РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.840 39.205 38.800
EUR 42.180 42.709 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Врятуй бобра - долучайся до Всесвітнього дня навколишнього середовища разом з Олта

Екоакція від компанії Олта
3222 21.06.2019 в 07:55



Екоакція від Олта


5-го червня в усьому світі відзначають День охорони довкілля (UN World Environment Day).

Ми не змогли пройти повз: оголошуємо приголомшливу еко-акцію, присвячену Дню довкілля! Червень-жовтень 2019 року – місяці пластикових вікон з ламінацією від компанії ОЛТА!

З нашим асортиментом Ви точно не занудьгуєте. На Вас чекають:
- Прямокутні, круглі та арочні вікна;
- Різноманітний асортимент ламінації «під дерево»!
- Вікна будь-яких розмірів: від компактних мансардних до величезних балконних.

Наша компанія долучається до Всесвітнього дня навколишнього середовища з проектом "Ламіновані вікна Олта - рятують ліс". Врятуємо ліс та його мешканців разом. Замовляйте ламіновані вікна та станьте учасником данного проекту. З кожного квадратного метру ламінованих вікон будуть перераховані кошти до громадської організації “КОМАНДА ПОРЯТУНКУ ТВАРИН У МІСТІ КИЄВІ”. Основним символом цього проекту буде виступати бобер)

Знайомтеся з Бобром!

З нагоди свята, до нас в офіс завітав особливий гість. Знайомтеся, це Бобер – лісовий житель та еко-активіст. Сьогодні він дуже зайнятий: бере участь в заходах, спрямованих на захист дикої природи. А все тому, що в його лісі дивним чином зникають дерева! Так, Бобер підозрює, що до цього причетні дерев'яні вікна.

Кожна людина повинна дбайливо ​​ставиться до навколишнього середовища, постійно замислюватись про майбутнє Землі. Якщо ми хочемо, щоб наші нащадки жили на планеті з чистим повітрям та водою, милувалися красою первозданної природи, з любов'ю спостерігали за життям диких тварин, потрібно вносити свій вклад у збереження цієї краси. Для цього необхідно бути небайдужими, підтримувати акції, спрямовані на захист флори та фауни планети.

ОЛТА - одна з тих компаній, яка ставить першочерговим завданням у своїй роботі збереження природних ресурсів та дбайливе ставлення до диких тварин. Спеціально до всесвітнього Дня навколишнього середовища в OLTA стартує акція: Купи вікно з ламінацією під дерево та врятуй бобрів. До середини жовтня у кожного з вас з'явиться можливість підтримати цей всесвітній рух. При покупці ламінованого вікна Ви отримуєте футболку із зображенням бобра, як нагадування про необхідність збереження популяції такого важливого для екології виду. Після майже повного винищення, нам вдалося повернути бобрів в дику природу.

З давніх-давен люди полювали на бобрів заради цінного хутра, кастора (м'якого підшерстка) та «бобрового струміня», універсальної панацеї від багатьох хвороб. Жителі тих місць, де мешкали бобри, могли спостерігати суттєві зміни природи після нещадного винищення гризунів. Зникнення багаточисельних особин, спричинило порушення природного водного режиму, посухи спустошення ландшафту. Люди змушені були переселятися в місця більш придатні для життя. Доля бобра, як виду, дуже показова. Людство вчасно зупинилося та вжило всіх заходів для порятунку бобрів. Обожнювання бобра та шанування його в різноманітних проявах широко поширене у багатьох народів світу. Це ставлення дійшло до наших днів, так як наукою доведено неповторна екологічна роль тваринного, яку на собі відчуває кожна людина, що живе в гармонії з природою.

Наш Бобер допоможе Вам вибрати найкращий варіант: він уже розібрався в асортименті та готовий консультувати. Рятуй бобрів разом з нами – обирай пластикові вікна з ламінацією!

Джерело: olta.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

 
 
Интересные новости:
21.06.2019
3058
Новинка від компанії "Золотой Мандарин"...
19.06.2019
3144
Кольорова палітра троутарної плитки від "Золотой Мандарин"...
08.03.2024
4861
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...
29.02.2024
1421
Після перерви в 2 важкі роки компанія «Екотехнік Україна» знову здобула цю нагороду. Це ...
14.02.2024
4142
Гуманітарна реконструкція в Україні, яку координує шведська благодійна організація OperationAid, про...