РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.545 EUR: 42.056
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.545
EUR 40.000 41.000 42.056
USD 39.400 39.830 39.545
EUR 42.050 42.720 42.056
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Ruukki - сучасне виробництво матеріалів для покрівлі та фасадів

Компанія Ruukki є однією із світових лідерів на ринку будівельних матеріалів та виготовляє покрівельні та фасадні матеріали вже понад 50 років. В Україні Ruukki працює вже 23 роки і тримає марку європейських стандартів світової корпорації. За цей час було виготовлено більше сімдесяти мільйонів квадратних метрів продукції
2228 09.10.2019 в 02:58




Ruukki – це Ваша інвестиція на довгі роки

Компанія Ruukki є однією із світових лідерів на ринку будівельних матеріалів та виготовляє покрівельні та фасадні матеріали вже понад 50 років. В Україні Ruukki працює вже 23 роки і тримає марку європейських стандартів світової корпорації. За цей час було виготовлено більше сімдесяти мільйонів квадратних метрів продукції.

На українському ринку бренд постійно вдосконалює виробництво, пропонуючи споживачам передові технології для кожного продукту. Вся продукція заводу покрівельних та фасадних матеріалів Ruukki відрізняється надзвичайною якістю, довговічністю й абсолютною надійністю.

У процесі виготовлення покрівельних та фасадних матеріалів на заводі компанії використовується власна фінська сировина концерну SSAB. Вона має високий стандарт якості, що забезпечує високий захист від дії зовнішнього середовища та гарантує довговічність продукції. Характеристики сталі повністю відповідають новому ДСТУ 8802:2018, а по багатьох показниках і значно перевищують його вимоги, що для українського ринку має вирішальне конкурентне значення.

Процес виготовлення покрівельних матеріалів відбувається на сучасному європейському обладнанні у відповідності до всіх технологій та стандартів ISO, що гарантує еталонну якість кожного виробу.

Завод Ruukki Україна оснащений новітнім обладнанням. Це 9 ліній з випуску металочерепиці та трапецієвидних профілів. Сучасне обладнання гарантує точність геометрії продукції, спрощуючи згодом її монтаж та забезпечуючи максимально привабливий естетичний вигляд покрівлі чи фасаду на довгі роки. Широкий асортимент покрівельних та фасадних профілів Ruukki, повний перелік необхідних аксесуарів та багата палітра кольорів дозволяють втілювати в життя найсміливіші проекти в Україні та світі.

Кожний лист продукції маркується лазером на лицьовій стороні, що дозволяє споживачу бути повністю впевненим в оригінальності продукту та гарантії на нього. А кожне замовлення комплектується письмовою гарантією з QR кодом для подальшої реєстрації онлайн на сайті компанії.

Компанія Ruukki надає офіційні гарантійні зобов'язання – до 50 років на технічні властивості продукції і до 25 років – на естетичні. Готова продукція забезпечується ретельною упаковкою, яка продумана до дрібниць. Таке пакування гарантує повне збереження геометрії кожного виробу та захист від пошкоджень в процесі перевезення, а також при розвантаженні.

Продукція заводу та її якість отримали значне визнання в таких країнах як Азербайджан, Казахстан, Молдова та Канада, куди успішно експортуються вже протягом багатьох років.

Ruukki – це не просто європейський досвід та якісні матеріали, Ruukki – це Ваша інвестиція на довгі роки, запорука безтурботного життя та найкращий подарунок для Вас та Вашого будинку.

Источник: www.ruukki.com


І
нформація розміщена на правах реклами

Похожие статьи:
29.07.2020
1348
Шорт-лист инструментов первой необходимости для строительства дома...
05.02.2020
2636
Декілька порад, як змінити інтер'єр помешкання...
0001