РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

«Śnieżka» допомагає учням «Броварського професійного ліцею» стати справжніми майстрами своєї справи

ТзОВ «Снєжка-Україна» відкрила навчально-практичний центр «Śnieżka» на базі ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей»
1533 13.11.2017 в 09:54



У четвер, 9 листопада 2017 року, ТзОВ «Снєжка-Україна» відкрила навчально-практичний центр «Śnieżka» на базі ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей», який дозволить учням якнайкраще опанувати робітничі професії, використовуючи новітні будівельні технології та матеріали відомого виробника лакофарбової продукції.

В межах центру облаштовано майстерню та навчальний кабінет, які забезпечені необхідними наочно-методичними засобами й матеріалами для занять.

«Навчально-практичний центр «Śnieżka» має на меті навчити учнів ліцею працювати з високоякісними лакофарбовими матеріалами, що виготовлені завдяки інноваційним технологіям. Будівельний ринок не стоїть на місці й вимагає від робітників досконалого знання своєї справи. Змінюються технології будівництва, змінюється і їх практичне застосування. Ми хочемо, щоб молоді спеціалісти опановували професії на прикладі сучасних матеріалів безпосередньо в стінах навчального закладу й приходили на виробництво вже досвідченими майстрами», - відзначає генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь.

Сьогодні навчально-практичні центри «Śnieżka» успішно функціонують у Львові, Луцьку, Рівному, Ужгороді, Житомирі, Калуші, Вінниці та є частиною Всеукраїнської програми, яка реалізується в межах Меморандуму про співпрацю, укладеного між Міністерством освіти і науки України та ТзОВ «Снєжка-Україна» в 2016 році. На базі освітніх центрів проводять семінари та конференції для викладачів, майстрів будівельних організацій і приватних підприємців, дотичних до будівельної справи.

Тісна співпраця професійних училищ та виробників продукції надасть додаткового імпульсу для розвитку будівельної галузі України та неодмінно сприятиме модернізації професійно-технічної освіти в країні, наблизивши кваліфікацію випускників навчальних закладів до високих запитів ринку. Будь-який роботодавець хоче бачити на робочому місці ефективного працівника.

У рамках офіційного відкриття центру відбулася прес-конференція, присвячена тематиці державно-приватного партнерства у системі професійно-технічної освіти. на зустрічі із представниками засобів масової інформації начальник відділу взаємодії із соціальними партнерами та виробництвом Міністерства освіти та науки України Сергій Коваленко, зокрема зазначив: «Система професійної освіти не може якісно розвиватися без взаємодії із роботодавцями та виробниками. Адже технології міняються дуже швидко. І учні професійно-технічної освіти мають застосовувати сучасні матеріали й виконувати роботи технологічно якісно». Водночас директор ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» Микола Миколайович Ладан розповів: «За створенням таких центрів у кожному регіоні – майбутнє наших учнів. Адже для якісної підготовки кваліфікованого робітника потрібно такі складові: сучасна матеріально-технічна база, професійні викладачі, які вміють навчати учнів новітніх технологій, і взаємодія й співпраця з роботодавцями та виробниками».

Нагадаємо, що Броварський професійний ліцей – восьмий навчальний заклад системи професійної освіти, у якому запрацював навчально-практичний центр «Śnieżka».
Державно-приватне партнерство у підготовці кваліфікованих робітників спрямоване на те, щоб ефективно інтегрувати професійну освіту до потреб сучасного ринку праці.













Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: press.releases@sniezka.ua   

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Джерело: www.sniezka.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами

 
 
Интересные новости:
09.11.2017
1355
Caterpillar вручає цю нагороду своїм партнерам, фірмам, що забезпечують високий рівень якості продук...
13.11.2017
2893
Компанія «Цеппелін Україна» дотримується високих стандартів сервісу. Для того, щоб налаг...
01.11.2017
2183
Компанія «Снєжка-Україна» допомогла в оновленні та барвистому оформленні дитячого в...
08.03.2024
4861
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...
29.02.2024
1419
Після перерви в 2 важкі роки компанія «Екотехнік Україна» знову здобула цю нагороду. Це ...
14.02.2024
4142
Гуманітарна реконструкція в Україні, яку координує шведська благодійна організація OperationAid, про...