РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

У Вишневому незабаром має з'явитися новий інвестиційний проект

В партнерстві з «Цеппелін Україна» та завдяки значним фінансовим інвестиціям, цей об’єкт буде перетворений у сучасне підприємство, що відповідатиме усім світовим екологічним та енергозберігаючим нормам, а отже компанія «Укрцукортеплоізоляція» зможе відродитися і запрацювати у новій конкурентоспроможній галузі


5802 13.11.2017 в 10:44






Після декількох років фактичного простою у ПРАТ «Укрцукортеплоізоляція» з’являється можливість відновлення виробничої діяльності, внаслідок появи нових інвесторів та реалізації спільного проекту з ТОВ «Цеппелін Україна».


Спільний проект передбачає, серед іншого, запуск виробничих потужностей з ремонту, технічного обслуговування, збирання сільськогосподарської, будівельної, гірничої та електрогенеруючої техніки відомих світових виробників, а також виробництво та відновлення запасних частин та комплектуючих до них. 
 

Генеральний  директор ПРАТ «Укрцукортеплоізоляція» Ілона Приходько розповідає, чому реалізація цього проекту у місті Вишневе є привабливою для  місцевої громади.

 

Build Portal: Ілоно Миколаївно, розкажіть детальніше про вашого нового партнера.   

 
- «Цеппелін Україна» вирішила реалізувати спільний інвестиційний проект з ПРАТ «Укрцукортеплоізоляція», яке розташоване у Вишневому та працювало на ринку нашої держави та СРСР вже понад 50 років.  На превеликий жаль,  наразі підприємство опинилося на грані банкрутства, оскільки внаслідок втрати ринків збуту продукції з 2012 року тут за профільним напрямком нічого не працює. Промислові руїни та занедбані приміщення аж ніяк не прикрашають наше чудове місто Вишневе. Якщо негайно не взятись за капітальний ремонт та облагородження території, то місцевість буде і далі перетворюватись на декорації для депресивного фільму. В партнерстві з «Цеппелін Україна» та завдяки значним фінансовим інвестиціям, цей об’єкт буде перетворений у сучасне підприємство, що відповідатиме усім світовим екологічним та енергозберігаючим нормам, а отже компанія «Укрцукортеплоізоляція» зможе відродитися і запрацювати у новій конкурентоспроможній галузі. 





Місто Вишневе, вулиця В'ячеслава Чорновола, 37. Якщо негайно не взятись за капітальний ремонт та облагородження території, то місцевість буде і далі перетворюватись на декорації для депресивного фільму



Build Portal: В якій галузі планується реалізація спільного проекту?


- Спільний проект буде займатися ремонтом та технічним обслуговуванням промислового та сільськогосподарського обладнання, відновленням та виробництвом запасних частин і компонентів тощо. Продукція, що буде реалізовуватись, допомагатиме українським підприємствам  вирішувати завдання будь-якої складності – від земляних робіт до електропостачання збудованого об'єкта. Поряд з спецтехнікою CATERPILLAR, яка застосовується в будівництві, гірничій, нафтогазової та лісозаготівельної промисловості, компанія запропонує  широкий асортимент систем і генераторів CAT і MAK, в тому числі працюючих на альтернативних джерелах палива.  Завдання компанії не лише пропонувати широкий спектр продукції та послуг, а й надавати повну інформацію про економічну ефективність і технічні параметри застосування придбаної спецтехніки, знаходити індивідуальний підхід щодо співпраці з кожним клієнтом.



Build Portal: Можете детальніше розказати про заплановану структуру.

-  Загальна площа території – 3,7 гектари. Тут буде відремонтовано старі адміністративні та виробничі приміщення, а також споруджено два виробничих цеха та кілька складів для ремонту і обслуговування техніки та зберігання запасних частин. Окрім того, заплановано спорудження навчального центру для персоналу та клієнтів. 




Дизайн-проект. На території також буде чималий демонстраційний майданчик під відкритим небом, де відвідувачі зможуть оглянути спецтехніку різного призначення. 



Build Portal: Розкажіть, хто розробляє проектну документацію на реконструкцію?


-  Ми проводили  дуже серйозний тендер, який тривав майже шість місяців. Серед десяти українських та іноземних компаній було вибрано австрійську фірму «Дельта», яка має великий досвід роботи над подібними об’єктами. Нині експерти «Дельти» активно працюють над дизайн-проектом, який планують завершити до квітня 2018 року. І вже на початку літа можна буде починати будівництво. 




Build Portal: Можете озвучити, коли саме планується повноцінний старт виробничої діяльності?

 

- Вимоги щодо термінів виконання будівельних робіт у компанії досить жорсткі. Заплановано 12-14 місяців активного будівництва. Цілком можливо, що виробнича діяльність вже влітку 2019 року повністю розпочнеться.

 

Build Portal: Яким теплотехнічним обладнанням користуватиметься компанія?

 

- У планах – мінімізувати витрати електроенергії. Основним джерелом для забезпечення життєдіяльності цього великого об’єкту будуть теплові насоси. Вони абсолютно екологічні та дуже енергоефективні. Компанія також розглядає можливість встановлення сонячних панелей на дахи приміщень. 




Build Portal: Що цей проект дасть місту  Вишневе?

 

- По-перше, слід сказати, що для захисту таких значних фінансових інвестицій та забезпечення прозорості і прогнозованості подальшої виробничої діяльності, ПРАТ «Укрцукортеплоізоляція» планує викупити земельну ділянку, на який знаходиться об’єкт реконструкції, що належить нашому підприємству на праві власності. За умови отримання згоди громади, після укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки, наша компанія в найкоротший строк сплатить до бюджету міста Вишневе платіж у сумі,  не меншій ніж 17 млн. гривень, а в подальшому буде сплачувати до бюджету земельний податок. Сподіваємось, що ці значні кошти допоможуть вирішити ряд актуальних та злободенних соціальних проблем міста Вишневе, наприклад будівництво дитячого садку, школи, або іншого об’єкту відповідно до нагальних потреб  місцевої громади.

 

Окрім того, для мешканців Вишневого до 2019 року заплановано створення близько 80 робочих місць з конкурентною заробітною платнею та сучасними комфортними умовами праці. 


Компанія готова і надалі допомагати місцевій громаді у вирішенні соціальних питань і сподівається, що її поновлена виробнича діяльність допоможе мешканцям Вишневого відчувати впевненість в подальшому розвитку нашого міста. Ми також сподіваємось на розуміння та підтримку місцевої влади в реалізації цього проекту, від якого залежить наше спільне майбутнє. 



 

Build Portal: Яким теплотехнічним обладнанням користуватиметься компанія?

- У планах – мінімізувати витрати електроенергії. Основним джерелом для забезпечення життєдіяльності цього великого об’єкту будуть теплові насоси. Вони абсолютно екологічні та дуже енергоефективні. Компанія також розглядає можливість встановлення сонячних панелей на дахи приміщень. 


Build Portal: Наостанок хотілось би почути, чи відкрита компанія для молоді, яка тільки-но починає свою кар’єру та не завжди має досвід роботи?

- Я знаю, що наш партнер «Цеппелін Україна» має системний підхід у вирішенні цього питання. Компанія співпрацює з університетами та набирає студентів на стажування, частина з яких  потім залишається працювати в команді. Компанія створюватиме  максимально комфортне та безпечне середовище для роботи. Всім штатним співробітникам пропонують соціальний пакет європейського рівня: компенсація обідів, медичне страхування, страхування життя і здоров'я. Впевнені, що зазначене буде впроваджуватися і в рамках реалізації нашого спільного проекту.



Build Portal: Дякуємо за змістовну бесіду!




Джерело: Головний будівельний портал України Build Portal

 
 
Интересные новости:
10.11.2017
6881
Интервью с руководителем департамента строительной техники «Цеппелин Украина» ...
14.08.2017
6041
Команда Главного строительного портала Украины подготовила уникальный репортаж. Интересную беседу за...
12.04.2017
6630
В эксклюзивном интервью команде Главного строительного портала Украины Владимир Рева, совладелец ком...
18.03.2024
2460
Андрій Озейчук – будівельник з 27-річним досвідом, засновник компаній Rauta, Kovlar та Teza, г...
20.09.2023
4445
Олена Шуляк розповіла, що реально організувати вже у найближчій перспективі, а які завдання можна ре...