РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Інвестиції Групи компаній «Śnieżka» в угорську фірму «POLI-FARBE Vegyipari Kft»

Угоду про капітальні інвестиції АТ «ФФІЛ «Śnieżka» з угорською компанією «Poli-Farbe Vegyipari Kft» було підписано 11 лютого 2019 року у Будапешті
2840 18.02.2019 в 10:27




«Śnieżka» інвестує в «POLI-FARBE Vegyipari Kft» 

11 лютого 2019 року у Будапешті було підписано угоду про капітальні інвестиції АТ «ФФІЛ «Śnieżka» з угорською компанією «Poli-Farbe Vegyipari Kft», яка займає надійну позицію на угорському ринку лакофарбових  матеріалів. Завдяки угоді АТ «ФФІЛ «Śnieżka» придбає 80% акцій угорської фірми, що дозволить обом компаніям отримати відчутний синергетичний ефект, зміцнюючи свої  позиції на  європейських ринках.

«Śnieżka» придбає акції угорської  компанії «Poli-Farbe Vegyipari Kft» на суму 8 млрд. угорських форинтів (близько 108 млн. злотих).

«Наші компанії багато що поєднує – це, зокрема,  подібність бізнесу,  філософія діяльності і портфоліо продуктів. Разом з Анталем Шабу, засновником і  директором «Poli-Farbe», ми вважаємо, що настав слушний час для об'єднання сил. Ми переконані, що ця угода принесе відчутні переваги і користь обом сторонам, - говорить Пйотр Мікрут, президент Правління  «ФФІЛ «Śnieżka», - Важливо відзначити, що Антал Шабу, який разом з персоналом розвинув сильну позицію фірми «Poli-Farbe» на ринку Угорщини, продовжуватиме управляти цією компанією, зберігаючи при цьому 20% її акцій,» - підкреслив Пйотр Мікрут.




«Poli-Farbe Vegyipari Kft» - це компанія з міцною позицією в Угорщині у сегменті декоративних фарб для внутрішніх робіт, що має одну з найбільш впізнаваних марок на тамтешньому ринку ЛФМ. Крім цього, фірма виготовляє ізоляційні системи, емалі й захисно-декоративні засоби для деревини.

«За допомогою нашого польського партнера фірма «Poli-Farbe Vegyipari Kft» отримає більшу стабільність і матиме шанс для передбачуваного розвитку. Завдяки інвестиціям АТ «ФФІЛ «Śnieżka»  продукти Poli-Farbe будуть  конкурентоспроможнішими в Європі. Ми  продовжуватимемо виготовляти  високоякісні фарби, доступні за ціною, а також ізоляційні матеріали. Водночас працюватимемо у напрямку соціальної діяльності. «Śnieżka»  - сильна бізнес-організація, її знання й досвід, отримані на багатьох ринках, а також у сфері ефективної конкуренції з глобальними корпораціями, безсумнівно, стануть корисними для нашої компанії в подальшому розвитку,» - каже Антал Шабу, засновник і директор фірми «Poli-Farbe Vegyipari Kft».

Інвестиції «ФФІЛ «Śnieżka» у виробничий потенціал «Poli-Farbe Vegyipari Kft» є черговою віхою в реалізації стратегічного розвитку Групи компаній «Śnieżka». Одним із важливих засад є здобуття позицій лідера у Центрально-Східній Європі, отримуючи високий авторитет і визнання на ринках окремих країн.  




Угорщина стане другим ринком для Групи компаній  «Śnieżka» за масштабами продажів і доходів. На першому плані залишається польський ринок. Варто додати, що до цього часу одними з головних експортних ринків Групи були Україна і Білорусь. Географічна диверсифікація дозволить зменшити політичний ризик для Групи компаній  «Śnieżka», що є важливим елементом ведення бізнесу у Східній Європі.

Укладена угода сприятиме якісній синергії обох фірм у сферах  досліджень й розробок, а це дозволить покращити ефективність  виробництва і прискорюватиме розвиток АТ «ФФІЛ «Śnieżka» й «Poli-Farbe Vegyipari Kft».

 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,                          

вул. Привокзальна, 1а                                

Тел.: +38 (03259) 60-161                            

e-mail: press.releases@sniezka.ua

 

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua

www.acrylputz.com.ua

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine     

Джерело: Śnieżka
Інформацію опубліковано на правах реклами


 
 
Интересные новости:
13.02.2019
2567
Caterpillar запускає перший у своїй галузі мобільний додаток, розроблений для того, щоб клієнти, які...
13.02.2019
2660
Scania представить на Bauma модельний ряд вантажних автомобілів для будівельної галузі, здатних впор...
08.03.2024
4860
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...
29.02.2024
1419
Після перерви в 2 важкі роки компанія «Екотехнік Україна» знову здобула цю нагороду. Це ...
14.02.2024
4142
Гуманітарна реконструкція в Україні, яку координує шведська благодійна організація OperationAid, про...