РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Якісний сервіс за найкращими європейськими стандартами у фірмовому салоні «Śnieżka»

Новий фірмовий салон «Śnieżka» відчинив свої двері для покупців у Житомирі
2870 26.03.2019 в 12:05





 НОВИЙ ФІРМОВИЙ САЛОН У ЖИТОМИРІ

Новий фірмовий салон «Śnieżka» відчинив свої двері для покупців у Житомирі. Магазин розташований у центрі міста, на вулиці Покровській, 54.

Відтепер мешканці й гості Житомира зможуть ознайомитися з найширшим спектром лакофарбової продукції для ремонту й облаштування інтер'єру, фасаду помешкання, матеріалів для захисту й декорування деревини та металу, а також мають змогу отримати від фахівців салону кваліфіковані поради й консультації щодо вибору потрібних виробів для оздоблення й дизайну будь-якого приміщення.



Увесь асортимент високоякісної інноваційної лакофарбової продукції відомого бренду Śnieżka, який присутній і знаний на українському ринку вже 20 років, представлено у новому фірмовому салоні в місті Житомирі. Тут споживачі знайдуть ґрунтувальні засоби, водоемульсійні фарби, емалі ТМ Śnieżka, захисно-декоративні імпрегнати, лаки для деревини ТМ VIDARON, а також продукти для утеплення фасадів ТМ FOVEO TECH.



Розвиваючи напрям створення фірмових салонів «Snieźka» в Україні, компанія «Снєжка-Україна» насамперед дбає про комфорт і задоволення попиту покупців. Головною перевагою таких магазинів є якісне обслуговування та увага до споживачів, які за будь-якої потреби можуть не лише придбати той чи інший виріб, а й завжди бути впевнені, що саме у фірмовому салоні «Śnieżka» персонал професійно зорієнтує їх у виборі продукції, надасть вичерпну інформацію про особливості кожного виду товарів, допоможе вибрати колір із широкої гами барв, а також продавці-консультанти затонують лакофарбові матеріали за допомогою кольорувального обладнання. Тож, завітавши в салон, усі відвідувачі – і звичайні покупці, і майстри ремонтно-оздоблювальних робіт – завжди почуватимуться тут зручно й надійно.

Зазначимо, що магазин оснащено модерним виставковим обладнанням, на якому всю лінійку виробів Групи компаній «Śnieżka» розміщено за видами матеріалів і торговими марками. Такий підхід спрощує і полегшує вибір покупців. Окрім того, салон забезпечено різними інформаційно-поліграфічними матеріалами й оригінальними взірцями кольорів, що також допомагають споживачам проаналізувати можливі дизайнерські рішення і зробити правильний вибір.



«У напрямі розвитку фірмових салонів «Śnieżka» компанія «Снєжка-Україна» працює понад п'ять років. Ми як виробник прагнемо, аби в магазинах фірмового стилю був максимально індивідуальний підхід до кожного клієнта, щоб салон повсякчас був забезпечений усією лакофарбовою продукцією й потрібними довідково-інформаційними матеріалами. І загалом тут має завжди панувати приязна атмосфера для кожного відвідувача, адже це впливає на репутацію бренду й успішну діяльність магазину», – говорить Марцін Ернест, комерційний директор ТзОВ «Снєжка-Україна».

Отож фірмовий салон «Śnieżka» – це гарантія корисних покупок високоякісних лакофарбових матеріалів, виготовлених за європейськими технологіями. Компанія «Снєжка-Україна» створила магазин на партнерських засадах спільно з ТзОВ «ВІКТРЕЙДИНГ».

 

 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,                          

вул. Привокзальна, 1а                                

Тел.: +38 (03259) 60-161                            

e-mail: press.releases@sniezka.ua

 

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine     



Джерело:Снєжка-Україна
Інформацію опубліковано на правах реклами

 
 
Интересные новости:
26.03.2019
2604
Компанія «Рууккі Україна» переходить на нове екологічне покриття, що виготовляється по з...
23.03.2019
2461
Интервью с лауреатами общенациональной программы «Человек года - 2018» в номинации &laqu...
22.03.2019
3286
Матова латексна фарба Śnieżka Mattlatex створює стійке матове покриття на різних типах поверхонь...
08.03.2024
4860
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...
29.02.2024
1418
Після перерви в 2 важкі роки компанія «Екотехнік Україна» знову здобула цю нагороду. Це ...
14.02.2024
4142
Гуманітарна реконструкція в Україні, яку координує шведська благодійна організація OperationAid, про...