РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Якісна лакофарбова продукція та фахові поради у Фірмовому салоні «Śnieżka»

Компанія «Снєжка-Україна»  відкрила новий фірмовий салон лакофарбової продукції  «Śnieżka» в Києві
3877 08.05.2018 в 08:21





Відкриття вірмового салону «Śnieżka»

Дбаючи про доступність якісних лакофарбових матеріалів за прийнятними цінами для українських споживачів, компанія «Снєжка-Україна» впродовж кількох років спільно із своїми бізнес-партнерами відкриває по Україні фірмові салони «Śnieżka». Адже у спеціалізованому магазині лакофарбової продукції від відомого європейського бренду представлено увесь асортимент виробів, що виготовлений на основі якісної сировини та інноваційних технологій.




ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: Відкриття салону «Śnieżka» в Києві





Ґрунтувальні засоби, шпаклювальні суміші, найрізноманітніші водоемульсійні фарби, емалі для деревини і металу від ТМ Śnieżka, імпрегнати, лаки для захисту, декорування і консервації деревини від ТМ VIDARON, а також продукція для ефективного утеплення фасадів від ТМ FOVEO TECH – усе це відтепер кияни зможуть придбати у  Фірмовому салоні «Śnieżka» за адресою  Софіївська Борщагівка, вул.Волошкова, 1. У Києві салон «Śnieżka»  відкрито на партнерських засадах з Групою компаній «Оксідім». Найважливішою концепцією створення магазинів такого формату є якісне обслуговування покупців. Зазначимо, що персонал салону пройшов відповідні навчальні семінари та тренінги, аби продавці-консультанти завжди професійно надавали відвідувачам рекомендації та експертні поради щодо правильного використання того чи іншого вибору. Адже задоволення потреб і бажання покупців – понад усе. «Відкриваючи мережу фірмових салонів «Śnieżka», наша компанія турбується насамперед про споживачів,  про їх зручність і комфорт. Магазин облаштовано таким чином, щоб покупець легко міг орієнтуватися у різних видах продукції. Окрім цього, кваліфіковані продавці-консультанти завжди допоможуть вибрати необхідні вироби або ж підібрати кольорову гаму для оздоблення будь-яких видів поверхонь. У нинішніх реаліях покупець прагне високого рівня обслуговування та водночас якісної продукції для ремонту та декорування помешкання, подвір'я. Тож, відвідуючи фірмовий салон «Śnieżka», споживач може бути впевненим у тому, що тут його завжди привітно зустрінуть та нададуть вичерпну інформацію про параметри виробів,» - говорить генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь.



Тонувальна студія, що функціонує у салоні,  - це значні можливості для відвідувачів. Фахівці салону допоможуть не тільки підібрати лакофарбові матеріали і гармонійний спектр барв, але і затонують  вироби у бажані кольори.  У салоні є експозиція зразків кольорів, що виконані за допомогою оригінальних фарб, лаків, емалей. 



Відвідувачі, які ще лише приглядаються до матеріалів і вивчають лакофарбовий асортимент на ринку, зможуть докладніше дізнатися про продукцію із інформаційно-довідкових буклетів, якими забезпечені салони. Їх споживач зможе у будь-який час взяти із собою і вдома разом із рідними  поміркувати над вибором продукції та кольорів.

У фірмовому салоні «Śnieżka» постійно діятимуть привабливі акції на лакофарбову продукцію.


 
















 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,                    

вул. Привокзальна, 1а                                

Тел.: +38 (03259) 60-161                            

e-mail: press.releases@sniezka.ua

     

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua  

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine


Фото та відео: Прес-служба Головного будівельного порталу України

Інформацію опубліковано на правах реклами

 
 
Интересные новости:
04.05.2018
1179
Компанія Caterpillar повідомила про угоду з Kennametal*, яка націлена на надання клієнтам по вс...
03.05.2018
1605
22 квітня в столиці відбувся щорічний Київський півмарафон - 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon...
03.05.2018
1860
Компания собирается поддерживать и юношескую сборную...
20.03.2024
3617
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...
20.03.2024
3877
The Ukrainian division of Ruukki has announced the opening of its own training center for cooperatio...
08.03.2024
4866
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...