РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.515 EUR: 42.364
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.515
EUR 40.000 41.000 42.364
USD 39.500 39.830 39.515
EUR 42.070 42.700 42.364
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Порівнюємо панорамні промислові ворота ALUTECH, WISNIOWSKI ТА RYTERNA й обираємо модель для установки в автосалоні Львова

Експерти порівняли панорамні ворота різних виробників
1704 04.09.2019 в 08:58




Порівняння автоматичних воріт

Сучасна будівельна сфера не стоїть на місці, відповідно і виробники в'їзних систем надають все більше різноманітних дизайнерських рішень. Коли промислове приміщення, автосалону чи виставкового центру потребує додаткового денного освітлення, або ж для організації ефектної вітрини, варто використати автоматичні ворота зі скла. Підйомні конструкції з сайту «ВОРОТА 24» здатні помітно економити витрати на електроенергію, організують огляд з вулиці, а ще надійно захищають від несанкціонованого проникнення.

Сьогодні ми пропонуємо розглянути пропозиції від трьох світових виробників – ALUTECH, WISNIOWSKI ТА RYTERNA, щоби ви могли обрати для себе краще рішення.

ПІДЙОМНІ ВОРОТА ДЛЯ АВТОСАЛОНУ АЛЮТЕХ - ПРАКТИЧНІСТЬ, ЕЛЕГАНТНІСТЬ, НАДІЙНІСТЬ

Кожен завод по-своєму підходить до питання виготовлення панорамних систем, при цьому кожен виріб є якісним та функціональним.

Білоруська компанія пропонує полотна з екструдованих алюмінієвих профілів зі стійкими до ударів акриловими чи композитними вставками. Всього є три варіанти виконання стулки: повністю панорамні, з використанням сендвіч-панелі внизу, зі склінням. Окремо можлива індивідуальна комбінація за запитом клієнта.

Максимальна ширина полотна складає 5 метрів, висота – 5.35. Тип воріт обирає майстер, в залежності від особливостей приміщення.

Виробник пропонує більше 10 стандартних RAL-відтінків, або ж будь який інший, який захоче замовник.

Додаткові опції: встановлення хвіртки, бічних вхідних дверей в ідентичному дизайні з в'їзною системою, спеціальної фурнітури для приміщень з підвищеним рівнем вологості. А також систем захисту від несанкціонованого проникнення і італійської автоматики CAME, FAAC і NICE, що забезпечує максимально комфортну та безпечну експлуатацію секційної конструкції.

ВОРОТА ПАНОРАМНІ RYTERNA

Зовнішній вигляд литовських систем різниться, але частіше зустрічаються моделі, в яких прозорі панелі обрамлені алюмінієвим профілем, та з сендвіч-панеллю знизу. Конструкції йдуть без містка холоду, зі спеціальним утепленням TLP Ultra Термо, товщина металу складає 2 мм. Шар ґрунтовки і цинкове покриття (16 мкм) забезпечують відмінний антикорозійний захист. Скло виготовлено зі спеціального полімеру, який виглядає як справжнє скло!

Забарвлення сендвіча в стандартній комплектації біле, але за бажанням можна замовити один з відтінків RAL палітри.



Компанія Рітерна працює з власними приводами Improve і Comfort, управління якими здійснюється за допомогою пульта.
У комплектації воріт скляних присутні:
• фурнітура та кріплення;
• напрямні;
• полотно;
• торсіонний пружинний механізм;
• амортизатори;
• ручка і засувка ригеля.
Додатково можна встановити хвіртку, яка значно знизить навантаження на автоматику.

ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВИШНЕВСКИ – ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ

Польська продукція має низку якостей, завдяки яким вона може зайняти місце в'їзної системи на вашому підприємстві. Зокрема, стулка воріт виконана з сталевих оцинкованих панелей 40 або 60 мм, заповнених пінополіуретаном без CFC. Рухається вздовж вертикальних і горизонтальних напрямних під стелею, полотно ущільнене по периметру, в нижній частині встановлена ​​прокладка, що прилягає до основи. Додатково панелі мають захист спеціальної форми, що запобігає потраплянню пальців в місці стику, між двома панелями. Також можливий додатковий монтаж:
• прохідних дверей з низьким порогом;
• фотоелементів;
• різних типів замків: «анти-паніка», кодового пристрою;
• світлового бар'єру безпеки;
• вентиляційних решіток, віконець;
• зчитувача для магнітних карт;
• датчика руху, світлового сигналізатора;
• пружин балансування з розширеним ресурсом.
• На вибір замовника такі варіанти скління: GRAY, No-Scratch, SATIN, SAN R, VISUAL.

Конструкції обладнані захистом від розриву троса і пружин та світловим бар'єром безпеки. Ресурс механізму балансування можна розширити до 50000 робочих циклів.
Для фарбування конструкцій пропонується 10 стандартних квітів з каталогу RAL. Сталеві версії можуть мати гладку або формовану панель (мікрохвиля, низький і високий гофр).
Дивитись продукцію Вишневски та інших брендів можна тут: https://vorota24.com.ua/products/category/promyshlennye-ryterna-wisniowski-kruzik-alutech-hormann

ЯК ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ БУДІВЕЛЬ?

Немає ніяких складнощів, щоб купити промислові системи в’їзду в місті Львові! Компанія «ВОРОТА 24» пропонує якісні ворота гаражні за ціною виробника! Які ж конструкції краще? Поспілкуйтеся на цю тему з нашими консультантами, які допоможуть вам зробити правильний вибір моделі. Пишіть нам на сайт, дзвоніть +38 050 4412175, +38 067 6937077 або завітайте до салону «ВОРОТА 24 Львів» та заодно отримайте знижку!

Будемо раді допомогти вам купити ворота Львів кращого ґатунку!

Джерело: vorota24.com.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
29.08.2019
1682
22 августа ТМ BauGut наградила победителей ежегодной премии «Строитель года». В номинаци...
27.02.2024
1618
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2462
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001