РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.399 EUR: 41.968
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.399
EUR 40.000 41.000 41.968
USD 39.270 39.673 39.399
EUR 41.870 42.501 41.968
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Розписані стіни у лікарні – це ефективна кольоротерапія для дітей

У Хмельницькій міській дитячій лікарні відкрили капітально відремонтоване крило хірургічного відділення
3364 06.08.2019 в 08:02



«Кольоровий світ дитинства»


У четвер, 1 серпня, у Хмельницькій міській дитячій лікарні відбулася презентація капітально відремонтованого крила хірургічного відділення, стіни у якому розписали за дизайнерським проектом фарбами компанії «Снєжка-Україна» в рамках всеукраїнського соціального проекту «Кольоровий світ дитинства».

У хірургічному відділенні Хмельницької міської дитячої лікарні завершився капітальний ремонт, який тривав півтора року, що дозволило створити комфортні умови для маленьких пацієнтів та медперсоналу. На завершальному етапі займалися опорядженням стін відділення. Завдяки участі у проекті «Кольоровий світ дитинства» вдалося створити дитячий інтер’єр, що матиме позитивний вплив на психоемоційний стан діток та сприятиме їхньому одужанню.

Керівник хірургічного відділення Ігор Погребняк повідомив, що під час ремонту він зрозумів, що в дитячому відділенні необхідно створити такі умови, щоб для дітей тут було цікаво та весело.
«Саме тому я подав документи на участь в проекті «Кольоровий світ дитинства», в рамках якого в медичних закладах України з’являються дизайнерські оздоблення стін, що позитивно впливає на одужання дітей. Я вдячний, що цю ініціативу підтримали», – зазначив Ігор Погребняк.

Робота з опорядження дитячого інтер'єру тривала кілька місяців. Дизайнери розробили ескізи малюнків та декорів для стін, а художник Семен Ковальчук майстерно реалізував задум. «Кольоровий світ дитинства» охопив стіни палат, холу та їдальні. Усі ілюстрації виконані високоякісними фарбами для розпису стін компанії «Снєжка-Україна», які безпечні для здоров'я.
«На усі роботи з оздоблення стін я витратив близько чотирьох місяців. Палітра кольорів та мотиви ілюстрацій були підібрані таким чином, щоб вони викликали приємні емоції у дітей та мали позитивний арт-терапевтичний ефект. Мені здається, нам це вдалося», – розповів Семен Ковальчук.«Ми дуже раді, що до всеукраїнського проекту «Кольоровий світ дитинства» з ініціативи завідуючого хірургічного відділення Ігоря Погребняка і за підтримки головного лікаря Наталії Зимак-Закутньої долучилася Хмельницька міська дитяча лікарня. Компанія «Снєжка Україна» працює на ринку України уже 20 років, ми займаємося виробництвом та реалізацією лакофарбових матеріалів, й основний акцент робимо на виробництві водоемульсійних фарб, які є екологічно чистими, відповідають європейськими та українським нормам, і мають відповідні сертифікати екологічності. Співпрацюючи із лікарнями у межах соціального проекту «Кольоровий світ дитинства», ми надаємо для розфарбування коридорів, палат, інших приміщень дитячих відділень власне ці фарби. Ціль нашого проекту – створити комфортні умови для діток, щоб розглядаючи малюнки на стінах під час лікування вони мали піднесений настрій, почувалися як удома, і швидше одужували», – зазначила директор з маркетингу ТзОВ «Снєжка Україна» Оксана Кукурудз.

Головний лікар Хмельницької міської дитячої лікарні Наталія Зимак-Закутня повідомила, що за декілька місяців розпочнеться ремонт другого крила хірургічного відділення, і висловила сподівання, що його оздоблення буде не менш цікавим, ніж у першому крилі.
«Лікують не лише процедури і препарати, а лікує все, у тому числі оточення, краса лікує. Я пишаюся, що колеги ініціювали цей проект і вдячна компанії «Снєжка Україна» та нашим громадським партнерам, що він реалізований», – сказала вона.

Працівники відділення та батьки висловили щиру подяку компанії «Снєжка-Україна» за чутливе ставлення до потреб дітей, які перебувають на лікуванні.
Опісля відкриття оновленого відділення для діток влаштували цікаві ігри з аніматорами.

Зазначимо: відомий виробник – компанія «Снєжка-Україна» уже впродовж семи років втілює всеукраїнську соціальну програму «Кольоровий світ дитинства», в рамках якої допомагає медичним установам України оздоблювати інтер'єри дитячих відділень. Для цього компанія запрошує до співпраці професійних художників, дизайнерів та надає для розпису стін ретельно підібрані сертифіковані лакофарбові матеріали.

Авторська програма Групи компаній «Śnieżka» «Кольоровий світ дитинства» в Україні була започаткована ще у 2012 році. За цей період комфортні «кольорові» умови для дітей створили у низці лікарень Львова, Новояворівська, Яворова, Тернополя, Житомира, Рівного, Луцька, Сум, Вінниці, Івано-Франківська. Відділення Хмельницької міської дитячої лікарні стало 12-им з часу реалізації програми.










Джерело: www.sniezka.ua 
Інформацію опубліковано на правах реклами

 
 
Интересные новости:
05.08.2019
3062
26-28 липня 2019 року у Києві на ВДНГ пройшов щорічний всеукраїнський архітектурний фестиваль PROSTO...
02.08.2019
3393
Оператор грейдера CAT зробив татуювання із зображенням машини, на якій працює щодня...
01.04.2024
3095
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
3887
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...
20.03.2024
3903
The Ukrainian division of Ruukki has announced the opening of its own training center for cooperatio...