РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.586 EUR: 42.262
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.586
EUR 40.000 41.000 42.262
USD 39.420 39.830 39.586
EUR 42.150 42.750 42.262
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

У листопаді стартує навчання II набору слухачів у Property Management School

З 4 листопада з ініціативи та кураторства «Українського клубу нерухомості» (URE Club) розпочинається навчання II набору слухачів у «Школі управління комерційною і житловою нерухомістю» (Property Management School). Академічним партнером стала Бізнес-школа МІМ
1653 22.10.2019 в 09:07




Навчальна програма спрямована на якісне підвищення рівня компетенцій управління комерційною та житловою нерухомістю

З 4 листопада з ініціативи та кураторства «Українського клубу нерухомості» (URE Club) розпочинається навчання II набору слухачів у «Школі управління комерційною і житловою нерухомістю» (Property Management School). Академічним партнером стала Бізнес-школа МІМ.

Про це на презентації навчальної програми повідомила керівник проєкту Ольга Уварова.

За її словами, навчальна програма спрямована на якісне підвищення рівня компетенцій управління комерційною та житловою нерухомістю.

«Програма передбачає вивчення найкращих практик, а також перейняття досвіду менторів і викладачів програми – топ-менеджерів ринку нерухомості», - зазначила вона.

З її слів, по закінченню програми кожен слухач отримає Сертифікат бізнес-школи МІМ зі знаком акредитації міжнародної асоціації CEEMAN, а також Сертифікат від «Українського клубу нерухомості».

Навчання триватиме протягом 6 місяців за модульною формою у форматі 1 раз на місяць по 3 дні. При цьому 50% занять – це лекції із загальних дисциплін, теорія і навчання базовим навичкам, а 50% - практичні заняття та success stories від провідних практиків ринку, робота над реальними проєктами тощо.

Ольга Уварова розповіла, що програма складатиметься з курсу лекцій і практичних занять за дисциплінами: бізнес-економіка, економіка нерухомості, розвиток організації персоналу, фінансовий облік та звітність, аналітика житлової та комерційної нерухомості, управлінський облік та стратегічний менеджмент.

«Також запроваджено дисципліни, що значно покращать знання та практичні навички у специфіцы девелопменту в різних сегментах нерухомості, правових аспектах управління,  маркетингового менеджменту, брокеріджі торгової, офісної та житлової нерухомості», - розповіла Ольга Уварова.

В свою чергу співзасновниця та керуюча партнерка «Українського клубу нерухомості» Ольга Соловей розповіла, що цінність програми Property Management School полягає не лише в отриманих знаннях від топ-менеджерів кращих українських девелоперських компаній та викладачів бізнес-напрямків, а ще, за результатами захисту, кожен матиме змогу пройти стажування в провідних компаніях.

«Наразі на ринку нерухомості існує брак кваліфікованих управлінців. За даними Клубу, він складає понад 40%. Це насамперед посади керівників проєктів, відділів маркетингу та PR тощо. Недостатня кваліфікація управлінців – це наслідок неадаптованої до сучасних вимог вищої освіти в Україні», - вважає експертка.

За її словами, низька компетентність управлінців середньої ланки, недостатня їхня адаптивність до сучасних вимог і потреб ринку призводить до суттєвих фінансових витрат, що суттєво збільшують собівартість проєктів.

«Лише за рахунок професійних управлінців українські девелопери та забудовники можуть уникнути щонайменше 10-12% грошових витрат на реалізацію кожного проєкту. На українському ринку нерухомості активно впроваджуються всі сучасні світові технології, починаючи від розробки проєкту, якості будівництва, та закінчуючи тотальною цифровізацією управління побудованими об’єктами. Тому висока кваліфікація кадрів є одним із нагальних питань для подальшого поступу будівельної галузі», - підсумувала Ольга Соловей.

 

Источник: pm-school
 
 
Интересные новости:
23.10.2019
1829
З листопада в Україні вступають у дію нові норми щодо протипожежного захисту будівель, і зокрема з&r...
21.10.2019
4767
На сессии Харьковского горсовета депутаты приняли решение о строительстве дороги через крупнейший в ...
21.10.2019
1469
Министр инфраструктуры Украины Владислав Криклий подтвердил, что правительством принято решение о во...
24.04.2024
2517
Частка опитаних підприємств, які мають проблеми з підбором кваліфікованих кадрів, зросла з 31,0...
24.04.2024
4304
Новий сервіс стане в пригоді покупцям житла, які зможуть контролювати надійність забудовника, а тако...
23.04.2024
1675
В 2024 році бюджет міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури був скорочений на ...