РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.545 EUR: 42.056
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.545
EUR 40.000 41.000 42.056
USD 39.400 39.830 39.545
EUR 42.050 42.720 42.056
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Будуємо власний будинок: як не помилитись, обираючи проектувальників?

Як не помилитись із вибором архітектурного бюро і чому професіоналізм - це важливо
4647 05.05.2020 в 09:59


Карантин – чудова нагода зайнятись будівництвом: профільні магазини -працюють, а весняна погода – цілком сприяє початку будівельних робіт.

Майже кожен власник земельної ділянки після купівлі опиняється перед важким вибором – який вигляд матиме майбутня оселя.

Звісно, в уяві щасливого власника земельної ділянки вже все намальовано – ідеальний будинок, інтер’єр – еталон комфорту і затишку, а зовнішній вигляд – заздрість для усіх сусідів. Але як тепер це реалізувати?

Найкраще для цього – звернутись в архітектурне бюро. Але компанію, яка проектуватиме ваш будинок, треба обирати вдумливо. На ринку пропозицій дуже багато: деякі компанії займаються тільки розробкою архітектурних проектів, а інші готові запропонувати повний спектр послуг – від створення проекту будівлі до розробки дизайну інтер'єру.

Однією з компаній, що пропонує повний спектр послуг з проектування будинку є архітектурне бюро «ONE Project». Про нього поговоримо детальніше.

В архітектурному бюро «ONE Project» переконані, що вибір будинку - це не лише про вибір місця проживання. Приватний будинок -  це індивідуальна філософія. Це незалежність і свобода. І до вибору, яким буде домівка, варто підійти виважено.

Архітектурне бюро має бездоганну репутацію і ніколи не робить поспішних обіцянок. Підхід у роботі, який використовують професіонали бюро «ONE Project», дозволяє клієнту не лише уникнути головного болю, а й насолодитись комфортним процесом вибору проекту та дизайну майбутньої оселі, а також отримати досконалий результат.

Приміром, ось так виглядає одна з робіт архітектурного бюро «ONE Project».



Це – проект компактного двоповерхового затишного будинку дачного типу з терасою, який розроблений архітектурним бюро «ONE Project». Площа будинку - 65,1 квадратних метри. Висота першого поверху - 2,8 м, другого - до 3,1 м.

Пропонований проект є досить простим в реалізації, а будівництво не забере багато часу. Орієнтовно, такий будиночок можна звести за 3 місяці!

Хоча стіни будинку зведені з газобетону, спеціальне оздоблення – з дерев’яних виробів світлого і темного кольорів - створює враження, що будинок насправді дерев’яний. Таке оздоблення чудово доповнює камінь для обробки цоколя та димоходу і червона черепиця.

«Дерев'яний» будиночок такого типу відмінно впишеться як в лісисту місцевість, так і в котеджні комплекси.



Одразу зауважимо: можливості архітектурного бюро «ONE Project» з проектування індивідуальних будинків – значно ширші, і не обмежені лише тими проектами, які опубліковані на сайті бюро www.project.one.

Кожному клієнту спеціалісти бюро готові створити унікальний проект будинку!



Джерело: архітектурне бюро «ONE Project»
Інформація опублікована на правах реклами 

 

 

Похожие статьи:
20.01.2020
2095
Узнайте больше о особенностях обновлённых строительных норм...
27.07.2021
1530
Великий досвід роботи дозволяє підприємству без проблем зводити найрізноманітніші типи споруд. Перев...
31.05.2021
1674
Какие преимущества покупки квартиры от застройщика и как обезопасить себя при покупке новостроя...
0001