РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.545 EUR: 42.056
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.545
EUR 40.000 41.000 42.056
USD 39.400 39.830 39.545
EUR 42.050 42.720 42.056
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Як проходило перше демо-шоу САТ на Тернопільскому кар'єрі? (ВІДЕО)

Дізнайтесь, як надійність, безвідмовність і продуктивність техніки від бренду Сaterpillar та технології, які впроваджує компанія Цеппелін Україна сприяли швидкому росту ПрАТ «Тернопільський кар'єр»
4587 12.10.2021 в 09:20



Техніка росту

Перше ДЕМО-шоу техніки САТ на Максимівському родовищі вапнякового каменю, яке розробляє ПрАТ «Тернопільський кар'єр», зібрало близько сотні представників галузі. Проходячи під егідою Української асоціації вапнякової промисловості (УАВП), захід розкрив секрети швидкого росту ПрАТ «Тернопільський кар'єр» до компанії повного циклу та як у цьому допомогла надійність, безвідмовність і продуктивність техніки від бренду Сaterpillar та технології, які впроваджує компанія Цеппелін Україна.


Кожна секунда має значення

100 вагонів вапнякового каменю в день, 2,8 млн тон вапнякової продукції на рік. Постійний ріст, міжнародна співпраця та впровадження системи бережливого виробництва LEAN-менеджменту

Михайло Корилкевич, президент УАВП, акціонер ПрАТ «Тернопільський Кар’єр»:

Наша асоціація працює вже десять років, ми входимо до світової асоціації вапнякової промисловості, маємо прямі комунікації з міжнародними компаніями та бачимо шлях, за яким повинна розвиватися галузь. Тож ми розуміємо напрям розвитку і докладаємо послідовних зусиль для перетворення Тернопільського кар’єру на взірець для всієї країни. Ми системно вкладаємо інвестиції в техніку та у будівництво заводів, щоб виробляти нові продукти та розвивати нові ринки. У 2020 році ми запустили завод з виробництва гранульованого вапняку. Цей продукт найкраще виконує роль розкислювача ґрунту та покращує якість землі, крім того, використовується в системах очищення води.

Наш рух вперед можливий тому, що ми інвестуємо в сучасну техніку, нові продукти і сучасне управління. І нам дуже важливо, за скільки секунд навантажувач САТ завантажує самоскид, щоб наш клієнт гарантовано отримував 100 вагонів продукту на добу.

В кожному десятому метрі нового асфальту – наш вапняк. 376 працівників та зростання у долі ринку з 6% до 18%!


Роман Яворський, Керівник ПрАТ «Тернопільський Кар’єр»:

Ми були першими в Україні, хто побудував імпортний німецький завод для створення найякіснішого мінерального порошку – до  70 мікрон товщиною. Мінпорошок – це обов’язковий компонент асфальтобетонної суміші, що робить асфальт пластичним та міцним одночасно, морозостійким та витривалим у часі. Без нього нова дорога буде знищуватися вже за рік. Тож коли ви їдете по новій якісній дорозі, ви їдете по мінпорошку Тернопільського кар’єру!

Зважаючи на зростаючі об’єми будівництва доріг, які потребують все більше мінерального порошку, та у протидію засиллю імпорту, ми вже восени цього року запускаємо новий завод мінпорошку турецької фірми ERSEL. Щоб рости, ми будуємо нові потужності та оновлюємо техніку!


Техніка, контроль, продуктивність, прибутки

Вперше в Україні розповіли про Job Site Solutions – систему, що дозволяє збільшувати час безперешкодної роботи, скорочувати витрати й нарощувати прибутки.

Марія Де Рош, представник Caterpillar:

15% пального йдуть на невиробничі витрати. Збільшення всього на 5% сили опору руху від дефектів дороги, здатне збільшити собівартість продукції на 40%. Ось для чого потрібні грейдери. Ще 40% ефективності роботи залежить від оператора.

Кожна машина САТ має багато датчиків й телеметрію. Ми впроваджуємо систему, що дозволяє планувати витрати, збільшити коефіцієнт технічної готовності, підняти показники продуктивності за рахунок зменшення часу простою, аварійного ремонту та очікування запчастин. Кожен інвестований долар повертається шість разів.

Результат експертизи – оптимізація техобслуговування і ремонтів. Проводячи планово-попереджувальні ремонти ми маємо доступ до великої кількості машин, а отже розуміємо як подовжити термін їх життя. Ви отримуєте дані в аналітично обробленому форматі, фактичний план з покращення, який допоможе збільшити прибуток.


Рік рекордів 2021

Костянтин Шеліпов, Керівник відділу післяпродажної підтримки:

Цеппелін Україна продовжує збільшувати продажі техніки САТ та SEM і цей рік буде рекордним! Ми завжди готові пропонувати рішення, які будуть максимально корисними для наших клієнтів. Сподіваємося цей захід принесе вам багато цікавої інформації та нових корисних знань.


Продуктивність, перевірена часом і навантаженнями

Заключним яскравим етапом стала демонстрація техніки САТ, що працює в кар’єрі.

Глядачам було представлено два кар’єрних навантажувачі  і CAT 980L, які продемонстрували тандемне завантаження кар’єрного самоскида CAT 770G під різними кутами. А фахівці Цеппелін Україна розповіли, який спосіб навантаження найбільш ефективний для кожної моделі навантажувача.

В свою чергу самоскид здійснив кілька циклів завантаження й розвантаження, щоб гості заходу змогли побачити швидкість роботи техніки.

Родзинкою став показ в роботі екскаватора CAT 336D2L, який за 2,5 роки напрацював понад 18 тисяч мотогодин, забезпечуючи безперебійний видобуток вапнякового каменю. Цікавим також є факт, що перший придбаний кар’єром ще у 2007 році навантажувач САТ 966Н сьогодні має фантастичне напрацювання - 58 тисяч мотогодин.

Також були продемонстровані бульдозер SEM 816D та автогрейдер SEM 922, які відмінно впораються з роботою середньої важкості.

В рамках заходу фахівці також розповіли, як забезпечується максимальна точність роботи техніки САТ та роль рішень Trimble для земельних робіт, як придбати техніку за допомоги фінансових інструментів Caterpillar Finance та бути спокійним за працездатність придбаної техніки завдяки додатковим сервісам від Цеппелін Україна.

Наша подія вийшла яскравою та вражаючою для гостей, тож ми маємо намір зробити її щорічною. Слідкуйте за новинами, і вже за рік у червні зустрінемось на ще більш грандіозному шоу!

 
Інформацію опубліковано на правах реклами 

Джерело: zeppelin
 
 
Интересные новости:
11.10.2021
3852
Кольорова трансформація інтер’єру одного з відділень КНП «Дрогобицька міська дитяча ліка...
06.10.2021
3563
«Рууккі Україна» повідомила про особливості нової фальцевої покрівлі Ruukki® Cl...
20.08.2021
2253
Президент Будівельної палати України, Герой України Петро Шилюк привітав українців з 30-річчям незал...
01.04.2024
3137
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
3919
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...
20.03.2024
3906
The Ukrainian division of Ruukki has announced the opening of its own training center for cooperatio...