша за Польщу, в якій Śnieżka розпочинала діяльність і досягла перших успіхів. Відтак потенціал українського ринку: з однієї сторони, близькість його, як нашого сусіда, з другої сторони, - Україна швидко розвивається, тож є багато речей для відновлення, фарбування й будівництва, тому цей ринок привабливий для виробників фарб.

Śnieżka і надалі буде зосереджувати свою діяльність в сегменті декоративних фарб, зокрема водорозчинних фарб. У міру розвитку екологічних трендів, а також, зважаючи на те, що українські споживачі ще більшу увагу звертатимуть на екологію, відповідно наші продукти у цьому сегменті будуть ще більш цікавими і привабливими».

Підприємство «Снєжка-Україна» як відповідальний виробник турбується про застосування екологічних технологій у виробництві продукції і відповідно дбає про її сертифікацію. Тож вироби компанії «Снєжка-Україна» успішно пройшли екологічну сертифікацію і внесені до реєстру екологічно сертифікованої продукції України.

За роки становлення і розвитку підприємство «Снєжка-Україна» нарощує обсяги виробництва сучасних водоемульсійних фарб, шпаклівок й інших лакофарбових матеріалів, адже попит на цей вид продукції повсякчас зростає, відповідно збільшується потреба у розширенні асортиментної лінійки виробів компанії. Довіра й прихильність споживачів повсякчас спонукають підприємство виготовляти високоякісну продукцію, яка є затребувана на ринку й відповідає сучасним вимогам і очікуванням.

Говорить генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь:

«Впродовж діяльності «Снєжка-Україна» не тільки інтенсивно розвиває інфраструктуру підприємства й кадровий потенціал, а також безперервно розширює асортимент, застосовуючи його до потреб і вимог українського ринку. Сьогодні пропонуємо свої продукти під різними торговельними марками, зокрема, Śnieżka, ACRYL-PUTZ, VIDARON, FOVEO TECH. Це дозволяє нам пропонувати нашим клієнтам високоякісні продукти в різних цінових сегментах.

«Снєжка-Україна» упродовж діяльності побудувала дуже добру співпрацю зі своїми бізнес-партнерами. Це допомогло нам створити широку мережу дистрибуції, а це відповідно дозволяє доставляти нашу продукцію у найвіддаленіші куточки України. Ми співпрацюємо з будівельними гіпермаркетами, а також розбудовуємо мережу фірмових салонів і спеціалізованих магазинів».

Для відомого виробника соціальна відповідальність є в пріоритеті, тому впродовж своєї діяльності активно допомагає закладам соціальної сфери. З 2012 року підприємство реалізує в Україні програму «Кольоровий світ дитинства», яка адресована дитячим лікувальним установам України. Цей проєкт допомагає в ремонтах та барвистому оздобленні стін інтер'єрів медичних закладів, створюючи сприятливу позитивну атмосферу для маленьких пацієнтів.

Кілька років поспіль підприємство налагоджує взаємодію із професійними навчальними закладами у сфері державно-приватного партнерства. За підтримки Міністерства освіти і науки України ТзОВ «Снєжка-Україна» спільно з освітніми установами відкриває навчально-практичні центри «Śnieżka». Такий формат співпраці дозволяє виробнику ділитися з майстрами, учнями професійних навчальних закладів досвідом і знаннями щодо застосування матеріалів Групи компаній «Śnieżka», які виготовлено на основі інновацій.

За 20 років компанія отримувала чимало нагород, і цьогоріч підприємство стало переможцем Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2018» у галузі «Переробна промисловість».

Здобувши 20-літній досвід у виробництві лакофарбових матеріалів, перед компанією «Снєжка-Україна» - нові плани, задуми й перспективи.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine



Інформація розміщена на правах реклами

 
 
Интересные новости:
22.11.2019
1379
В процессе подбора, монтажа и эксплуатации климатического оборудования возникает множество нюансов, ...
18.11.2019
2526
Николаевская компания «Васт-Сервис+» уже более 9-ти лет занимается разработкой и выпуско...
18.11.2019
2085
Купить вибропресс для тротуарной плитки в Украине предлагает ТМ «БУМ», которая с 2000 го...
01.04.2024
3217
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
3986
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...
20.03.2024
3912
The Ukrainian division of Ruukki has announced the opening of its own training center for cooperatio...