РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Оздоблюємо орендоване помешкання

Декілька порад, як змінити інтер'єр помешкання
2627 05.02.2020 в 07:49




Перед переїздом у нову власну оселю зазвичай першорядним питанням є, як оформити інтер’єр кімнат так, щоб він вийшов і довговічним, і функціональним, і красивим, і недорого обійшовся. Перед переїздом в орендоване помешкання зазвичай питання стоять ті самі, але з в іншому порядку і з акцентом на питанні ціни.

Адже ніхто не хоче особливо вкладатися фінансово в орендоване помешкання і «викладатися» самому по максимуму для його ремонту й оздоблення, якщо не має наміру найближчим часом його викупити.

Далі у матеріалі читайте, як оздобити орендоване помешкання нашвидкуруч без особливих зусиль і за невеликого бюджету.

Перефарбуйте стіни на свій колір і смак

Найімовірніше, що захоче зробити кожен, перебравшись у новий дім, – це передусім перефарбувати стіни і стелю, незалежно від того, облізлі вони, потріскані й загалом просто страшні й такі, що потребують ремонту, чи в задовільному або доброму стані. Насправді досить і того факту, що їхній колір може просто не влаштовувати нового власника помешкання. Та й загалом саме фарбування як процес символізує оновлення та зміни. Інтер'єрна фарба, подібно до дощу, оновлює навколишню обстановку з тією відмінністю, що перша орудує всередині дому, а другий – поза ним: «Дощ полив, і день такий полив'яний. Все блищить, і люди як нові». Чи не тому й хочеться першим ділом узятися за пензлик і змінити оточуючі стіни на свій смак?

До того ж фарбування – це також найпростіший і найбюджетніший спосіб оновити як і стіни і стелю зокрема, так і весь інтер’єр загалом. А якщо увиразнити пофарбовані стіни ще й художнім розписом, зокрема, за допомогою трафарету – то взагалі прекрасно! Інше питання – чи маєте ви бажання так «викладатися»? Якщо є хист і бажання створити з нового помешкання «лялечку», нехай і орендованого й тимчасового, то, власне, чому б і ні? У разі якщо талантом художника ви не вирізняєтеся і не маєте бажання витрачати час на трудомістке завдання, то є альтернатива – стіни можна прикрасити різним декором.

Для декоративно-захисного покриття стін радимо зупинити свій вибір на латексній фарбі Śnieżka MATTLATEX. Це стійка до миття фарба (2-й клас стійкості), яка створює бездоганні матові поверхні і забезпечує «дихання» стін. Під час нанесення фарба не розбризкується та створює покриття. Також фарба Śnieżka MATTLATEX вирізняється високою стійкістю до багаторазового миття і стирання. Крім того, продукт є екологічним, тобто безпечним для здоров’я людини. Це підтверджує сертифікат екологічності, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 14024.



Оскільки кардинально міняти стелі, наприклад встановлювати натяжні стелі, в орендованому помешканні недоцільно, досить просто оновити їх, надавши акуратного вигляду.
Стелю можна оздоблювати фарбою для стін і стель Śnieżka ЕКО. Це сніжно-біла матова акрилова фарба, яка є готовою для використання. Її легко наносити, вона підходить для покриття поверхонь за допомогою різних способів та інструментів: пензликом, валиком, розпилювачем. Також цей виріб внесений до Реєстру екологічно сертифікованої продукції.



Декоративні елементи як фон і акценти

Декор в орендованому помешканні – чи не одна із визначальних речей. Іноді буває так, що власник може бути категорично проти кардинальних змін, як-от фарбування стін і стелі, поклейка шпалер тощо, тож виходом якось змінити нову оселю на свій смак є привнесення в інтер’єр декоративних елементів. А, як знаємо, таких є безліч.

Зокрема, стіну з вицвілими шпалерами можна задекорувати до невпізнання. У нагоді стануть картини, постери, композиції з фотокарток чи ціла фотогалерея. Так декор може не тільки відігравати роль акцентів в інтер’єрі, але й стати основою всього інтер’єру.



Текстиль – запорука домашнього затишку

«Домашню», рідну і затишну атмосферу в нову оселю принесе текстиль. Ви можете привезти із собою свій улюблений плед із бабусиної домівки чи недорого прикупити кілька речей у спеціалізованому магазині – так чи інакше у вашій не своїй квартирі запанує домашній затишок.

Крім того, що предмети текстилю допоможуть створити в помешканні відповідний настрій, вони ще й приховають різні недоліки та відвернуть увагу від тих, які сховати повністю не вдалось:
• під новеньким пледом і декоративними подушками зношений диван видаватиме хіба що його скрипіння;
• приховати огріхи м’яких меблів недорого можна через натяжні чохли та футляри;
• гола, побита й подряпана підлога не буде засмучувати своїм жахливим виглядом, якщо на ній красуватиметься невеликий килим, за допомогою якого до того ж можна зонувати кімнату;
• таку ж неприглядну поверхню столу допоможе сховати з очей вишита скатертина;
• замініть старі штори на нові – легкі й прозорі, які пропускатимуть максимум денного світла.

Змінити освітлення? Можна і треба!

Ніхто в сучасному інтер’єрі не обмежується одним, загальним, джерелом штучного освітлення. Додаткове освітлення – це вимога моди і звичайна необхідність. Завдяки грі світла можна сховати в тінь недоліки квартири й акцентувати на її сильних сторонах. Також правильно установлене освітлення допоможе візуально збільшити простір кімнати. Загалом, старі світильники та люстри варто замінити на нові хоча б із міркувань смаку, а також доповнити їх торшерами, модними бра.

Поселіть у новій домівці «зелених» жителів

«Оживити» орендовану оселю й зробити її на капельку ріднішою можна за допомогою озеленення простору. Кімнатні рослини, у свою чергу, за правильної обстановки ними інтер’єру можуть відігравати і роль декоративних елементів.

Внести свою індивідуальність в орендоване помешкання без особливих фінансових і фізичних затрат можливо. Створивши сприятливий для себе психологічний клімат у новій оселі, ви не захочете її покидати, а з роботи додому повертатиметеся з піднесенням.

Джерело: sniezka.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
29.07.2020
1340
Шорт-лист инструментов первой необходимости для строительства дома...
0001