РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.788 EUR: 42.382
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.788
EUR 40.000 41.000 42.382
USD 39.730 39.998 39.788
EUR 42.350 42.900 42.382
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Система розумний будинок «FADO SMART HOUSE»

Одна із багатьох переваг застосування підлогового опалення - економічність. Один лише принцип роботи системи «тепла підлога» може принести економію до 20%. Але на цьому можна не зупинятися. Застосування різних рішень може додатково підвищити рівень комфорту і значно знизити рівень експлуатаційних витрат. Один з таких продуктів - система розумний будинок "FADO SMART HOUSE»

2507 27.11.2019 в 00:01



Одна із багатьох переваг застосування підлогового опалення - економічність. Один лише принцип роботи системи «тепла підлога» може принести економію до 20%. Але на цьому можна не зупинятися. Застосування різних рішень може додатково підвищити рівень комфорту і значно знизити рівень експлуатаційних витрат. Один з таких продуктів - система розумний будинок "FADO SMART HOUSE».

У стандартній комплектації системи тепла підлога, для її регулювання і налаштування застосовуються насосно-змішувальні вузли (SG01, SG21) в комбінації з колекторними блоками з витратомірами (KRV02-12).

    

За допомогою змішувального вузла здійснюється налаштування і контроль температури теплоносія вторинної системи опалення («тепла підлога»). Також вона дозволяє розмістити в своїй конструкції насос, який відповідає за циркуляцію теплоносія в контурах теплої підлоги.

У свою чергу за допомогою вбудованих у вхідний колектор витратомірів здійснюється налаштування необхідної витрати теплоносія для кожного окремого контуру. На зворотному ж колекторі розташовуються термостатичні клапани. На які встановлюються сервоприводи, які в разі потреби відкривають або закривають потік гарячої води в окремий контур підлогового опалення. А ось управлінням сервоприводами займаються терморегулятори. На них задається потрібна температура повітря в приміщенні. Ці елементи можуть підключатися до клемної колодки КPК06S, яка є елементом системи FADO SMART HOUSE. До цього ж клемна колодка КPК06S передбачає можливість керування циркуляційним насосом змішувального вузла «теплої підлоги».

До колодки можуть приєднуватися термоголовки з електронним управлінням TG01S і терморегулятори TR11S.

Ці два елементи підключаються до КPК06S по бездротовому радіоканалу. Це спрощує монтаж і зменшує кількість монтажних робіт (штроблення, наприклад).

Термоголовки TG01S встановлюються на радіатори опалення і регулюють його тепловіддачу. Швидкість реакції термоголовки TG01S набагато перевищує аналоги з рідинними або газоподібними сенсорами (не кажучи вже про твердотільні). Тому застосування TG01S від FADO скорочує інерційність системи опалення і збільшує розмір економії.

Застосування бездротових терморегуляторів TR11S дозволяє «розбити» будівлю на зони з різною температурою мікроклімату. Таке рішення також позитивно позначається на рівні енергоспоживання.

За допомогою терморегулятора TR11S можна встановлювати окремі режими нагріву для окремого дня тижня. Крім цього є функція «Відпустка». У цьому режимі відбувається підтримка температури на постійному рівні. Це дозволяє ефективно керувати системою опалення в час відсутності людей в приміщенні.

Єдиним центром управління опалювальної системи будівлі (як теплою підлогою, так і радіаторною системою) є блок управління FADO SMART BU01S.

Він є сполучною ланкою для всіх представників цієї системи (колодки КPК06S, терморегулятора TR11S, термоголовок TG01S), і об'єднує їх в єдину систему - FADO SMART HOUSE. Керувати системою Ви можете просто зі свого смартфона встановивши додаток Alfa IP. Обмін інформацією від блоку BU01S до додатка відбувається за допомогою хмарного сховища Alpha IP Cloud.

Так в рамках однієї системи застосування FADO SMART HOUSE дозволяє знизити енергоспоживання опалення і підвищуєте рівень комфорту в управлінні і використанні. Так керувати Вашою системою опалення Ви можете з будь-якої точки земної кулі.

Джерело: fadocompany.com

Інформацію надано на правах реклами

Похожие статьи:
28.08.2019
5768
Рекомендации специалистов по оптимизации расходов на отоплении частного дома...
18.03.2024
200
Узнайте больше о разновидностях и достоинствах радиаторов бытового класса...
03.11.2023
1225
Отапливать помещение теоретически можно абсолютно любой породой дров. Никто вам не может запретить о...
0001