РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Відзначено компанії за розвиток будівництва в Україні (Оновлено)

Головний будівельний портал України вручив відзнаки за розвиток будівництва в Україні
6736 04.03.2019 в 07:26






ВІДЗНАКИ ЗА РОЗВИТОК БУДІВНИЦТВА В УКРАЇНІ



Хочемо подякувати компаніям за внесок у розвиток будівництва в Україні за версією Build Portal. Ми оцінювали компанії за соціальну позицію і розвиток.

По-перше, ми відзначили компанії за показниками зростання, та розвитку з різних позицій:  впровадження новацій, технологій, тощо -  є показником стабільної роботи та надалі будуть мірилами, що відзначатимуть дійсно сильні компанії у своїх сегментах. Їх прогрес є та буде прикладом та основою для розвитку будівельного ринку. Окремо відзначимо також і високі стандарти роботи кожного з номінантів, що є неабияким показником успішності та впливу на галузь.


По-друге, кожна з відзначених компаній є соціально-відповідальною, що у наш час є скоріше винятком, ніж правилом.  Тим не менш, кожна з них взаємодіє з нами у неупередженому висвітленні будівельної галузі України, що переживає період трансформацій, які започаткують її передову роль у економіці вже у найближчі роки.


Завдяки підтримці цих компаній, ми неупереджено висвітлюємо реальний стан галузі



У  будь-який перехідний період важливо змінювати на краще існуючі правила. Саме тому прозорість та незалежність висвітлення будівельної галузі є необхідним не лише учасникам ринку, а й усьому суспільству. Аналіз ринку та ситуації показує зростаючий тренд у суспільстві у цьому напрямку. Рухаючись до передового інформаційного суспільства нам необхідно користуватись достовірною інформацією, що буде формувати наш завтрашній день. Наша задача як проекту полягає у розумінні та подоланні цих викликів. Крім того, для розвитку бізнесу та бізнес-культури в країні ми висвітлюємо діяльність провідних компаній будівельного ринку, що формують повістку дня у галузі та є прикладом для багатьох інших. Соціальна відповідальність бізнесу, бізнес-візіонерство, що формує нашу країну є також тими заслугами, за які ми хочемо подякувати нашим партнерам.

Сподіваємось, що у прийдешньому 2019 році ми разом зможемо змінити на краще ситуацію у будівельній галузі та продовжити розбудову нашої країни.







НАГОРОДЖЕНІ КОМПАНІЇ
Завдяки цим компаніям розвивається будівельна галузь в Україні, а
1 млн. читачів БілдПорталу щомісяця має змогу читати правдиві, неупереджені новини ринку. Дякуємо вам за це!
 




Penoboard

TM Penoboard - один із лідерів у царині тепло-, звуко-, гідроізоляції. Компанія активно працює в Україні та за кордоном, демонструючи дійсно вражаючі результати. Вже у цьому році постане нова черга виробничих потужностей компанії у м. Тернопіль, що стане гарною основою для подальшого розвитку та завоювання нових експортних ринків.

Дізнатись більше про компанію >>>








Zeppelin

Цеппелін Україна - беззаперечний лідер ринку спецтехніки в Україні. Високі стандарти роботи українського підрозділу відомої міжнародної корпорації і, насамперед, беззаперечна якість продукції, що присутня на кращих будівельних майданчиках у всіх куточках світу - це кращий сплав передових рішень для українського будівництва, гірничо-видобувної галузі та комунального господарства.
 
Дізнатись більше про компанію >>>










Олта
Олта - один із лідерів віконного ринку України, що представляє в Україні кращі рішення для кожного будинку. Німецька якість та український досвід разом з передовим досвідом і максимально кваліфікованим персоналом компанії - запорука надійності ваших будівництв та ремонтів.

Дізнатись більше про компанію >>>







Евротон

Євротон - один із лідерів ринку цегли у нашій державі. Компанія пройшла довгий шлях становлення та розвитку у непростих українських реаліях. Однак, їй вдалося створити цілу лінійку якісної продукції європейського рівня, яка доступна не лише на ринку України, але і в цілій низці інших країн серед яких є Казахстан, Румунія, Польща, Грузія та інші перспективні ринки для українських виробників, де користується неабияким попитом. 

Дізнатись більше про компанію >>>








Rehau
Rehau - українське представництво відомої німецької компанії, що пропонує рішення у багатьох будівельних напрямках - інженерні системи, вікна, рішення для інтер'єру та екстер'єру (кухні, тераси, тощо). Висока якість продукції, досвід та максимальна відкритість до клієнтів - необхідні умови успішної роботи на будь-якому ринку. Але для компанії Рехау ці стандарти є сталими та визначальними, що формують кращі рішення для ринку. Лідерські позиції у багатьох сегментах є заслуженими по праву, а інновативні продукти для будівельників в Україні розвивають нашу галузь прямо зараз. 







Velux
Велюкс - високоякісні рішення для мансардних вікон та новітні технології сервісу та контролю. Все це лише коротка характеристика роботи українського представництва відомої данської компанії, що зарекомендувала себе якнайкраще в Україні та світі. Окремо також відзначимо передову роль компанії у розвитку прогрессивного енергоефективного будівництва в Україні. Кращі європейські рішення та досвід спеціалістів компанії - основа високих стандартів житлового будівництва у нашій країні.

Дізнатись більше про компанію >>>









Fakro
Факро - один із лідерів на ринку мансардних вікон в Україні та віце-лідер аналогічного світового ринку. Польська компанія, що протягом короткого часу зарекомендувала себе у світових масштабах - вагомий показник для вибору постачальника. Креативний підхід до роботи, соціально-відповідальний бізнес та передові продуктові рішення - кращі характеристики для компанії, що задає високу планку в українському будівництві.

Дізнатись більше про компанію >>>







Золотий Мандарин
Золотий Мандарин - величезний вибір тротуарної плитки та рішень для благоустрою і власне лідер українського ринку фігурних елементів мощення. За короткий строк компанія вийшла на максимальні показники не лише у об'ємах випуску продукції, а й також у її асортименті та представленні на ринку України. Передове виробництво та індивідуальний підхід до кожного клієнта - все те, що вирізняє компанію у її повсякденній роботі.

Дізнатись більше про компанію >>>









Lapp Group
Лапп Груп - українське представництво відомого німецького бренду, що представляє інновативні рішення кабельно-провідникової продукції у всьому світі. Кращі традиції німецького сімейного бізнесу, що вирізняється максимальною відповідальністю та скрупульозністю, а також величезна відданість технологічному прогресу - найкращі якості для розвитку будівництва в Україні. 

Дізнатись більше про компанію >>>






Автек
Автек - лідер ринку вантажної техніки в Україні. Компанія представляє лінійки вантажівок Ford Trucks та МАЗ. Їх якість оцінило багато українських клієнтів, що працюють на будівельному ринку.

Дізнатись більше про компанію >>>










Читайте, кращі рекламні компанії 2018 року за версією Build Portal:

Визначено найкращі будівельні рекламні кампанії 2018 року
Кращі маркетингові рішення, креатив, соціальна відповідальність, - визначені кращі будівельні рекламні кампанії 2018 року. Дізнайтесь хто виборов лаври переможця цього разу








Джерело: Головний будівельний портал України Build Portal

 
 
Интересные новости:
29.12.2018
9573
Вічна сила мистецтва – це те, що єднає сотні малознайомих людей, створюючи з їх сердець дивови...
04.01.2019
87278
Підведення підсумків року та головне новорічне привітання від перших осіб галузі і провідних компані...
26.12.2018
14484
Что должно быть приоритетным — человек для развития технологий или технологии, развивающие чел...
19.04.2024
5797
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з Recovery Construction Forum Ukraine, який відбувся ...
17.04.2024
3580
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...
15.04.2024
5486
11 квітня 2024 року відбувся RECOVERY CONSTRUCTION FORUM UKRAINE, який об’єднав представників ...