РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

UKRCEMFOR 2019: огляд найгучнішої події цементної галузі в Україні (ФОТО, ВІДЕО)

28-29 травня в Києві відбулася Міжнародна конференція UKRCEMFOR 2019. Відомі державні діячі, експерти, лідери з виробництва цементу визначали напрямок розвитку галузі
6793 03.06.2019 в 09:19



UKRCEMFOR 2019
нові технології, світовий досвід, сучасні рішення

В Києві відбулася VIІІ Міжнародна конференція «UKRCEMFOR 2019: Цементна промисловість. Найкращі практики. Перспективи розвитку», організована Асоціацією «Укрцемент».





Відкриваючи Конференцію, Голова Асоціації Павло Качур навів цифрові показники галузі: «Це промисловість, яка дає більше 4500 робочих місць, і яка тільки за минулий рік сплатила понад 1 млрд. 200 млн. податків до бюджету. Це промисловість яка забезпечує середню заробітну плату на 25-30% більшу, ніж показники відповідного регіону і яка тільки за минулий рік інвестувала у свій розвиток і покращення якості продукції більше 1 млрд. 700 млн. гривень».

Степан Кубів, Кубів Степан

З вітальною промовою виступив Перший Віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів зазначивши, що за останні 3 роки в Україні побудовано 6800 км доріг. «Ми заклали 55,1 млрд. гривень бюджету цього року на будівництво доріг і маємо наміри запровадити страхування як нового елементу якості супроводу їхнього будівництва», - зазначив урядовець.

Володимир Омелян, Омелян Володимир

Еру бетонних доріг анонсував на Конференції Міністр інфраструктури України Володимир Омелян: «Перші десятки кілометрів бетонних доріг будуть укладені саме в 2019 році. І я хочу, щоб через 3 роки вже тисячі кілометрів автошляхів будувалися з бетону». За словами очільника Міністерства, Укравтодор має бачення, як можна з бетону будувати сільські та місцеві дороги, експлуатація яких буде набагато тривалішою, ніж експлуатація доріг з асфальтним покриттям.

Роман Скільский, Скільский Роман

Виконавчий директор Асоціації «Укрцемент» Роман Скільский у своїй презентації зробив огляд сучасного стану цементної галузі та її перспектив на найближчі роки.


На фото персона із розділу Будівельної Вікіпедії "Популярні особистості будівельної галузі": Катерина Нікітіна

Екатерина Никитина, Никитина Екатерина, Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина

Дводенна Конференція зібрала в НСК «Олімпійський» більше 300 учасників з 15 країн світу. Про світові тенденції цементної індустрії, виклики та роль цементної галузі в економіці Європи доповідали європейські та світові експерти: виконавчий директор Європейської Асоціації цементу CEMBUREAU Кун Коппенхол (Бельгія), аналітик цементної індустрії, Керуючий партнер ON FIELD INVESTMENT RESEARCH Арно Пінатель (Велика Британія), старший експерт в галузі альтернативних видів палива Польської Асоціації Цементу Божена Срода, Керуючий директор Ecorec Штефан Ахляйтнер (Австрія) та ін. Серед вітчизняних експертів на Конференції виступили в.о. керівника Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак, Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук, директор з економіки та фінансів «ПАТ Укрзалізниця» Андрій Рязанцев, перший заступник міністра інфраструктури України (2014-2016рр.) Володимир Шульмейстер, Віце-президент Всеукраїнської дорожньої Асоціації Вадим Олійник та ін.


На фото персона із розділу Будівельної Вікіпедії "Популярні особистості будівельної галузі": Сергій Савчук

Сергій Савчук, Савчук Сергій

Очільник Держагентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук запропонував скликати нараду з проблем інвестицій в сміттєпереробні потужності з лініями по виробництву альтернативного палива (RDF/SRF) для цементних печей. Крім того Савчук повідомив, що вже ведеться робота в напрямку створення системи податкового стимулювання переходу підприємств з органічного палива на тверде відновлювальне паливо з відходів, що може суттєво змінити паливний баланс заводів і зекономити національній економіці мільйони тон вугілля.

Серед головних тем конференції обговорювали сучасний стан та тенденції розвитку цементної промисловості,  енергоефективніcть та екологію, тенденції будівництва в Україні, альтернативне паливо, сусідні ринки, цементобетонні дороги, якість бетону, сучасну архітектуру та міський простір та ін.


На фото персона із розділу Будівельної Вікіпедії "Популярні особистості будівельної галузі": Славомір Новак

Славомір Новак, Новак Славомір

В.о. керівника Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак презентував національну програму відновлення доріг територіального значення. «Ми пропонуємо уряду розглянути окрему програму за новою для України технологією укочуваного бетону - з окремим фінансуванням у розмірі 10 млрд. гривень на рік. Ми розрахували, що за цією програмою за три-чотири роки питання ремонту доріг буде вирішено». За словами Новака, укочуваний бетон поєднує переваги технології асфальто-бетону щодо укладення і швидкості введення в експлуатацію та технології звичайного цементо-бетону, і має велику популярність в Європі.


Сольмаз Фуляді, Сольмаз Фуляди

Родзинкою програми стала презентація «королеви бетону», архітекторки, засновниці студії «Solmaz Primavera» Сольмаз Фуляді. Дизайнерка іранського походження – переможниця багатьох світових професійних конкурсів завдяки своїм виробам з бетону. В її руках холодна суміш перетворюється на меблі, декор, аксесуари різних кольорів та поєднань. Сольмаз запросила присутніх до власної квартири-студії, повністю виконаної з  бетону, щоб переконатися, що це зручний та комфортний матеріал.

UKRCEMFOR є найбільшою галузевою подією України, яка відбувається раз на 2 роки. Цього року захід, який вже став головною комунікаційною платформою для представників ринку, відбувався вже увосьме.




ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ВАЖЛИВОЇ ІНФОРМАЦІЇ З UKRCEMFOR (ОНОВЛЮЄТЬСЯ):
НОВИНИ ТА ДОПОВІДІ СПІКЕРІВ


Чи є майбутнє у бетонних доріг в Україні? Володимир Омелян (ВІДЕО)

Міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів про перспективи та основні труднощі розвитку бетонних доріг в Україні


12,06,19

04,06,19





Очільник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак запропонував нову методику відновлення доріг


31,05,19






СЛІДКУЙТЕ ЗА НОВИНАМИ!
НЕЗАБАРОМ СЕРІЯ ЕКСКЛЮЗИВНИХ МАТЕРІАЛІВ BUILD PORTAL,
ЩОДО ВИРІШЕННЯ ГОЛОВНИХ ПРОБЛЕМ І ПЕРСПЕКТИВ РОЗВИТКУ ЦЕМЕНТНОЇ ГАЛУЗІ!



ДРУЗІ І ПАРТНЕРИ BUILD PORTAL


На фото персона із розділу Будівельної Вікіпедії "Популярні особистості будівельної галузі": Катерина Нікітіна

Екатерина Никитина, Никитина Екатерина, Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина, Павло Качур, Качур Павло


На фото персони із розділу Будівельної Вікіпедії "Популярні особистості будівельної галузі": Світлана Шах, Катерина Нікітіна, Ольга Соловей

Екатерина Никитина, Никитина Екатерина, Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина, Світлана Шах, Шах Світлана, Ольга Соловей, Соловей Ольга




На фото персони із розділу Будівельної Вікіпедії "Популярні особистості будівельної галузі": Катерина Нікітіна, Сергій Савчук

Екатерина Никитина, Никитина Екатерина, Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина, Сергій Савчук, Савчук Сергій











Степан Кубів, Кубів Степан, Павло Качур, Качур Павло

Павло Качур, Качур Павло



Володимир Омелян, Омелян Володимир







Сергій Пилипенко, Пилипенко Сергій, Ковальська





Павло Качур, Качур Павло

Андрій Рязанцев, Рязанцев Андрій


На фото персона із розділу Будівельної Вікіпедії "Популярні особистості будівельної галузі": Катерина Нікітіна
























Текст: Ukrcemfor
Джерело: Головний будівельний портал України Build Portal
Фото і відео: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal


 
 
Интересные новости:
24.05.2019
4723
14 травня 2019 року, під час семінару-тренінгу “Дефіцит персоналу долаємо інноваційними метода...
03.05.2019
4445
Під час створено «Будівельного конгресу» було створено Мережу енергоефективності виробни...
26.04.2019
5662
24 квітня у Києві, в конгрес-холі «Президент Готелю» було створено Мережу енергоефективн...
13.03.2024
1282
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3828
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4313
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...