РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

В Україні відкрився перший Бутик цегли (РЕПОРТАЖ+ВІДЕО)

Компанія "СБК" відкрила Бутик цегли. Читайте про те, як проходив захід із коментарями перших осіб компанії та знаних фахівців будівельної галузі
6281 03.11.2017 в 13:03




26 жовтня відбулося відкриття першого українського Бутика цегли в офісі компанії «Слобожанська будівельна кераміка». Захід зібрав багатьох експертів будівельної галузі: архітекторів, виробників матеріалів та будівельників. На подію завітали й кореспонденти Build Portal.


Бутик цегли – це унікальний майданчик для надання інформаційної підтримки та обміну ідеями фахівцями будівельної сфери.



Дивіться головный сюжет про відкриття Бутика цегли СБК




Бутик цегли має й іншу мету: пізнавальну, адже тут кожен гість зможе ознайомитися з історією цегли від стародавніх часів до сьогодні. А ще це місце:

  • зустрічі архітекторів та експертів будівельної галузі
  • дозвілля всієї родини, адже тут працюватиме дитяча зона з конструктором у вигляді цеглинок 

 

Ігор Далічук, Президент компанії «Слобожанська будівельна кераміка» 


«Бутик цегли дасть змогу кожному покупцеві прийти та обрати те, що він шукає. Ми прагнемо бути ближчими до споживача, тож у такому офісі продажу кожен зможе подивитися наше портфоліо, взяти в руки цеглину чи поставити будь-яке питання експерту. Наші фахівці водночас зможуть надати кваліфіковану допомогу, відповісти на запитання та підібрати будь-який варіант цегли для будівництва: від економ до преміум-класу. Крім того, тут людина зможе побачити свій спроектований будинок на екрані й обговорити з експертом усі нюанси. Звісно, ми також хочемо, щоб кожен відвідувач бутика почував себе якнайкраще, тож плануємо облаштувати тут дитячу зону, де можна буде з маленьких цеглинок «СБК» зібрати гірку, дім чи створити восьме чудо світу», — розповідає Президент компанії «Слобожанська будівельна кераміка» Ігор Далічук



Як зазначає Далічук, у майбутньому в Бутику з’явиться ще декілька зон. Наприклад, запрацює повноцінний музей цегли, де відвідувачі побачать цегельні зразки різних історичних споруд України.

«Цегла – один із найстаріших будівельних матеріалів. Людство користується нею вже понад дві тисячі років. Візьміть, наприклад, Великий китайський мур. Він стоїть на повітрі, під дощем, на морозі, проте надалі експлуатується. Отож, цегла — це унікальний довговічний матеріал», — резюмує Президент компанії «Слобожанська будівельна кераміка». 





На сьогодні у Бутику цегли можна побачити близько 100 видів лицьової цегли та стінові керамічні блоки. Їхня унікальність полягає в тому, що ці матеріали вироблені за унікальною екологічною технологією, що підтверджена еко-сертифікатом Gen Member Міністерства охорони довкілля Ізраїлю. До речі, «Слобожанська будівельна кераміка» — єдина компанія в Україні, яка має подібну відзнаку.

Іван Салій, Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів




«Сьогодні у виробництві цегли в «СБК» не беруть участі люди — тільки роботи. Слід також додати, що завдяки сучасному впровадженню технологій «Слобожанська будівельна кераміка» є найуспішнішим підприємством з точки зору енергоефективності та матеріаловитратності. Так, витрати газу, електроенергії та сировини компанії за виробництва однієї одиниці продукції є найнижчими на ринку», — зазначає Іван Салій, Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів.

Тож недарма керівники компанії «СБК» прагнуть і надалі розвивати своє лідерство в галузі, щоб перевтілити вулиці та міста України.

Олександр Кравченко, Генеральний директор «Слобожанської будівельної кераміки»



«2017-тий був складний, але цей рік для нас знаковий, адже нам виповнилося 20 років. Між іншим, «СБК» не лише зберегла своє лідерство, але й зміцнила його, бо ми виходимо на нові рубежі. Зокрема, й сьогоднішній захід – це абсолютно новий формат ведення бізнесу для того, щоб ефективно та контактно співпрацювати з кінцевим споживачем і тими, хто зацікавлений в нашій продукції. Компанія «СБК» активно працює на різних континентах у 14 країнах світу. Ми знаходимо нових партнерів та реалізуємо нові проекти. Сьогодні ми розширюємо нашу присутність в Ізраїлі. З нашої цегли там будується низка об’єктів. Ми сподіваємося на перспективність цього ринку. Також ми прагнемо вийти на Балкани. Там ми відразу охопимо 5 країн і це теж стане проривом для «СБК», — каже Олександр Кравченко, Генеральний директор «Слобожанської будівельної кераміки».


Віталій Грусевич, виконавчий директор Конфедерації будівельників України


Інноваційність — шлях майбутнього держави та будівельної галузі зокрема. У цьому переконаний Віталій Грусевич, виконавчий директор Конфедерації будівельників України, який завітав на відкриття Бутика цегли.

«Ми дуже вітаємо провідні технології, які є в промисловості. Ми пишаємося й всіляко підтримаємо компанію «СБК» за ті підходи, які вони застосовують. Переконаний, що будинки, які будуть збудовані з продукції «СБК», стоятимуть віками й радуватимуть наших нащадків якісними архітектурними об’єктами», — впевнений Віталій Грусевич.

Віктор Іванов, колекціонер 



Зазначимо, що у Бутику цегли нині демонструється унікальна колекція старовинних цеглин зі 142 експонатів, яку зібрав краматорський колекціонер Віктор Іванов. Він розповідає, що займається цим із 2009 року, і що в його експозиції представлені цеглини різних регіонів України та різного періоду часу: від середини ХІХ до середини ХХ століть.




«Загалом, моя колекція у Краматорську нараховує понад 500 одиниць: це черепиця, плитка, цегла. Усе почалося з того, що я в себе вдома знайшов черепицю з прізвищами. Я зацікавився цим і почав дізнаватися «хто такі», а пізніше спільно з місцевими краєзнавцями поїхав до сусідніх селищ і багато знайшов таких знахідок. Регіон пошуків постійно розширювався. Цю справу тільки не дала завершити нинішня війна, адже частина території Донбасу відрізана, а там де я, Краматорськ, Слов’янськ, то дуже багато замінованих ділянок було попервах. Я не продаю цеглини, хоча є екземпляри, за які просять великі гроші. Та в мене є мрія — відкрити у Краматорську музей. А поки цього не сталося, я зробив виставку у своєму гаражі», — ділиться Віктор Іванов.

Серед екземплярів Іванова у «СБК» є цеглини з графськими та баронськими печатками. Загальна вага експозиції становить близько 700 кг. Доторкнутися до цеглин та дізнатися більше про їхню історію кожен киянин зможе протягом наступних двох тижнів на вулиці Ігоревській, 13/5, в центрі продажу компанії «СБК».






Відкриття Бутика цегли не минуло й без подарунків. Організатори провели лотерею серед гостей заходу й обрали трьох випадкових переможців. Двоє призерів отримали красиві фотокартини, що ілюстрували процес виробництва цегли, а головний щасливчик отримав сертифікат на перший допрем’єрний україномовний екземпляр найвідомішого у світі довідника з будівництва, архітектури та дизайну — книгу «Нойферт».


(зліва направо) Світлана Шах, шеф-редактор, засновник журналу Prof Build, Іван Салій, Президент Всеукраїнської спілки виробників будівельних матеріалів, Катерина Нікітіна, засновник Build Portal, Президент Best Media Group, Ігор Далічук, Президент компанії «Слобожанська будівельна кераміка», Віталій Грусевич, виконавчий директор Конфедерації будівельників України




Редакція BuildPortal ще раз хоче привітати компанію «Слобожанська будівельна кераміка» з відкриттям офісу продажу цегли та побажати подальшого розвитку та досягнення всіх цілей!

Адреса Бутика цегли: м. Київ, вул. Ігоревська 13/5, тел: 044 390 54 24

Години роботи: пн. – пт.: 9:00 – 20:00, сб.: 10:00 – 17:00.
















































Джерело: Головний будівельний портал України Build Portal

Фото і відео: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal

 

 
 
Интересные новости:
31.10.2017
1960
26 жовтня відбулося чергове обговорення ДБНів, серед яких торкнулися норм будівництва навчальних зак...
18.12.2017
6595
Підсумки грандіозного ділового туру українських виробників будматеріалів містами України...
31.10.2017
2618
В рамках Международного ЭкспоФорума "Строительство. Архитектура. Недвижимость" состоялся М...
13.03.2024
1282
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3828
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4313
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...