РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Підсумки року: аналітика галузі та привітання від перших осіб будівельного комплексу та провідних компаній (ОНОВЛЕНО)

Підведення підсумків року та головне новорічне привітання від перших осіб галузі і провідних компаній будівельного ринку
87237 04.01.2019 в 14:02



Дорогі наші читачі, партнери, друзі, а також наші сумлінні та працьовиті Будівничі України! 


Рік що минає був непростим для всієї країни. Проблеми політичні, додали проблем і економіці країни. Локомотив економіки країни – будівництво ще не зробило свого прориву.  Обсяги будівництва в Україні складають 3,2 млрд евро, для порівняння - в Туреччені – 130 млрд., Німеченні -322 млрд, а обсяг ВВП складає  2,3% ( в Туреченні – 9.7%)

Але у нас все попереду. Бо не зважаючи на це будівельна галузь в Україні зросла на 6,3% порівнюючи з минулим роком.

Також ми зросли у рейтингу Doing Business-2019 з 35-го на 30 місце за показником «Отримання дозволів на будівництво», та серед 10 показників рейтингу - це найвища позиція росту.

Цього року вступили в дію нові ключові ДБН, для покращення життя людей, над якими довго велася робота і обговорення перед впровадженням.

Висловлюю подяку лідерам змін, будівельникам, що не зважаючи на обставини йдуть уперед, будують, створюють робочі місця, та не бояться відкрито говорити про проблеми.

Та не час зупинятися на досягнутому і втрачати віри у майбутнє. Саме Віра у власні сили спонукає нас до нових звершень. Довіра до своїх колег дає наснагу ставити нові цілі і досягати їх спільними зусиллями. Любов до своєї справи та країни дарує радість споглядати творіння рук своїх. 

Нехай пройдешній рік принесе вам цю велику Віру, Довіру та Любов.

 
Катерина Нікітіна, 
засновник Build Portal, президент Best Media Group



Головний комунікаційний майданчик будівельного ринку України Build Portal

представляє

ПРИВІТАННЯ ВІД ПЕРШИХ ОСІБ ГАЛУЗІ ТА ЛІДЕРІВ РИНКУ






Щиро вітаю з новорічними святами!



Добігає кінця ще один непростий рік, протягом якого ми наполегливо продовжували втілювати реформи.

 

В результаті Національного проекту #децентралізація в Україні на кінець 2018 року з'явилось 300 шкіл з Новим освітнім простором. 

  • Завдяки децентралізації та ініціативі Президента України Петро Порошенко ми почали будувати в усіх регіонах 517 сучасних сільських амбулаторій. 
  • Ми сформували 874 ОТГ, кожна з яких унікальна і являє собою своєрідний #СимволЗмін
  • А ще — цьогоріч маємо абсолютний позитивний рекорд доходів місцевих бюджетів. 
  • Ми продовжили спрощувати дозвільні процедури у будівництві і зменшувати їхню кількість. Результат — у світовому авторитетному рейтингу Doing Business Україна посіла 30 місце. 
  • Ми остаточно стали на шлях #енергоефективності і енергонезалежності й провели складну роботу з підготовки Фонду енергоефективності. Він запрацює вже у наступному році. 


2019 рік — ключовий для реформи. Децентралізація виходить на новий вирішальний етап. І ми разом із вами повинні зробити реформу незворотною. Нашим дітям і онукам ми маємо передати успішну європейську країну — безпечну державу, в якій кожен має рівні можливості для розвитку. 


Бажаю всім громадянам України МИРУ, щастя, добробуту та родинного тепла!


Віце-прем’єр-міністр –
Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ
Геннадій Зубко







 




















Шановні колеги-будівельники!


Вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

У цьому році будівельна галузь не здає позиції і продовжує стабільно розвиватися та показувати позитивний результат. Цей рік закріпив та покращив минулорічні здобутки і сподіваюся, що в наступному році цей позитив тільки зростатиме.

У рейтингу ведення легкості бізнесу - Doing Business-2019 будівельна галузь знову на підйомі. Україна піднялася з 35-го на 30 місце за компонентом «Отримання дозволів на будівництво». І це найвища позиція серед усіх 10-ти індикаторів рейтингу. Ми випередили Австрію, Польщу, Фінляндію, Латвію, Канаду, Білорусь, Казахстан і навіть Японію за цим компонентом. У минулому році у нас вже був неабиякий ривок за «Отриманням дозволів на будівництво» - з 140-го на 35 місце. Тоді це був рекордний ріст за цим показником серед усіх країн. Тому втримати такий результат цього року було непросто, але ми досягли цієї мети.

У 2018-му продовжувалася робота над дерегуляцією та спрощенням галузі, ініціюванням важливих змін у законодавство та оновленням державних будівельних норм (ДБН). Цього року були опубліковані та вступили в дію ключові ДБН щодо містобудування, проектування шкіл, дитячих садків, вулиць і доріг. Також ми розробили важливі норми щодо інклюзивності будівель і споруд, які вступлять в дію орієнтовно навесні наступного року. Їх подальше впровадження дуже необхідне для створення в Україні реального безбар’єрного середовища, доступного для кожного. І так має бути!

Загалом в галузі було зроблено більше 500 якісних змін для безпеки і комфорту людей.

В областях України активно продовжується реалізація 5 пріоритетних проектів у регіонах. Вже активно будуються нові сучасні медамбулаторії у сільській місцевості, щоб медицина була якісною та доступною для кожного. Створюються сучасні центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) для якісного та швидкого обслуговування населення. Продовжується впровадження Нового Освітнього Простору (НОП) в школах та дитсадках України, зараз їх вже близько 300. Крім цього,  у регіонах також реалізуються проекти будівництва Центрів безпеки громадян у громадах та сімейних будинків.

Дуже хочеться, щоб наступний рік став успішним продовженням всіх змін, які були розпочаті цього року. І я впевнений, спільними зусиллями нам обов’язково все вдасться!

Бажаю миру, нових успіхів та досягнень, реалізації чудових проектів та ідей і всього найкращого!

Лев Парцхаладзе,
заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України





















Шановні Учасники Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів!

Шановні Будівничі України!

2019 – рік політичний.

Світоглядний хаос, цінності спотвореного капіталізму та утопічного лібералізму, компроматомети, безглузді зупинки будівництва і відбирання земельних ділянок, корупція в ім’я перемоги на виборах, фраза і кулаки можуть затьмарити економіку і здоровий глузд, як і до тепер.

Наше завдання – енергію і пафос політичної боротьби «без правил» наповнити високим змістом розбудови України, діловитістю і позитивними діями.


Щоби зупинити будівництво достатньо бути дурнем хоч при владі, хоч в камуфляжі. Відновити ж будівництво – втрачені роки і сили та час генія.

Наше завдання – йти в партії, штаби, в кандидати і пропагувати будівництво, нові технології, як шанс на добробут та довголіття.

Переконуйте – міць держави – то економіка. Економіка – то завод і будівельний майданчик. Економка диктує майбутнє.


Україна важко проходить кваліфікацію в глобальній конкуренції.

Діюча управлінська еліта України, як і київське «Динамо» – одні начебто грають, інші – начебто мають успіхи.

«Успіхи» економіки останніх років – то «мнимі», уявні ковиляння:

Доля будівництва у ВВП України у ІІІ кварталі 2018 року:

  • будівництво – 2,3%
  • сільське господарство – 16,2%,

а повинно бути навпаки.


В країнах ЄС та NATO доля у ВВП за 2017 рік:


Довідково: обсяги будівництва в Україні 3,2 млрд.євро на рік, а в Польщі, хто ще не знає, 48,0 млрд.євро, в маленьких країнах Балтики теж по 3,0 млрд.євро, в Болгарії та Угорщині – по 6,0 млрд.євро.

В Гамбурзі – 2500 мостів, та тунель під Ельбою в 3 км, в Мадриді – станцій метро більше 300. Коли це все буде в Києві, в Україні?

Геть розвалюхи та убогі будови!

2019 рік – рік пошуків нових і успішних професіоналів – ПАТРІОТІВ.

Країну і регіони об’єднає економіка, масштабне і в кожному населеному пункті будівництво, реконструкція, ремонт, реставрація.

2019 рік – рік морального очищення суспільства та утвердження етики в бізнесі. Долаймо моральний колапс і втрату продуктивності.

Наш лозунг: «Не даю хабарі, у мене все по закону!». При необхідності виправлю і доопрацюю.

Несподівано, але усе уже було і є до тепер:

Від Пантелеймона Куліша «Чорна Рада. Хроніка 1663 р.»: «…Гетьмануй над нами хто хоч – чи лицар, чи свинопас, – аби ми полковникували… Гнешся ти перед усякою поганню в дугу, аби тільки верховодити над іншими!...»

Наголошуємо – в бідній державі корупцію не здолаєш!

Звичайно, яка б влада не була, вона безперервно і реально управляє як вміє.


Влада – то і є найперший оновлюваний ресурс народу.

Цикл відтворення робочої сили 18-20 років.

Цикл у владі – 5 років.

Не змарнуймо шанс!

Домагаймося зростання будівництва у 3-5 разів і негайно!

Природних ресурсів вдосталь, ще трохи залишилось працездатних людей. Відсутні лише кваліфікація політиків і управлінців, які виростуть в дії, в боротьбі.

Життя творять оптимісти. Будівельник – професійний оптиміст!


Геть зневіру, розпач і страх! Не тікаймо від проблем, вертаймо кадри додому!

Будуйте, як і зараз, наперекір, тільки більше і ефективніше!

Моральний патріотизм, досвід і знання – наші гроші і доходи.

Енергія єднання влади, бізнесу і громадян – наш капітал і успіх.

Нових успіхів у Новому Році по обидва береги Дніпра!

Друзів по усіх кордонах і на всіх широтах!

Будуймося! Адже Україна видибає, повільно, по волі, але стверджується.

З Новим Роком! Слава Україні!

 

Президент
Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів І.М. Салій

 














Шановні  колеги!

 

Від імені Конфедерації будівельників України щиро вітаю Вас зі світлими і радісними святами - Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток.

Нехай 2019-й рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе з собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.

Бажаю гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!



З найкращими побажаннями,
Голова Ради директорів
Конфедерації будівельників України
Олександр Ротов




















Шановні друзі!

 

Прийміть мої сердечні вітання з Новим  роком і Різдвом Христовим!

Будівельний комплекс України зустрічає 2019 рік зростанням обсягів виконаних робіт,   яке досягнуте напруженою працею працівників галузі.

Наші кращі виробничі колективи активно застосовують сучасні технології  і матеріали, щоб нове житло, соціально-культурні об’єкти та в цілому  архітектурне обличчя  країни ставало більш привабливим, відповідало європейському вектору розвитку держави.

Високо ціную вклад кожного працівника галузі у нашу спільну справу, розглядаю кадровий потенціал як надійну основу майбутніх досягнень. 

Будівельна палата України у співпраці з партнерами постійно працює над законодавчим забезпеченням діяльності галузі, координацією дій між будівельними організаціями та органами державної влади і місцевого самоврядування. Ми і надалі будемо відстоювати інтереси будівельників,  наполягати на відновленні повноцінного бюджетного  фінансування житлових програм для соціально вразливих категорій населення, розвитку програм реновації  кварталів старої забудови, модернізації виробничої бази домобудування.

Шановні друзі, колеги! У переддень Новорічних і Різдвяних святкувань  щиро бажаю всім вам міцного здоров’я,  достатку і родинного затишку, здійснення добрих планів і намірів.

Хай рік прийдешній буде щедрим для Української держави на величні трудові здобутки,  хай принесе усім нам мир і злагоду.




Президент Будівельної палати України
П.С.ШИЛЮК
Герой України



 

 















Шановні колеги, партнери!

Колектив Української державної будівельної корпорації «Укрбуд» щиросердечно вітає Вас із Новим 2019-м роком та світлим святом Різдва Христового!

Рік, що минає, залишає за собою численні досягнення та втілені у життя будівельні проекти.

Зустріч Нового року – це дивовижна пора, завжди хвилююча і радісна. Попереду нові об’єкти будівництва, нове житло, нові досягнення! Тому, дозвольте побажати Вам міцного здоров'я і натхнення, родинного щастя та добробуту, затишку і тепла, здійснення мрій та побажань!

Нехай рік Новий буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачу! Бажаємо, щоб праця будівельників завжди була потрібною і корисною суспільству та стала запорукою розвитку економіки України!

Прийдешній рік хай буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить серце любов'ю, надією і вірою!

З повагою
О.А. Лятамбор
Президент Української державної
будівельної корпорації «Укрбуд» 

                                                                 


















Шановні колеги, партнери, друзі!



Від імені усієї родини Royal House щиро вітаю Вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!


На ці свята з нетерпінням чекають у кожній родині, в кожному будинку, адже вони вважаються так званим рубежем, що дає надію на щасливі зміни, стабільне і впевнене майбутнє.


Під Новий рік, за традицією прийнято згадувати лише найрадісніші моменти та підводити підсумки року, що минає.


2018 рік для Групи компаній Royal House став роком якісних позитивних змін, нами досягнуто серйозних результатів: саме у 2018 ми вийшли на міжнародний ринок – з наших стінових модулів будується будинок у Словаччині, у «Новій Англії» ми розпочали будувати дитячий садок і школу, завершили будівництво трьох будинків першої черги, наразі резиденти роблять ремонти, а хтось вже переїхав до «Нової Англії» і чекає на зустріч Нового року.


Нещодавно у грудні Місто в місті «Нова Англія» відзначено народною премією Вибір року – 2018 в номінації кращий комплекс року класу комфорт. Ми вперше вибороли нагороду і безмежно вдячні, що українці високо оцінили наші зусилля у створенні дійсно комфортного житлового комплексу в столиці. За результатами народного онлайн голосування Премії REALT GOLDEN KEY комплекс визнано переможцем в номінації «Краща архітектура».


Впевнена, що у новому 2019 році спільними зусиллями нашої великої родини Royal House ми закріпимо і примножимо досягнуті успіхи та зробимо життя українців ще більш комфортним.


Дорогі колеги, зі святами усіх! Бажаю, щоб новий рік став для вас роком зростання, роком великих звершень, нових зв'язків і надійних партнерів. Процвітання вашим компаніям, благополуччя вам і вашим родинам, міцного здоров'я і радісних днів!


Руслана Грабко,
Директор із продажу та маркетингу Групи компаній Royal House

 






 











 

Шановні колеги, партнери, друзі!



Великий та дружній колектив однієї з найбільших будівельних компаній України «Інтергал-Буд» щиро вітає вас із Новим роком та Різдвом Христовим!


2018-й став для нашої компанії роком, що приніс нові виклики, які ми з гідністю подолали, та подарував нові досягнення, які стали гордістю українського ринку нерухомості та натхненням для нашої команди.


Ми продовжуємо втілювати у реальність амбіційні ідеї кращих архітекторів, інженерів та мрії покупців про свою сучасну та затишну квартиру. У цьому році «Інтергал-Буд» завершив будівництво 4-х житлових комплексів: «Деміївка», «Яскравий», «Паркові озера», «Відрадний». Також ми розпочали будівництво нових житлових комплексів: «Лук’янівський каскад», «INTERGAL CITY» та «Академ-Квартал». По всій Україні «Інтергал-Буд» зводить одночасно 1,1 млн. кв. метрів нерухомості. Ми пишаємося великою кількістю реалізованих проектів, а їх – вже 74. На сьогодні нами вже збудовано 2,9 млн. кв. м житла. Попри жорстку конкуренцію, ми займаємо лідируючу позицію на ринку нерухомості і є першими серед недержавних забудовників України. У цьому році «Інтергал-Буд» отримав велику кількість міжнародних та вітчизняних нагород у будівельній галузі.


Довіра та гідна репутація – це найпотужніші активи, які ми високо цінуємо. Від колективу «Інтергал-Буд» бажаємо нових горизонтів та успішних проектів, надійних партнерів і вірних друзів, сил і віри у краще! Ми віримо у світле майбутнє та працюємо над його втіленням  кожного дня!


З повагою та щирими привітаннями,
Галяс Олександр Миколайович,
виконавчий директор ТОВ «Будівельна компанія «Інтергал-Буд»



 

 















Від імені експертів, юристів, аналітиків та всіх співробітників BRDO щиро вітаю всіх представників будівельної галузі з наближенням новорічних та різдвяних свят!


Наближаються святкові днини, що завжди асоціюються з теплом родинного затишку, веселощами святкових зустрічей близьких людей та яскравим вбранням святкових міст. І в такі моменти особисто я завжди окремо дякую тим, хто доклав своєї праці до створення всіх будівель, які потім вже мешканці наповнюють затишком та теплом. Адже, якщо казати правду, спочатку був безпечний та надійний дім, а вже потім - його наповнили теплом та затишком. Спочатку були дороги, а вже потім - вони об’єднали веселі компанії та щасливі родини, які могли не зустрічатися протягом всього року.


Головне, що подарував будівельній галузі 2018 рік – впевненість. Після стрімкого росту обсягів будівництва у 2017 році галузі вдалося втримати прогресивний тренд. Країна, в прямому значенні, впевнено будується та ремонтується вашими руками, шановні колеги!


2018 рік наша команда присвятила вирішенню питань, які допоможуть вам будувати в майбутньому більш ефективно, дадуть змогу не витрачати дорогоцінний час та ресурси на виконання численних застарілих законодавчих вимог. Ми працювали заради того, щоб ви мали змогу присвятити свої знання та вміння виключно улюбленій справі і дарували радість від нового житла чи дороги всім громадянам.


За 2018 рік BRDO «доклав руку» до створення прозорого механізму отримання дозволів на будівництво з відхиленням від ДБН, надання проектантам можливості проектувати за Єврокодами об’єкти класу СС3 тощо. Завдяки в тому числі й нашим зусиллям, було максимально спрощено процедуру вільного доступу до всієї наявної містобудівної документації. Саме наш Офіс координує процес опублікування всього масиву даних про містобудівну документацією у вільному доступі в мережі Інтернет. Вже зараз ми досягли показниками відкритості документації понад 40% і не зупиняємося на цьому.


Значну роботу наша команда провела в питаннях осучаснення системи технічного регулювання в частині стандартів і допомагає впроваджувати кращі світові та європейські практики щодо сертифікації та акредитації в галузі. Також, разом з партнерами ми розпочали роботу над створенням єдиного інтерфейсу оперативної взаємодії забудовників та Мінрегіоном, Держархбудінспекцієї та іншими інстанціями в рамках концепції «Прозора ДАБІ».


Все це – частина нашої вдячності за вашу наполегливу працю. І в наступному році ми прикладатимемо максимум зусиль, щоб ви могли зосереджуватися виключно на своїй улюбленій роботі – на створенні архітектурних та технологічних шедеврах.


Хочу побажати вам не втратити наснагу до звершень, наполегливості в досягненні цілей та вирішенні будь-яких проблем. Хай прийдешній 2019 рік принесе вам фінансовий успіх та допоможе реалізувати найбільш амбітні проекти!


З Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!


Олена Шуляк, 
Керівник сектору "Будівництво" BRDO



















Спочатку хотілося просто написати про результати роботи та зміни в геологічній галузі у 2018 році. Але глянувши назад зрозумів, що зусиллями Уряду, Держгеонадр, експертів та активних гравців ринку видобутку вдалося зробити значно більше, ніж просто плідно попрацювати рік. Фактично, 2018 рік став кульмінацією роботи та підсумковим у справі докорінної зміни галузі видобутку в Україні. Те, про що мріяли цілі покоління держуправлінців, геологів та інвесторів — реалізовано і вже працює. Нова епоха — настала.  

Яким був початок року

Майже рік тому Держгеонадра опинилися під тиском подвійного навантаження. Багато спецдозволів на видобуток надр, що були видані більше 10 років тому слід було оновити, тому що в 2018 році закінчувався їх термін дії. На перший погляд формальна процедура, але вона не є простою. Тому, що треба було подивитись, а наскільки фахово виробництво вело видобуток та чи може воно розраховувати на нові об’єми сировини?

Ця робота принесла великі сюрпризи. Адже виявилось, що частина підприємств мала досить неохайно оформлені документи, з переплутаними координатами та даними. Так сталось тому, що колись, покровителі цих виробництв мали забагато впливу у нашій державі. А тому їх підлеглі не дуже переймалися правильністю оформлення документів, гадаючи, що до об’єктивної перевірки паперів справа ніколи не дійде.

Та в країні сталися докорінні зміни. І у нової влади час для перевірки того, наскільки законно і хто видобуває надра — знайшовся. Спроба встановлення правди — зразу викликала скандали. На вимоги працівників Держгеонадр доопрацювати документи, привести їх у гідний вигляд — йшли звернення поважних осіб, що несподівано перейнялися долею підприємств. І вкрай важливо, що Держгеонадрам вдалося встояти перед тиском, та провести процедури продовження терміну дії спецдозволів на законодавчому рівні — витребувавши з підприємств необхідні доопрацювання та внески грошових коштів до державного бюджету.

Воля Прем‘єра та реформи Уряду

Разом з викладеною вище інформацією, тривала і робота по докорінному реформуванню засад, на яких проводитися розподіл прав на видобуток надр у нашій країні. Результатом цих зусиль стали зміни до двох урядових постанов номер 615 та 594 від 2011 року. Постанови були опубліковані в кінці першого півріччя поточного року, вони й стали стартом процесів для інтенсивної підготовки проведення прозорих конкурсів.

Що і як вдалося досягти Прем‘єру Володимиру Гройсману, команді КМУ спільно з фахівцям Держгеонадр завдяки проведеним реформам? Адже на потужний прорив в геологічній сфері чекали десятків років майже чотири тисячі надрокористувачів як з вітчизняним, так й з іноземним капіталом. Крок уперед відбувся одразу у кількох напрямках.

По-перше, було встановлено, що всі ділянки надр з 01 січня 2019 року будуть передаватись інвесторам тільки через процедури відкритого електронного конкурсу через систему онлайн торгів «Прозоро».

По-друге, був запроваджений механізм, що передбачає покращений рівень сервісу для інвесторів з боку держави. На конкурси виставлятимуться ділянки із затвердженими запасами корисних копалин, на які Держгеонадра отримали погодження від місцевої влади для виставлення на аукціон. Тобто — вдалося суттєво знизити адміністративні ризики для покупців, які будуть отримувати родовища на конкурсах для подальшої розробки. 

Також була скасована норма про податковий борг компаній перед державою, тобто такі потенційні або діючі надрокористувачі допускаються для участі в конкурсі, навіть якщо мають податкові борги. Стосовно видобутку вуглеводнів на морському шельфі, то в 2018 було прийнято норму яка нівелює узгодження з місцевою владою. Одночасно, компаніям було дозволено передавати права на видобуток своїм дочірнім фірмам — що фактично запровадило в країні цивілізований вторинний ринок прав на ділянки з корисними копалинами. Права на видобуток — стали повноцінним товаром, під який можливо брати кредити, залучати інвестиції та партнерів. У додаток до всього, через кілька місяців Уряд також спростив для інвесторів доступ до геологічної інформації, що безперечно допоможе їм у прийнятті рішень.

Міжнародні проекти

В середині осені 2018 року стало зрозуміло, що ще кілька важливих процесів вкрай вдало співпали, що дало доволі сильний синергетичний ефект одразу по декількох напрямках. Не перший рік в Держгеонадрах оцифровується геологічна інформація — перенесення з 170 тисяч паперових носіїв на електронні. Цього року Україна приймала у себе міжнародну геологічну спільноту світу у рамках святкування сторічного ювілею геологічної галузі. Представники більше 20 країн світу, які є учасниками Асоціації геологічних служб прибули в Україну. Така вагома подія дала можливість досягти кількох важливих домовленостей. По-перше, нові цифрові масиви української геологічної інформації будуть включені у загальносвітову електронну карту корисних копалин. Це зробить дані про нашу країну відкритими для інвесторів. А значить — коло потенційних розробників українських надр в рази збільшиться.

Згодом, Урядом були прийняті рішення про створення в 2019 році Реєстру геологічної інформації та Державного сховища геологічної інформації та кам’яного матеріалу. Це безумовно епохальне рішення, яке дозволить систематизувати та надавати геологічну інформацію інвесторам на високому технологічному рівні, а також провести важливу роботу по стандартизації форм та методів надання даних, їх обліку та обробки.

Звернув на себе увагу і той факт, що геологи та менеджери видобувної галузі з інших країн досить високо оцінили висококваліфіковані кадри в українській геології. В результаті у рамках Асоціації геологічних служб пролунали пропозиції для нашої сторони прийняти участь у проектах з вивчення надр Європейського континенту. Даний проект в стані розробки і планується реалізувати у найближчі роки.  

Таким чином, не дивлячись на помітні, перераховані вище досягнення Уряду та Держгеонадр у результативному реформуванні галузі видобутку надр, попереду виникають ще більш масштабні завдання та проекти, котрі ми повинні і зможемо реалізувати.

Напередодні Нового року та Різдва Христового саме в унісон словам Сина Божого хотілося б вам побажати: любіть конкурентів ваших, благословляйте тих, хто на крок попереду вас, робіть добро тим, хто не цінує вас і моліться за тих, хто критикує і перевершує вас.

Саме такого роду "вихід із зони бізнес-комфорту" сприяє процвітанню у ХХІ Столітті. Тож нехай  кожен виклик у новому 2019 році принесе позитив, зміцнення та упевненість у завтрашньому дні!


Олег Кирилюк
Т.в.о. Голови геологічної Служби

 


















Шановні друзі, колеги, учасники житлових програм і ділові партнери Держмолодьжитла!

Завершує свій відлік рік 2018-ий. Чим запам’ятається він, яким рядком увійде в літопис Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву?


Насамперед зупинюся на головному: завдяки передбаченому в державному і місцевих бюджетах фінансуванню ми продовжили виконувати головне завдання нашої установи – кількасот сімей наших громадян забезпечені власним житлом. Очевидно, що і надалі в нашій державі немає системної альтернативи житловим програмам, які впроваджує Держмолодьжитло.


Звісно, хочеться принести свято в сотні тисяч, а не в сотні українських родин. Та мусимо виходити з існуючих реалій – обсягів фінансового наповнення  житлових програм, яких ми досягли через постійний діалог з органами влади на всіх рівнях. Нагадаю, що кілька років поспіль державні житлові програми не фінансувалися взагалі або отримували вкрай недостатні обсяги фінансування. Щоб виправити цю ситуацію, Держмолодьжитло налагодило системну роботу з владою і громадянським суспільством. Нами направлені десятки звернень до державних установ, органів місцевого самоврядування, народних депутатів, місцевих рад. Організовуємо, проводимо і беремо участь у «круглих столах», конференціях, де наголошуємо на актуальності забезпечення людей доступним житлом. На засіданнях парламенту неодноразово виголошувалися депутатські запити на підтримку відновлення фінансування державних житлових програм.


Не буде перебільшенням сказати, що ми забезпечили цьому питанню значний резонанс у суспільстві, підняли рівень уваги влади до проблеми реалізації права українця на власне житло,. Багато в чому завдяки цій роботі у Державному бюджеті України на 2018 рік передбачено 100 млн грн на програму «Доступне житло» і 30 млн грн – на молодіжне житлове кредитування. Такі ж показники закладено в Держбюджеті й на 2019 рік.


Звичайно, цього недостатньо: ми намагалися довести необхідність виділення 1 млрд грн на надання державної підтримки для придбання доступного житла і 857 млн грн на пільгове державне кредитування молоді. Ці кошти дали б змогу вирішити житлове питання майже 5 тисяч сімей, у тому числі учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб, збудувати 185 тис. кв. м житла, повернути до бюджету близько 700 млн грн через податки і збори. Будемо й надалі продовжувати роз’яснювальну роботу для збільшення обсягів фінансування.


Очікуємо на новий потужний імпульс нашій спільній роботі з обласними, районними, міськими державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування, територіальними громадами. 2018 року на житлові програми з місцевих бюджетів спрямовано 240 млн грн. І в новому році фінансова децентралізація відкриватиме великі можливості для розробки і реалізації обласних, міських, районних житлових програм за участі Держмолодьжитла.


Цьогоріч закладено надійну законодавчу основу для подальшої реалізації житлових програм. Спільна праця фахівців Фонду і Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлового-комунального господарства України дала змогу модернізувати умови житлових програм. Державна програма «Доступне житло» цього року стала більш відкритою і доступною для людей. Громадяни отримали право вільно обирати своє майбутнє житло.


Запроваджуємо практику нульової толерантності до корупції в роботі установи. З нашої ініціативи прозорість і відкритість стали засадничими принципами діяльності Держмолодьжитла. Кожен громадянин має змогу переконатися в цьому. 2018 року, не чекаючи вказівок, ми надали людям змогу реєструватися в черзі на отримання державної підтримки через сайт Держмолодьжитла і особисто стежити за просуванням черги. Мінімум чиновника – максимум прав людини: це справді стало нашим принципом.


2018 року більшість регіональних управлінь Фонду відзначили 20-ліття з початку діяльності. Подякувавши колегам за багаторічну сумлінну працю, побажав подальшого розвитку і нових реалізованих програм.


Понад 650 тисяч громадян України потребують реалізації свого конституційного права на власне доступне і достойне житло. В останні роки до них додалися нові категорії населення, які невідкладно потребують допомоги держави, – учасники антитерористичної операції і внутрішньо переміщені особи. Держмолодьжитло веде пошук шляхів задоволення запиту людей на власне житло. З метою залучення позабюджетних джерел фінансування житлових програм ми налагодили співпрацю з іноземними партнерами.


Держмолодьжитло вдячне за співпрацю Проекту Ради Європи «Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень», Європейській економічній комісії ООН, Банку розвитку Ради Європи, Європейському інвестиційному банку, Програмі розвитку ООН в Україні, Управлінню верховного комісара ООН у справах біженців, Міжнародній організацією з міграції, Данській і Норвезькій Радам з питань біженців та іншим організаціям. Підготували і подаємо на розгляд партнерів концептуальні пропозиції щодо спільної реалізації конкретних проектів і житлових програм.


Та не лише вирішенням буденних тактичних задач живе наша установа. Працюємо над розробкою сталих рішень щодо системного вирішення житлових проблем українців. Стали партнерами у проведені симпозіуму «Житлові кооперативи як модель для створення доступного та достатнього житла в Україні» за участі представників урядів України і Німеччини, фахівців і експертів. Представницький захід було організовано в рамках співпраці з Ініціативою «Житлове господарство у Східній Європі», з якою Фонд підписав Меморандум про партнерство і співробітництво.


Шановні друзі!

Забезпечення власним житлом – одне з найбільш важливих питань з числа тих, що визначають благополуччя громадян. Реалізація житлових програм вирішує подвійну задачу: сприяє розвитку будівельної галузі, яка є локомотивом економіки, і одночасно дає українцям можливість забезпечити свої родини комфортним житлом і не шукати кращої долі на чужині. Тому, на моє глибоке переконання, увагу держави до цієї теми слід суттєво, в рази підвищувати.


Напередодні нового року маю за честь висловити щиру вдячність усім нашим друзям і партнерам, хто на своєму рівні доклали зусиль до відновлення фінансування і реалізації житлових програм: представникам виконавчої і законодавчої влади, депутатам усіх рівнів, органам місцевого самоврядування, громадським активістам, керівництву і колективам партнерських міжнародних інституцій. Але насамперед – тим людям, які чекали або чекають на свій шанс реалізувати їхнє конституційне право на власне достатнє, достойне і доступне житло.


Вірю в те, що і державній житлові політиці, і кожному з вас наступний рік принесе оптимістичні перспективи на надійній і стабільній фінансовій основі.


З Новим 2019 роком кожного з вас і з Різдвом Христовим!

 

Зі щирою повагою,
Сергій Комнатний,
Голова правління Державного фонду сприяння
молодіжному житловому будівництву

























Шановні колеги, дорогі партнери та друзі!


Від усього серця вітаю Вас із найбільш очікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!


Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.


Цементна галузь України завершує 2018 очікуваним ростом обсягів виробництва основних видів продукції, на 84 % збільшилися обсяги експорту цементу на сусудіні ринки - Білорусь, Угорщину, Молдову. Кожен прожитий рік робить нас міцнішими і згуртованішими.


Стрімко розвивається дорожнє будівництво і перші сучасні бетонні дороги вже «зроблено в Україні». Про значні переваги такого виду дорожніх одягів  Асоціація «Укрцемент» разом з партнерами постійно говорить на рівнях центральних органів влади, місцевих адміністрацій та об’єднаних територіальних громад.  


Продовжуємо працювати з споживчим ринком і вдосконалюємо інструменти захисту ринку від фальсифікату. Дослідження GfK  Україна показало, що минулого року 72,8% на ринку тарованого цементу становив оригінальний заводський цемент, і цей баланс вперше з 2011 року суттєво змінився на користь якісної продукції. Ринок починає свідомо вибирати якість. Для споживача у 2018 році на сайті Асоціації «Укрцемент» запрацювала система ідентифікації продукції Cement ID. Крім того, зусилля Асоціації було спрямовано на моніторинг ринку та інформування споживача шляхом системної роботи через Меморандум про гарантію якості цементу в торговельних мережах України та програму Google Ads «Обережно фальсифікат!».


Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут Вашим сім’ям. Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння та любов.


З Новим Роком та Різдвом Христовим!



Голова Асоціації «Укрцемент»
Павло Качур

 

 

















Дорогі друзі!



Щиро вітаємо Вас з Різдвом Христовим та з Новим 2019 роком!

За доброю традицією, проводжаючи рік минулий, оцінюємо пройдений шлях та визначаємо плани на майбутнє.

Минулий рік був позначений багатьма пам’ятними подіями. Ми прожили його, працюючи над реалізацією планів по розвитку Спілки архітекторів, втіленням у життя амбітних проектів для подальшого розвитку спільноти зодчих.

Серед найважливіших здобутків цього року – створення Архітектурної палати України, організації, яка об’єднує усіх атестованих архітекторів нашої країни. Протягом року в усіх регіонах країни були проведені установчі конференції, на яких були створені обласні відділення Архітектурної палати, а 17 грудня на Всеукраїнській конференції було обрано керівні органи АПУ.

Висловлюємо подяку всім, хто наполегливою щоденною роботою сприяє примноженню добробуту нашого народу, покращенню просторового середовища міст і сіл країни, підвищенню авторитету Національної спілки архітекторів.

У 2019 рік ми входимо з новими планами, задумами та сподіваннями на добрі зміни. Упевнені: тільки наша згуртованість, об’єднання зусиль всіх членів архітектурної спільноти, відповідальність та професіоналізм всіх учасників будівельно-інвестиційного процесу дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, забезпечити у новому році вихід архітектурно-містобудівної сфери на нові рубежі професійного та економічного розвитку.

Добра і щастя вам у році новому, міцного здоров’я, тепла і добробуту в кожній оселі.

Нехай Новий 2019 рік принесе злагоду і достаток, наснагу на нові здобутки задля розквіту нашої України.



З глибокою повагою,
Президент Національної спілки архітекторів України
В.М.Гусаков





















Шановні, друзі і колеги!


На порозі Новий 2019 рік. Напередодні цього свята традиційно всігалузі підбивають підсумки року минулого. Приємно, що  будівельна галузь, до якої всі ми причетні, впродовж 2018-го мала тенденцію до зростання. За підсумками профільного міністерства, тільки за десять місяців будівельні підприємства України виконали робіт більш, як на сто мільярдів гривень. 

Ми радієм таким успіхам. Це означає, що Київський національний університет будівництва і архітектури працює не дарма. У всіх наших випускників будуть робочі місця.

То ж прийміть наші привітання люди самої мирної професії на землі!

З Новим Роком, з Різдвом Христовим, дорогі будівельники!

Нехай Ваші руки не знають втоми,  любов допомагає зводити найдивовижніші будівлі на радість людям і отримувати за свою роботу достойну винагороду!


Петро Куліков

ректор Київського університету
будівництва і архітектури


 

 















Шановні  друзі,  колеги!


Минає 2018 рік, який став роком складних випробувань  для країни та  галузі, але і роком закладання фундаменту великих зрушень в найближчому майбутньому.


Будівництво – провідна галузь економіки  За рік, що минає,  маючи спільні цілі, ми зробили з вами, шановні колеги та партнери, важливий крок  уперед, та крокуємо плече до плеча в Новий 2019 рік.

Бажаю, щоб наступний рік став для вас справжнім проривом, який подарує нові можливості, вигідні перспективи та оригінальні ідеї і допоможе втілити їх у життя,  а порозуміння, взаємна підтримка та професіоналізм принесуть  всім нам мир, процвітання та злагоду!


Нехай Новий рік принесе кожному з вас добрі новини, зміни на краще, здійснення мрій та задумів.


Бажаю, щоб у кожній родині панувало тепло та затишок, світла і радісна атмосфера доброго настрою та радісного спілкування із близькими людьми.


Міцного вам здоров'я, творчих успіхів, натхнення, нових звершень та вдалих починань. Нехай доля буде прихильною до кожного з нас, даруючи щодня радість і приємні сюрпризи.


Побажаємо один одному професійного зростання, оптимізму і віри в себе!


Щастя, миру, добра у Новому році!

А.Л. Скрипник
В.о. директора ДП «НДІБМВ», к.е.н.  
                      















Шановні колеги і партнери!

Прийміть щирі вітання з Новим 2019 роком та  Різдвом Христовим!


Зичу Вам успішного року, невичерпного  життєвого  оптимізму та здійснення всіх задумів і сподівань!

Нехай новорічні свята принесуть до Ваших осель радість і спокій, додадуть здоров’я й наснаги Вашим родинам!

Щасти Вам у всіх починаннях і хай яскрава Різдвяна зірка подарує Вам благословення, добро і надію!

Хай Новий рік відкриває цікаві перспективи і нові можливості, дарує мир і злагоду Україні!

  
З повагою  та найкращими побажаннями

Геннадій Фаренюк
Директор  ДП НДІБК


                      

 










Уважаемые коллеги!



От души хочу поздравить вас с наступающим Новым годом!


Пусть следующий год каждому из нас принесет благополучие и успех, подарит новые блестящие идеи и поможет воплотить их в жизнь. Пусть в наших семьях царят мир и взаимопонимание, а любовь близких людей будет согревать в любую минуту. Пожелаем друг другу профессионального роста, достижения высокого уровня совершенства, оптимизма и веры в себя!


Будьте здоровы, любимы и счастливы!


Архитектор Вячеслав Морской
Архитектурная компания "MORSKOY ARCHITECT"


















Дорогие коллеги!


Хочу поздравить строительную отрасль как архитектора и подвести итоги за этот год!

Когда мы получили 2 600 регистраций на ежегодное событие для строительного рынка в сфере энергоэффективности и устойчивого развития- Active House Days in Ukraine, я не удивился. Тема ресурсосбережения актуальнее с каждым годом все больше. Но обсудить проблемы мало, нужны результаты. И они есть благодаря эффективному инструменту изменений – образованию. В этом году при официальной поддержке международного Альянса  активного дома была запущена Active House Academy в Украине. 73 специалиста уже прошли базовое обучение в рамках 2-х дневных интенсивов. 7 украинских проектов были поданы на международный конкурс Активных домов. 2 проекта прошли в шорт-лист, и 1 проект получил спец. приз.


Очень радостно наблюдать, как украинское профессиональное сообщество интегрируется в европейские процессы по созданию зданий нулевого энергопотребления. И мне очень приятно вносить свой вклад в общее дело!


Энергоэффективных зданий должно быть больше. Это сделает нашу жизнь лучше.


Желаю всем активного 2019 года!


Александр Кучерявый - архитектор, верификатор активных зданий













 

Сектор будівництва є одним з критично важливих у розбудові економіки та добробуту України. Праця будівельників завжди спрямована на створення середовища та покращення умов життя городян, містян та простих людей. Це професія, у якій знайшли себе тисячі людей і це професія, що дарує комфорт ще більшій кількості населення.


Я вірю, що завдяки вашій натхненній праці та самовідданості сфера будівництва буде тільки рости та розвиватися, змінюючи життя цілої країни.


Вітаю з Новим роком усіх будівельників, які будують майбутнє нашої країни! Нехай цей рік принесе приємні враження і нові досягнення, впровадження нових ідей і розвитку в усіх сферах життя! Миру вашим сім’ям і добробуту в оселях!

 

Ольга Соловей, CEO URE Club






















 








Дорогие друзья!

 

Последние дни года всегда связаны с подведением итогов и составлением планов на будущее. Для Commercial Property и, мы уверены, для всех игроков рынка недвижимости и строительства 2018 год был действительно насыщенным. Надеемся, что положительные тренды усилятся в 2019-м, создадут платформу для дальнейшего роста и развития.

Мы благодарим партнеров за доверие и коллег из Build Portal за дружбу и поддержку! Желаем смелых идей, креативных и успешных проектов, новых возможностей и достижений, радостных событий в 2019 году!

 

Команда Commercial Property


























Шановні партнери!



Щиро вітаю вас з прийдешніми святами!


Цей 2018 рік був переповнений викликами для A7 CAPITAL. Ми вперше організували інвестиційні бізнес-заходи Invest & Trade in Ukraine у Сінгапурі та Малайзії для залучення інвесторів того регіону в Україну. Загалом за 2018 рік я мала 74 авіа-перельоти у країни Азії, Африки, Європи та Америки, де ми проводили форуми про Україну чи мали зустрічі з потенційними інвесторами в українські проекти. Вперше цього року ми провели не просто форум, а Український енергетичний тиждень, де 3 дні обговорювали ключові питання української енергетики та можливість залучення іноземних інвестицій. Наступного 2019 року в травні плануємо продовжити таку практику інфраструктурним тижнем. Тому наступного року очікуємо ще більше викликів!


Побажати у новому 2019 році хочу, щоб реалізовувалося ще більше якісних проектів, які прославлятимуть Україну в світі!
З Новим 2019 роком!

Марія Барабаш, Президент інвестиційної компані А7 CAPITAL

 

















Коллектив выставки KyivBuild поздравляет Вас с Новым годом и Рождеством Христовым!

Хочу поздравить всех коллег по отрасли и деловых партнеров с наступающими праздниками! Новый Год - это праздник-рубеж, когда мы подводим итоги прошедшего года и ставим цели на будущий.

2018 год был очень значимым для всей нашей команды. Международная выставка KyivBuild объединила главных игроков строительного рынка - 217 ведущих компаний-производителей, поставщиков строительных, отделочных материалов, инструментов, оборудования и техники из 14 стран, которые представили посетителям полный комплекс лучших решений строительного рынка.
На выставке KyivBuild были представлены следующие разделы: строительные материалы, кровля и изоляция, окна и фасады, строительное оборудование, интерьер, ландшафтная архитектура и дизайн. Участие приняли международные компании из таких стран как: Австрия, Индия, Иран, Италия, Нидерланды, Польша, Румыния, Турция, Тайвань, Украина, Финляндия и Чехия. Отдельно были представлены национальные павильоны - Индии, Германии и Китая.

В 2018 году, организатором выставки – ДП «Премьер Экспо» (ITE GroupPlc/ Великобритания) было принято решение одновременного проведения KyivBuild традиционно с интрументальной выставкой Intertool и Международной выставкой энергоэффективных и ресурсосберегающих технологий – AquaTherm Киев 2018. Такой шаг позволил создать синергию всех трендов современного строительства с энергоэффективными и ресурсосберегающими технологиями. Консолидация профильных выставок существенно дополнила целевую аудиторию, деловые возможности и коммерческий эффект для каждого участника мероприятий.

В 2019-м году выставка станет еще масштабнее и будет проходить 14-17 мая в Международном Выставочном Центре.

Желаю Вам невероятной удачи, блестящих перспектив, выгодных предложений, полезных идей и большого счастья. Оптимизма, неисчерпаемого вдохновения и позитивного настроения в наступающем 2019 году!

Cветлых и cчастливых праздников!


Ярослав Ященко
Руководитель выставки KyivBuild



















Шановні колеги, партнери та друзі!



В канун новорічних свят, підводячи підсумки 2018 року, хочу подякувати всім хто підтримував і приймав участь в нашій спільній роботі у сфері екологічної стандартизації та експертної оцінки будівельної продукції. Спільно ми провели перегляд екологічних стандартів, вдосконалюючи критеріальну базу оцінювання екологічних переваг будматеріалів і виробів. Продовжується робота над розроблянням екологічного стандарту для об’єктів будування, яку ми плануємо завершити на початку 2019 року.


Наш спільний вклад слугуватиме основою для поліпшення конкурентоспроможності українських товаровиробників на вітчизняному й зарубіжному ринках, а також адаптації до вимог європейського права, розвитку сталого будівництва у державному та приватному секторах.


Окремо хочу відзначити успіхи наших виробників будівельних і виробів, продукція яких пройшла екологічну сертифікацію та має позначення спеціальним знаком маркування «Зелений журавлик». Це справжні лідери, які підтверджують не словом а справою, що українські товаровиробники здані відповідати не тільки європейським нормам, а і більш жорстким вимогам міжнародних екологічних стандартів щодо впливів життєвого циклу продукції на стан довкілля і здоров’я людини.


Бажаю всім здоров'я, матеріального благополуччя, творчих і трудових успіхів, нових звершень.


З наступаючими Новим роком та Різдвом Христовим!


З повагою
Світлана Берзіна
Президент ВГО «Жива планета» - засновник Центру екологічної
сертифікації та маркування (орган з оцінки відповідності за схемою згідно з ISO 14024)























 

Шановні друзі та партнери!


Вітаємо Вас, з прийдешніми новорічними святами!


Рік, що минає, був дуже насиченим. Ми досягли багатьох своїх цілей, втілили не менше ідей. Нам є за що дякувати й чим пишатися. Круг наших партнерів, цьогоріч став ще більшим, і ми з гордістю кожного з них називаємо професіоналом своєї справи! Але в бізнесі як і в житті не буває без розчарувань та поразок. Однак, кожна поразка - це крок до нових звершень. І з кожним таким кроком, ми стаємо дедалі сильнішими.


Тож, озираючись на весь, майже минулий, 2018 рік, подякуємо йому за все, що він нам приніс і чого навчив!


І бажаю Вам, у Новому 2019 Році, успіхів у справах, щасливої долі та миру в нашій єдиній і неповторній Україні!

Володимир Свірський,
президент ФАБУ


















Шановні колеги-будівельники!


Від імені 48 підприємств Харківського енергетичного кластеру щиро вітаю вас із Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Нехай новий 2019 рік стане справжнім роком зелених та енергоефективних інновацій у будівництві! Оскільки, заощаджуючи кіловати та гігакалорії у наших новобудовах та реконструйованих будівлях ми самі стаємо енергоощадливими та наближаємо нашу Країну до енергетичної незалежності!

У свою чергу, ми розпочинаємо ініціативу створення мережі енергоефективних громад, що ґрунтується на успіхах проекту «Енергоефективне село». Громад, які ощадливо ставляться до енергетичних ресурсів, використовують місцеві альтернативні джерела енергії (в першу чергу, місцеву агробіомасу) та впроваджують сучасні технології енергетичної модернізації об`єктів соціальної сфери.

Впевнений, що лише разом ми зможемо досягти енергетичної незалежності України, зробивши суттєвий крок на зустріч цьому у Новому році зелених та енергоефективних інновацій!

А Новий рік принесе тепло і затишок у Ваші оселі та оселі тих, для кого ви зводите нові квадратні метри!


Станіслав Ігнатьєв
Керуючий партнер Харківського енергетичного кластеру








 








Уважаемые клиенты, коллеги, партнеры, друзья!



От лица компании Цеппелин Украина поздравляю Вас с Новым Годом и Рождеством!


Пусть наступающий год будет полон позитивных новостей, новых планов и финансовых успехов. Искренне желаю вам счастья, крепкого здоровья, благополучия и достижения поставленных целей. Удачи и процветания вашему бизнесу!


Генеральный директор
"Цеппелин Украина", Хайко КРАЙЗЕЛЬ


















Для компании Цеппелин Украина 2018 год был довольно удачным и продуктивным. Мы плодотворно работали и достигли предварительно поставленных целей по инвестициям и наращиванию нашего присутствия в Украине, активно шли вперед, развиваясь и совершенствуясь. Надеемся, что в  2019 году строительные, дорожно-строительные, а также инфраструктурные проекты будут выполняться в полном объёме.

В планах компании продолжение развития качественного сервисного обслуживания. Мы будем увеличивать технический, а также административный штат на Западе Украины (филиал Львов). Собираемся открыть новый ремонтный центр в Одессе для капитального ремонта компонентов. Также будет реорганизован склад запасных частей на Востоке (филиал Днепр) для своевременной и качественной доставки запчастей нашим партнерам. Мы заботимся о своих клиентах, не просто поддерживая неизменно высокий уровень обслуживания на любом этапе сотрудничества, но и совершенствуя его с каждым годом.

От имени компании Цеппелин Украина поздравляем Вас с наступающим Новым Годом и Рождеством Христовым! Желаем в следующем году воплотить в жизнь самые смелые мечты, сделать еще больше и работать еще лучше! Пусть новый 2019 год станет для Вас годом стабильности, согласия, выполнения всех намеченных планов!

Эдгар Арутюнян,
руководитель отдела строительной и карьерной техники "Цеппелин Украина"























Дорогі друзі, колеги та партнери!

Оглядаючись назад можна сказати, що 2018 рік як і для усіх українців видався для нашої компанії в Україні непростим, і одночасно з цим дуже успішним. Нашій команді вдалось по всіх бізнес-напрямах досягнути основні цілі, що були поставлені на 2018 рік.

Я дуже задоволений тим, що REHAU зберігає лідерські позиції в Україні на ринку віконних систем, інженерних мереж та меблевих комплектуючих. Тому хочу щиро подякувати нашим партнерам та нашим співробітникам в Україні за успішну та злагоджену співпрацю та довіру до нашої торгівельної марки в році, що минає!

2018-й рік запам’ятався також тим, що компанії REHAU, яка є нині світовим лідером у галузі переробки полімерів, з моменту заснування виповнилось 70 років, а напряму віконних та світлопрозорих конструкцій вже 60 років! Тобто компанія є однією з найдосвідченіших у своїй галузі!

Щиро вітаю команду REHAU, численних колег та партнерів, а також усіх працівників та операторів будівельної галузі з Новорічними святами та Різдвом Христовим! Бажаю нам усім миру та злагоди в країні, сил на подолання перешкод на шляху до успіху та розвитку будівельної галузі не лише у великих містах, а й у містечках та селах. Нехай наступний рік відзначиться переможними проектами та змінами на краще!

 

З повагою,
Федір Омелінський
Генеральний директор ТОВ «РЕХАУ»






















Дорогі друзі!

Щиро вітаю з наступаючими святами - Новим роком та Різдвом Христовим!


Для компанії АГРОМАТ 2018 рік був особливим: це рік нашого 25-річного ювілею. Ми не просто радіємо успіхам, а й активно розвиваємося і працюємо над тим, щоб українці могли швидко, комфортно та зручно придбати все необхідне для ремонту й будівництва. Цього року ми відкрили чотири нових магазини – у Києві на Лівому березі, два магазини у Хмельницькому та ще один в Одесі. Все найкраще, що пропонує сьогодні ринок товарів для ванної кімнати та оформлення дому, можна знайти у кожному магазині АГРОМАТ.


Наступного року ми плануємо розвиватись і надалі відкривати нові магазини у регіонах. Наші співробітники постійно підвищують свій професійний рівень, проходять навчання, освоюють новітні технології, активно розвиваються також форми інтернет-продажу. АГРОМАТ – це справжня команда творчих талановитих людей, які реалізують свій потенціал не тільки в роботі – ми відкрили сучасний майданчик для міні-футболу, зібрали команду шахістів, а напередодні свят корпоративний театр АГРОМАТ підготував для всіх співробітників справжній новорічний подарунок – театральну виставу.


Бажаю, щоб і наступний рік був наповнений творчою працею, новими проектами, реалізацією сміливих планів. Я переконаний, що ми робимо важливу справу, що розвиває галузь і змінює життя українців на краще.


Хай новий рік буде щедрим, успішним та радісним!

 

Генеральний директор компанії АГРОМАТ
Сергій Войтенко   




















Успішного Нового 2019 року та щасливого Різдва!
Наснаги та можливостей для нових звершень і досягнень.


Компанія «Рууккі Україна»

















Шановні партнери, клієнти, друзі!



Від імені компанії «Еліт Пласт» ТМ PENOBOARD вітаю вас з Новим роком та Різдвом!


Щиро вдячні всім новим і постійним покупцям з усіх куточків України і дилерам ТМ PENOBOARD. Минулий рік став для нашої компанії ще одним етапом розвитку, і ми прекрасно усвідомлюємо, що своїми успіхами ми перш за все зобов'язані вам!


Дорогі друзі, ми хочемо подякувати вам за те, що ви були поруч з нами, ми будемо намагатися і надалі виправдовувати вашу довіру і сподіваємося і надалі на плідну та взаємовигідну співпрацю.


Нехай наступний 2019 рік стане роком значного економічного зростання для України і принесе багато приємних подій та щасливих моментів, нових перспектив для бізнесу, високих фінансових досягнень і втілення в життя всіх поставлених завдань! Щиро бажаю, щоб в Новому році вам завжди супроводжував діловий успіх та фінансова стабільність, а міцне здоров'я і бадьорість духу допомогли реалізувати найбільш грандіозні плани.



Ділавер Юксель,
генеральный директор ТМ PENOBOARD




















Дорогі друзі, колеги та партнери!

Позаду нас продуктивний та насичений 2018 рік з своїми щоденною працею, досягненнями та звершеннями, попереду – різдвяні святкові дні, сповнені сімейного затишку, тепла, нових мрій та цілей.  Ми знаємо, що за кожним нашим досягненням стоїть плідна щоденна праця та хороші партнерські стосунки, тому насамперед хочемо подякувати нашим партнерам за надійну та результативну співпрацю, яка веде до успіху спільної справи.

В Новому 2019 році бажаємо кожному з Вас найамбітніших планів та сил і наснаги до подолання нових вершин. Наша сила – у єдності та відданості своїй справі. Нехай Новий рік принесе у Ваші сім’ї здоров’я, любов та достаток.  Веселих свят!

Компанія FAKRO




















В первом квартале 2018 года на бетонные изделия для багоустройства (тротуарная плитка, дорожные и тротуарные бордюры, элементы для заборов, облицовочный камень…) наблюдалась тенденция на увеличение спроса. В некоторые пиковые периоды спрос существенно превышал наше предложение и заказчикам приходилось ожидать продукцию до месяца.


Если подвести итоги, то по нашей группе товаров в 2018 году наблюдался рост рынка на 25% по сравнению с аналогичным периодом 2017 года. Это связано с несколькими причинами: в бюджете страны на 2018г. были предусмотрены значительные суммы на строительство дорог, а это повлекло за собой и строительство тротуарной инфраструктуры; проекты, ранее начатые, достраивались в 2018 году; в бюджетах населенных пунктов в результате реформы децентрализации начали оставаться денежные ресурсы, которые были инвестированы в благоустройство.


Бетонные изделия по объективным причинам приобретают все большую популярность для благоустройства, а сферы применения очень обширные и разнообразные. Все больше заказчиков отдают предпочтение тротуарной плитке как практичному и эстетичному покрытию по сравнению с асфальтом и другими видами материалов для благоустройства. Тенденция роста рынка прогнозируется и на 2019 год.


Уважаемые коллеги, партнеры и другие работники строительной сферы! Поздравляю вас с грядущими праздниками! Желаю в новом году стабильности и доверия в партнерских отношениях, выгодных и интересных предложений, а также честных и преданных людей. Пусть новый год будет успешным в новых начинаниях и финансово стабильным. С Новым Годом!

Коммерческий директор
«Золотой Мандарин Квадра» ООО
Мацковский Василий

 




























С Новым годом!

 
Подводя итоги уходящего года, многие часто говорят, что год был непростым. Простых и легких лет не бывает - все, чего мы добиваемся, мы добиваемся трудом и преодолением трудностей. Тем приятнее оглядывать достигнутые результаты и рассказывать о них. Наша компания в 2018-м занесла себе в актив целый ряд достижений.


Мы перевели производство окон на новый завод 5000.кв м, и создали новые рабочие места в Броварах. Вышли на качественно новый уровень производства благодаря оптимизации производственных процессов, покупке нового оборудования.


Расширили ассортимент, добавив ламинационную линию: это сократило сроки производства в ламинации до 3 рабочих дней при средней по рынку от 7 раб дней. Ввели в спектр услуг дополнительные инновационные решения в сфере инсталляции.


Мы открыли большой шоурум в центре столицы, представили там все многообразие наших возможностей, а в следующем году планируем запуск новых инновационных продуктов.


Этот год был успешным в сотрудничестве с девелоперскими компаниями. Нашим самым крупным партнером является компания ДИМ. Совместно мы реализовали проекты жилых домов в Броварах (ЖК,Соборный, ЖК Фамильный) и несколько объектов в Киеве (ЖК Автограф, ЖК А52, ЖК Метрополис). За 18 лет мы произвели более 2-х миллионов конструкций, и в следующем году планируем существенно увеличить эту цифру.


Мы с уверенностью шагаем в 2019 год. Желаем вам всем здоровья, добра и ОЛТимизма!

 

С Новым Годом! Счастливого Рождества!























Від імені компанії LAPP в Україні, щиро вітаю усіх коллег з Новим роком і Різдвом Христовим!


Озираючись на минаючий 2018, хочу відзначити позитивні зрушення в рості національної економіки в усіх галузях промисловості, зокрема, в будівництві.

Цього року ми бачимо як сильно активізувалися всі напрямки альтернативної енергетики, а це значить, що Україні крокує в одному з усією Європою напрямку. Радіємо цим змінам!

Дорогі друзі, хочу привітати Вас і побажати, щоб усі задумані проекти втілилися в життя, щоб всіх поставлених цілей було досягнуто. Будьте сміливішими, продовжувайте створювати нову Україну, про яку знатиме весь світ. А ми завжди готові бути вашим надійним партнером на цьому шляху.

Всього найкращого Вам та Вашим сім’ям!

 

Начальник відділу продажів
ТОВ “ЛАПП УКРАЇНА ТОВ”
Євген Тарасюк










































Шановні колеги!

Підводячи підсумки року, що минає, хотілося б відзначити, що для нашої компанії цей рік був плідним. Це презентація нового продукту, та розробка нової водостічної системи, яку плануємо випустити наступного року. За цими та багатьма іншими позитивними зрушеннями стоїть напружена робота, розуміння потреб клієнтів, та бажання створювати сучасну Україну, привабливу для життя кожного з нас.


У рік, що минає хочу щиро привітати Вас з новорічними святами та побажати у новому році бути здоровими, коханими і успішними! Нехай 2019-ий рік буде сповнений яскравими барвами, приємними враженнями і радісними подіями. Щоб приніс Вам і Вашій родині міцне здоров’я, любов, мир та достаток! Мрійте і нехай Ваша посмішка осяює всю  життєву дорогу!

 

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Генеральний директор ТзОВ «Галеко»
Кшиштоф Сіміньскі





























 
 
Интересные новости:
26.12.2018
14474
Что должно быть приоритетным — человек для развития технологий или технологии, развивающие чел...
17.12.2018
3139
Нинішні масштаби відтоку кадрів уже не дають змоги і часу сподіватися на ефективну протидію цьому яв...
17.12.2018
5993
Воглавил жюри «Интерьера Года 2018» гуру современного дизайна эксцентричный голландец Ма...
13.03.2024
1283
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3829
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4314
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...