РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Інформованість впливає на безпеку

Величезний перелік опцій дозволяє збільшити круговий огляд і забезпечити безпеку майже в усіх областях використання
1360 30.09.2019 в 08:17


Безпека у роботі зі спецтехнікою

Безпека тих, хто має справу з важкою гірничодобувною технікою, виступає основним фактором. Комплексний пакет Detect підвищує інформованість фахівців про робочу обстановку поблизу локально або віддалено керованої техніки з урахуванням мобільних машин і стаціонарного обладнання.

Величезний перелік опцій дозволяє збільшити круговий огляд і забезпечити безпеку майже в усіх областях використання.

Спектр можливостей Detect

За допомогою системи Vision для наземної техніки забезпечується надійний відео огляд, завдяки чому оператор може бачити все, що знаходиться поблизу. В ході виконання робіт камери здатні ідентифікувати людей і контролювати їх дії, якщо ті рухаються уздовж чинного забою. Встановлені інтелектуальні опції дозволяють оператору поєднувати зображення і забезпечують працівникам повноцінний огляд.

Завдяки системі ідентифікації об'єктів рухоме наземне обладнання отримує функції радара. Ця система автоматично фіксує іншу техніку та транспорт в межах критичних значень біля машини і виділяє конкретні ділянки огляду, щоб продемонструвати оператору розташування потенційно небезпечних ділянок.

Система сповіщення про наближення забезпечує використання глобальної супутникової навігаційної системи GNSS для наземних робіт. Вона дає можливість системі Detect показувати розміщення іншої техніки й обладнання за рамками функціонування радарів, відображати на моніторі в кабіні попередньо задані відомості, наприклад, про заборонені ділянки, схеми доріг та інше.

Технологія відстеження персоналу дозволяє застосовувати локаційні мітки для визначення розташування та персоналізації працівників, які взаємодіють з обладнанням для розробки довгими забоями. Система демонструє дані про локацію й особистість працівника, який цікавить. Вона може припинити роботу в автоматичному режимі при вході сторонніх людей в зони обмеженого доступу й одночасно дає можливість обраним особам з технічного персоналу здійснювати обслуговування робочого обладнання.

Попередження втоми та боротьба з відволікаючими факторами

Занепад сил, сонливість, неуважність, дезорієнтація можуть спостерігатися у кожної живої людини. Однак проблеми з втратою концентрації на ділянці гірничих робіт можуть спричинити тяжкі наслідки. Даний ризик можна легко мінімізувати за допомогою всепоглинаючої системи нівелювання ймовірності втоми, яка враховує всі рівні захисту, включаючи:

  • оцінку рівня втоми;
  • навчання та теоретичну базу для усунення втоми співробітників;
  • регулювання зміни технологій;
  • систематичний моніторинг;
  • аналіз і оптимізацію робочих графіків.



Caterpillar - це єдиний постачальник всебічного вирішення проблеми, який дозволяє бачити всі ризики та використовувати відомості аналізу корінних причинних факторів в процесі безперервного вдосконалення, підсумком якого служить значна зміна виробничої культури.

За допомогою обладнання, яке є в кабіні, оператор отримує інформацію при визначенні події, обумовленого втомою або відволікаючими моментами, а моніторинг даних для виявлення тенденцій ризику дозволяє усувати інциденти, що виникають миттєво, і дає можливість побачити безліч причин, що впливають на безпеку і безперебійність функціонування.

Джерело: zeppelin.ua 
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
01.03.2022
2257
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1674
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001