РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

АНОНС: Міжнародна науково-практична конференція «ЕНЕРГОІНТЕГРАЦІЯ-2018», 25-27 квітня, Київ (ЗАХІД ВЖЕ ВІБДУВСЯ)

Розширюйте коло професійних знайомств, визнаних фахівців, партнерів та однодумців у сфері енергоресурсозбереження, альтернативної енергетики, екологічного та зеленого будівництва і архітектури
2671 14.03.2018 в 08:15



Міністерство освіти і науки України та Київський національний університет будівництва і архітектури запрошують Вас взяти участь у VIIІ Міжнародній науково-практичній конференції «Інтегровані енергоефективні технології в архітектурі та будівництві: «ЕНЕРГОІНТЕГРАЦІЯ-2018», яка відбудеться 25-27 квітня 2018 року у Київському національному університеті будівництва і архітектури (м. Київ, Україна).

Всі бажаючі мають можливість приєднатися до нас на конференції! Розширюйте коло професійних знайомств, визнаних фахівців, партнерів та однодумців у сфері енергоресурсозбереження, альтернативної енергетики, екологічного та зеленого будівництва і архітектури.

Тематика засідань

  1. Енергоефективна архітектура та містобудування, сучасні енергоефективні конструктивні рішення та матеріали. Математичне та комп’ютерне моделювання в дослідженні об’єктів, процесів та систем енергозбереження.
  2. Розвиток законодавчої бази в галузі енергоефективності. Сучасні освітні та інформаційні проекти присвячені енергоефективності. Енергоменеджмент та економіка енергоресурсозбереження.
  3. Енергоресурсозбереження. Енергоефективні системи та технології енергогенерації, транспортування і споживання енергії. Комп’ютерні технології проектування та розрахунку систем теплогазопостачання.
  4. Технології нетрадиційних та відновлюваних джерел енергії в енергоощадній архітектурі та будівництві.
  5. Інтеграція проблем енергоефективності в архітектурі та будівництва: ідеологія та концепції розвитку; інтегроване використання енергоощадних архітектурних, конструктивних та інженерно-технологічних рішень.

Програма конференції

 

Кава-брейки й обіди – в перервах між засіданнями.

Наукова программа

Основні питання, що пропонується до обговорення:

  • досвід законодавчого регулювання та реалізації енерго-, ресурсоефективних об’єктів будівництва;
  • діючі, нововведені та проектні нормативні документи в галузі енергоефективності та енергоресурсозбереження в будівництві та архітектурі;
  • питання підвищення якості підготовки та перепідготовки фахівців з проведення енергоаудиту та розрахунку енергобалансу будівель;
  • шляхи вирішення проблем енергозбереження;
  • застосування альтернативних джерел енергії в архітектурі, будівництві та суміжних галузях;
  • енергоефективна архітектура, сучасні енергоефективні архітектурні рішення;
  • комп’ютерне моделювання в дослідженні об’єктів, процесів та систем енергозбереження;
  • енергоефективні системи та технології енергогенерації, транспортування і споживання енергії.

Конференція має міждисциплінарний характер і буде проведена у форматі пленарних засідань. Цей підхід дає можливість висвітлити останні наукові досягнення, презентувати інноваційні розробки, матеріали та технології, апробувати нові теоретичні ідеї, визначити наукові та практичні задачі та шляхи їх вирішення в сфері дослідження проблем енергоефективності та енергоресурсозбереження в архітектурі, будівництві та суміжних галузях, за рахунок поєднання, доповнення та розширення знань з різних дисциплін, шляхом інтеграції архітектурно-планувального, конструктивного та інженерно-технологічного рівнів наукових досліджень, проектування, будівництва та експлуатації.

Шановні колеги, звертаємо Вашу увагу на те, що послідовність доповідей буде сформовано за номером ID учасника, отримання якого відбувається під час реєстрації.

Для участі у конференції Вам необхідно:

  1. Заповнити онлайн-заявку, яка включає назву доповіді, П.І.Б. авторів, вибір тематичного напряму конференції, тези доповіді  на сайті конференції www.ei-conf.com на відповідній сторінці. Мова реєстрації та подачі матеріалів: українська та англійська (обов’язково обома).

РЕЄСТРАЦІЯ

Звертаємо Вашу увагу: Після проходження реєстрації Вам надається ID учасника, що відповідає одній доповіді, одній статті. Максимальна кількість авторів в одній доповіді не має бути більшою чотирьох. Інформація, надана Вами при реєстрації, буде використана для формування бейджів, програми та збірника тез конференції, тому просимо Вас уважно заповнювати всі поля реєстраційної форми.

2. Завантажити статтю (при необхідності), як вкладений файл, оформлену у відповідності до вимог. Це можна зробити відразу ж при реєстрації або згодом, але до завершення встановлених термінів. Вимоги та шаблон оформлення статей можна завантажити на сайті конференції www.ei-conf.com →    [Публікація статей].

3. Перерахувати організаційний внесок у розмірі, що відповідає встановленим термінам реєстрації та надання матеріалів для публікації.

Сума оргвнеску призначена для надання учасникам конференції (для кожного ID) одного комплекту праць конференції (програми та тез доповідей), сувенірної продукції, проведення дружньої вечері (для очної участі), кава-брейків, та технічного забезпечення конференції.

Внесок за публікацію статті покриває вартість друку рукопису обсягом до 6 сторінок. Вартість кожної додаткової сторінки (після шостої) – 70 грн. за сторінку.

Проживання, харчування, а також участь у можливих культурних заходах узгоджується учасником з організаційним комітетом в індивідуальному порядку.

З питань оплати звертатися за тел.:

+38 (066) 460-00-01, Вікторія Шовківська

З питань партнерства

(презентації науково-технічних розробок компанії, поширення інформаційних матеріалів, розміщення демонстраційних стендів, розміщення логотипу та інформаційного повідомлення в програмі конференції, на сайті та ін.) звертатися за тел.:

+38 (067) 804-49-18, Володимир Скочко

Джерело: Київський національний університет будівництва і архітектури
Інформацію розміщено на правах реклами
 

 
 
Интересные новости:
14.03.2018
1415
Семінар проведе виконавчий директор Всеукраїнської асоціації автоклавного газобетону Олег Сиротін...
12.03.2018
1699
Компания AEROC — единственный производитель плит утеплителя из газобетона, являющегося уникаль...
09.03.2018
2389
Заплановані ділові події Конфедерації будівельників Україні на березень місяць у зручному календарі...
15.03.2024
3073
28 березня у Mercure Kyiv Congress відбудеться бізнес-зустріч ProfVentFasad...
15.03.2024
1237
Business Club КБУ об'єднує лідерів галузі для обговорення пропозицій та ініціатив, що сприятимуть ма...