РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.670 EUR: 42.520
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.670
EUR 40.000 41.000 42.520
USD 39.450 39.830 39.670
EUR 42.280 42.850 42.520
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Історія секційної огорожі

Сучасні паркани, які ми бачимо зараз, мають історію довжиною в декілька десятків та навіть сотень років. Ми розкажемо вам цікаву історію про те, як створювалися паркани від сітки Рабиці до сучасної секційної огорожі, яка зараз є лідером вітчизняного та європейського ринку
2128 28.10.2019 в 09:54



Чи знали ви, що у будь-якої речі в сучасному світі може бути своя цікава та неповторна історія? Адже кожну річ, кожен будівельний матеріал та кожен підручний предмет створювався людьми з якоюсь метою, а в процесі створення кожної речі вона неодноразово змінювалась та доопрацьовувалась.

Так само трапилось і з таким звичним для нас питанням, як огорожа. Сучасні паркани, які ми бачимо зараз, мають історію довжиною в декілька десятків та навіть сотень років! Зараз ми розкажемо вам цікаву історію про те, як створювалися паркани від сітки Рабиці до сучасної секційної огорожі, яка зараз є лідером вітчизняного та європейського ринку.

Історія створення парканів від Рабиці до Секційної огорожі

Перші задокументовані згадки про металевий паркан на основі сітки Рабиці датуються другою половиною 19 сторіччя. На протязі багатьох десятків років люди широко використовували сітку Рабицю, яка не те, щоб могла задовільнити своїх володарів. Але мода на металеві паркани, які не зламаються під натиском вітру та не перегниють після перших декількох років від вологи, брала верх над незадовільненими господарями приватних будинків та садів.

Перша і основна причина, через яку рабицю використовували з 1950-х років, була дешевизна. Так, дерев'яний паркан досі коштував набагато дешевше, але завдяки її витривалості до погодних умов різниця в ціні була колосальною. На протязі багатьох років виробники намагались вдосконалити цю сітку, але усі старання не призводили до потрібного результату. Клієнти вимагали більшої пружності та жорсткості, більшого терміну експлуатації (оцинковки в промислових масштабах тоді не існувало, як такої), а також більшої привабливості для прикрашання своєї території. Саме це незадоволення стало причиною поштовху до нових розробок, які призвели до інноваційних рішень.

Одним з перших новаторів на ринку огорож змогла стати австрійська компанія “Gitter”. Вона створила унікальну сітку з дроту, яка перепліталася між собою та мала діаметр від 4х до 6-ти міліметрів. Відрізки дроту закріплювали між собою за допомогою точкової зварки, що давало їй додаткову жорсткість та витривалість від вітру та механічних ушкоджень.

Ця розробка хоч і була інноваційною, але пережила чимало змін в процесі свого вдосконалення. Так, наприклад, секції з висотою більш ніж 1-1.5 метри були надто м’якими, що зводило нанівець усі технічні переваги. Виправили цю ситуацію набагато пізніше, в кінці 20-го сторіччя, коли австрійські інженери виготовили перші прототипи 3D-секцій. Це й стало поштовхом до створення сучасних секційних огорож, які зараз ми можемо спостерігати всюди, в будь-якому місті будь-якої країни в будь-якому кінці світу.

Сучасні секційні огорожі – це інновація в сфері парканів, яка широко використовується будь-де. Переваги такої огорожі закривають собою всі конкурентні матеріали в своїй ціновій категорії.

Серед основних переваг:

  • Надзвичайна міцність: секційні огорожі з діаметром 5-6 міліметрів здатні витримати надважкі механічні навантаження.
  • Привабливість. Мінімалістичні секції виглядають естетично завдяки своїм формам та сучасному порошковому покриттю.
  • Різноманітність. На ринку наразі існують десятки моделей, серед яких є більш естетичні, більш економні або більш міцні.

Де купити секційну огорожу?

Секційні огорожі в Україні вже міцно зайняли своє місце на ринку. Тисячі споживачів щотижнево шукають інформацію про цей матеріал, а десятки нових майбутніх володарів секційної огорожі залишають замовлення в найрізноманітніших компаніях.

Редакція нашого сайту пропонує обирати лише надійних та перевірених виробників для того, щоб ви змогли на 100% насолодитись привабливістю та надійністю огорожі, яка існує та модернізується на протязі століття. Одним з таких виробників є компанія Сітка Захід. Це вітчизняний виробник секційної огорожі та іншої продукції з дроту, яка відрізняється демократичними цінами, відповідальним ставленням до якості свого товару та гарантією на 12 років, яку може отримати кожен покупець.

Купити секційну огорожу в компанії Сітка Захід – це кращий вклад в безпеку вашої сім’ї та майна. Не втрачайте час, обирайте лише якісну та вигідну огорожу для свого дому та бізнесу!


Інформацію надано на правах реклами

Похожие статьи:
23.10.2019
1629
Перше, з чого починається комплексний захист своєї оселі та майна – це якісна огорожа, яка буд...
10.08.2020
1236
Експерти "Золотой Мандарин" поділилися рішеннями для оформлення парканів при зведенні будинку і...
30.10.2019
2428
Сьогодні ми хочемо познайомити вас з яскравим представником вітчизняних компаній, які впевнено йдуть...
0001