РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Переможці 17-го Всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпека» отримали свої нагороди

Конкурс «Екологічна якість та безпека» є громадською ініціативою і проводиться з 2001 року за сприяння Міністерства екології та природних ресурсів України.
3500 27.11.2018 в 13:08

 

В Україні визначили найкращих з охорони довкілля


В Києві 21 листопада 2018 року на Міжнародному форумі «INNOVATION MARKET» відбулося нагородження переможців 17-го Всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпека».

З відзначення кращих ініціатив та досягнень промислових підприємств в сфері охорони довкілля розпочала роботу секція «Екологія» форуму INNOVATION MARKET, що організована на платформі міжнародного форуму для сталого розвитку бізнесу Green Mind, яка працювала з 21 по 23 листопада 2018 року.

Читайте також: В рамках форумів Innovation Market та Green Mind пройшла конференція про сталі державні закупівлі

В цьому році міжнародний форум для сталого розвитку GREEN MIND, за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, ГРУПИ МЕТІНВЕСТ, Компанії ДТЕК Енерго та САНТРЕЙД (ТМ ОЛЕЙНА), виступив партнером по організації заходів екологічного спрямування в рамках ділової програми Міжнародного форуму «INNOVATION MARKET».

Конкурс «Екологічна якість та безпека» є громадською ініціативою і проводиться з 2001 року за сприяння Міністерства екології та природних ресурсів України з метою популяризації кращих досягнень вітчизняних підприємств і організацій в галузі екологічних ініціатив та покращення показників екологічної результативності.


 

Критерії відбору конкурсантів досить жорсткі, тому із сімдесяти чотирьох заявлених організацій за результатами регіонального туру відбір пройшли тільки вісімнадцять з яких визначено 5 підприємств і організацій – переможців та лауреатів Конкурсу.

Нагороди переможцям вручали Світлана Берзіна, президент Всеукраїнської громадської організації «Жива планета» та Святослав Куруленко, президент Спілки екологічних аудиторів України, заслужений природоохоронець України.

Читайте такожВ Києві пройшов Міжнародний форму для сталого розвитку бізнесу Green Mind – 2018

В номінації «Системний підхід до управління та впровадження більш чистих технологій виробництва» було відзначено ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ». Нагороду прийняв Олександр Семенець, головний еколог підприємства.

Екологічна політика цього підприємства спрямована на забезпечення ефективного використання і відтворення природних ресурсів, охорону довкілля і забезпечення екологічної безпеки виробництв.

Особлива увага приділяється використанню відновлювальних джерел енергії. Підприємство несе відповідальність за всі стадії процесу виробництва продукції, постійно модернізуючи технологічні процеси.


В номінації «Системний підхід до управління та впровадження більш чистих технологій виробництва» перемогу отримав ДП «Морський торговельний порт «Южний».

Нагороди отримали Петро Рабаджи, заступник головного інженера та Зоя Тимашкова начальник відділу охорони навколишнього середовища.

На підприємстві щорічно впроваджуються заходи щодо зменшення впливу виробничої діяльності на навколишнє середовище, постійно досліджуються наявні виробничі процеси для оцінки їх впливу і впровадження екологічно безпечних технологій.



В номінації «Екологічна якість та безпека виробництва» було відзначено ТОВ Клесівський кар'єр нерудних копалин «Технобуд». Нагороду отримала Наталія Гуріна, менеджер по роботі з громадськістю та пресою.

Підприємство несе відповідальність за всі стадії процесу виробництва продукції, постійно модернізуючи технологічні процеси.

Компанія здійснює ряд природоохоронних заходів щодо боротьби з пилоутворенням – основною екологічною проблемою щебеневих підприємств, таким чином за останні роки підприємству вдалося зменшити викиди пилу майже вдвічі.


В номінації «Системний підхід до управління та впровадження більш чистих технологій виробництва» нагороджено ПАТ «ЗАПОРІЗЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ КОМБІНАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ». Нагороду отримав Ігор Черняк, директор з охорони праці, промислової та техногенної безпеки.

Екологічна політика підприємства спрямована на раціональне використання природних ресурсів, зменшення негативного впливу на навколишнє природне середовище, в тому числі на зменшення обсягів викиду забруднюючих речовин в атмосферне повітря та обсягів утворення відходів.




В номінації «Системний підхід до управління та впровадження більш чистих технологій виробництва» нагороджено ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Отримав нагороду Дмитро Маньков, заступник директора департаменту (охорона водного басейну) департаменту з охорони навколишнього середовища.

На підприємстві щорічно виконується комплекс екологічних заходів, направлених на забезпечення ефективної роботи виробництва, з мінімальним впливом на навколишнє середовище. В 2017 р. витрати підприємства на виконання природоохоронних заходів склали близько 900 (дев’ятисот) млн. грн.


 Джерело та фото: greenmind.com.ua

 
 
Интересные новости:
20.11.2018
6475
Свое 75-летие в этом месяце отметил Иван Салий, а Всеукраинскому союзу производителей строительных м...
04.12.2018
9118
Узнайте, чем запомнился День Яблока в "Новой Англии", кто поставил новый украинский рекорд по нареза...
19.04.2024
5816
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з Recovery Construction Forum Ukraine, який відбувся ...
17.04.2024
3593
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...
15.04.2024
5489
11 квітня 2024 року відбувся RECOVERY CONSTRUCTION FORUM UKRAINE, який об’єднав представників ...