РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Творчі вміння і професіоналізм майбутніх майстрів столярної галузі: результати конкурсу від "Снєжка-Україна"

«Снєжка-Україна» за підтримки і сприяння Департаментів професійної освіти й Директорату ПТО Міністерства освіти і науки України провела конкурс для учнів, що навчаються за професіями «Столяр», «Столяр будівельний», «Виробник художніх виробів з дерева», «Деревообробник будівельний»
3333 17.05.2019 в 09:58


Конкурс найкращих робіт

Компанія «Снєжка-Україна» впродовж п'яти років співпрацює з навчальними установами професійної освіти України. За цей період в різних областях відкриті Навчально-практичні центри Групи компаній «Śnieżka» на базі професійно-технічних закладів. Для цікавого навчання і якісного засвоєння учнями теоретичного і практичного освітніх матеріалів ТзОВ «Снєжка-Україна» щорічно організовує інтерактивні заходи, які дають змогу учасникам отримувати мотиваційну складову для здобуття високої фахової майстерності.

Цьогоріч «Снєжка-Україна» за підтримки і сприяння Департаментів професійної освіти й Директорату ПТО Міністерства освіти і науки України провела конкурс «Декорування готового дерев’яного виробу за допомогою продуктів ТМ VIDARON» для учнів, що навчаються за професіями «Столяр», «Столяр будівельний», «Виробник художніх виробів з дерева», «Деревообробник будівельний». У змаганні взяли участь команди з дев'яти навчальних професійно-технічних закладів України, в яких функціонують Навчально-практичні центри Групи компаній «Śnieżka», зокрема: Ставропігійське вище професійне училище м. Львова, Центр професійно-технічної освіти м. Житомира, ВПУ №2 м. Херсона, ВПУ № 7 м. Вінниці, Вище професійне училище № 7 м. Калуша, Ужгородський центр професійно-технічної освіти, Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури, ВПУ № 1 м. Рівне, Тернопільське вище професійне училище №4 ім. Михайла.

Під час конкурсу учасники кожної команди демонстрували рівень засвоєння знань і оволодіння навичками з технології використання лакофарбових матеріалів ТМ VIDARON, а також показали майстерність і професійні вміння щодо створення сучасних декоративних покриттів на дерев’яних виробах площею до 10 м². Виконання декоративного покриття включало різні етапи робіт: шпаклювання тріщин і нерівностей на поверхні, її шліфування, знепилення відшліфованого покриття, захист від біологічних загроз, полірування поверхні, її матування й лакування. У ході здійснення усіх цих завдань враховувалися правильність дотримання технології оздоблення й точна послідовність реалізації кожного з етапів процесу декорування. Для втілення конкурсних робіт підприємство «Снєжка-Україна» забезпечило усі команди потрібними лакофарбовими матеріалами ТМ VIDARON.

Конкурс тривав понад три місяці. Кожна команда мала достатньо часу, щоб втілити власні дизайнерські проекти столярних виробів і оздобити їх, дотримуючись технології декоративного покриття. Оцінювання робіт кожної команди відбувалося у два етапи. Спершу правильність виконання робіт оцінював оргкомітет, до якого входили представники Департаменту професійної освіти МОН і ТзОВ «Снєжка-Україна». У другому етапі підсумкові фотографії задекорованих дерев'яних виробів кожної з команд були розміщені у соціальній мережі Facebook на сторінці VIDARON. Тож усі охочі користувачі соцресурсу й прихильники спільноти VIDARON впродовж двох тижнів мали можливість своїми лайками підтримати команди молодих майстрів і у такий спосіб оцінити їхні роботи.

Максимально за підсумками кожного етапу оцінювання команда могла набрати 90 балів, а 180 балів отримати сумарно за два етапи оцінювання.

За підсумками двох етапів конкурсу були визначені три переможці, що набрали найбільшу кількість балів, і відповідно до рейтингу посіли три перші місця.

Перше місце виборола команда Вищого професійного училища №1 м. Рівне, яка отримала подарунковий сертифікат на суму 5 000 гривень на вироби ТМ VIDARON для навчального закладу.

Друге місце у рейтингу здобуло Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури, і заслужено відзначене сертифікатом на суму 3 000 гривень на вироби ТМ VIDARON для навчального закладу.

Третє місце зайняли учні з ДНЗ «Вище професійне училище №2 м. Херсона». Тож команда закладу нагороджена сертифікатом на суму 2 000 (дві тисячі) грн на вироби ТМ VIDARON.



Варто зазначити, що кожен учасник трьох команд-переможців був удостоєний індивідуальними подарунками від компанії «Снєжка-Україна».
Конкурс «Декорування готового дерев’яного виробу за допомогою продуктів ТМ VIDARON» дав змогу майбутнім майстрам столярної і деревообробної галузей проявити креативність, творчий потенціал, а також високі професійні вміння, які вони здобули, навчаючись у професійних навчальних закладах України, що використовують сучасні методи підготовки кваліфікованих фахівців, залучаючи до співпраці виробників новітніх матеріалів для обробки деревини.

Джерело: sniezka.ua

Інформацію розміщено на правах реклами

 
 
Интересные новости:
10.05.2019
3058
Неймовірне нове рекламне відео від ТМ PENOBOARD...
09.05.2019
2774
"Ніколи знову". Україна разом із багатьма європейськими країнами відзначає День пам'яті та примиренн...
08.05.2019
2935
Українці тепер можуть користуватись конфігуратором Scania...
08.03.2024
4861
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...
29.02.2024
1420
Після перерви в 2 важкі роки компанія «Екотехнік Україна» знову здобула цю нагороду. Це ...
14.02.2024
4142
Гуманітарна реконструкція в Україні, яку координує шведська благодійна організація OperationAid, про...