РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

«Сквер Інсталяторів REHAU» відкрито в Національному Ботанічному Саду ім. М. М. Гришка НАН України

25 квітня 2017 року на території Національного Ботанічного Саду ім. М. М. Гришка НАН України відділ Інженерних систем компанії REHAU відкрив перший «Сквер Інсталяторів REHAU»

3413 19.05.2017 в 10:19



25 квітня 2017 року відділ Інженерних систем компанії REHAU, за медіапідтримки Головного будівельного порталу України, відкрив перший «Сквер Інсталяторів REHAU» на території Національного Ботанічного Саду ім. М. М. Гришка НАН України.


Оскільки ліси - це легені Землі, а компанія REHAU - соціально-відповідальна компанія, яка багато часу приділяє проблемі екології, ми б хотіли залишити свій позитивний внесок і допомогти нашому місту стати чистішим.

Наш пілотний проект розрахований на КРАЩИХ інсталяторів REHAU. Разом ми посадили хвойні дерева: ялина колюча, тсуга канадська, ялина сербська. Новий сквер розташований в чарівному місці поблизу Саду троянд. Це затишний куточок, в якому зможуть проводити час наші друзі і колеги, близькі та родичі, а також місце, яке залишить позитивний слід в історії нашого міста. Крім цього, була створена альтанка для відпочинку і спокійного проведення часу. Це окрема інсталяція, яка виконує естетичну функцію і буде виступати яскравим прикладом арт об'єкту сучасного мистецтва. 

 




Максим Солоненко, директор з маркетингу та збуту відділу Інженерних систем: «Ідея такого ЕКО-проекту виникла вже давно. Як відомо, вирубка дерев в Україні сьогодні є однією з найбільших екологічних проблем. Скільки ділянок навкруги, де роками стояли ліси, перетворюються на пустирі! Але визначити проблему – це лише початок шляху. Кожен має докласти зусиль для усунення катастрофи! Навіть якщо ми почнемо з малого: кожне посаджене дерево – це чистіше повітря нашого середовища, початок відновлення нашої спільної екосистеми. Саме тому ми обрали Національний Ботанічний Сад у серці столиці та залучили до цього заходу наших кращих інсталяторів. Ми сподіваємося, що наша ідея надихне інші компанії на подібні акції, а також викличе бажання в українських монтажників стати кращими та приєднатися таким чином до нашого проекту. Адже можливість посадити іменне дерево в «Сквері Інсталяторів REHAU» має лише той, хто дійсно достойний звання кращого монтажника. Створення Скверу – це лише початок дороги, щороку ми плануємо доповнювати його новими деревами та рослинами, а також новими арт об’єктами». 

Ми вдячні нашим інсталяторам, які стали першими і відкривали сквер разом з нами: Андрій Дудніков, Олег Лисиця, Павло Сингаївський, Олександр та Світлана Латушкіни, Геннадій Стопник, Володимир Пашковський, Олександр Руханський, Петро Гвоздецький, Сергій Романенко, Олексій Старовойтов, В'ячеслав Яблочник, Остап Кучерук, Сергій Гонишнюк, Володимир Крилач, Євген Рибальченко, В'ячеслав Черниш, Андрій Галайда, Павло Кравцов, Максим Бойко, Олександр Жданенко. 

Окрему подяку ми хочемо висловити Національному Ботанічному Саду за виділення окремої території під наш сквер та надання можливості долучитися до доброї справи.

В кінці літа запланований візит власника компанії пана Вагнера до нашого Скверу та висадки його іменного дерева.

Медіа-партнерами проекту виступили: портали BuildPortal, IBud, Truba.ua, а також журнали «Публичные Люди» та «AW Therm».









































































































































































Джерело: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal
Фото: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal

 
 
Интересные новости:
20.06.2017
14634
Делегация украинских производителей строительных метариалов отправилась во второй бизнес-тур в Полта...
27.04.2017
4536
25 квітня 2017 року у Державному науково-дослідному інституті будівельних конструкцій (ДП НДІБК) &nb...
13.03.2024
1284
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3830
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4315
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...