РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

"Цеппелін": Успішний бізнес починається із якісної освіти

Компанія «Цеппелін Україна» урочисто відкрила унікальний Науково-навчальний центр дорожніх машин
2627 25.10.2018 в 07:58




8 жовтня 2018 року компанія «Цеппелін Україна» урочисто відкрила унікальний Науково-навчальний центр дорожніх машин на території Національного транспортного університету України.

Вже впродовж кількох років офіційний дилер найвідоміших світових брендів техніки компанія «Цеппелін Україна» тісно співпрацює із провідними ВНЗ України. Ключову роль у цій співпраці відіграє програма підтримки навчальних процесів у Національному транспортному університеті, розташованому у Києві. 8 жовтня 2018 року представники «Цепелін Україна» разом із керівництвом НТУ взяли участь в урочистому відкритті єдиного в Україні Науково-навчального центру дорожніх машин.



В Україні сьогодні просто немає науково-навчального центру такого рівня і настільки технологічно оснащеного. Студенти, аспіранти та викладачі нашого ВНЗ відтепер мають змогу вдосконалювати свої профільні знання та набувати нових практичних навичок, використовуючи для цього найкращі світові технології. І мені особливо приємно відзначити, що своїми технологіями із нами поділився бренд №1 у світі дорожніх та будівельних машин – офіційний дилер техніки Caterpillar – компанія «Цеппелін Україна». Достатньо сказати, що лінійка техніки компанії нараховує понад 650 інноваційних моделей машин, - відзначив ректор Національного транспортного університету України Микола Дмитриченко.



Зі свого боку керівник відділу будівельної та кар’єрної техніки ТОВ «Цеппелін Україна» Єдгар Харутюнян зауважив, що відкриття на базі Національного транспортного університету Науково-навчального центру – це черговий крок з боку компанії на шляху налагодження співпраці із профільними ВНЗ.

Навіть великі компанії час від часу зіштовхуються із проблемою дефіциту кадрів. Це об’єктивний процес і подолати цю проблему можна лише комплексними заходами. І в першу чергу – це підготовка майбутніх спеціалістів ще на тому етапі, коли вони навчаються в ВНЗ. В компанії «Цеппелін Україна» працює чимало молодих спеціалістів – вчорашніх студентів, і я переконаний, що завдяки відкриттю Науково-навчального центру наші лави поповнить ще багато випускників НТУ.



Керівник відділу післяпродажного обслуговування ТОВ «Цеппелін Україна» Сергій Косяк відзначив, що у кожного сумлінного студента є шанс здобути на базі нового Науково-навчального центру фундаментальні практичні знання та набути такої кваліфікації, яка дасть змогу стати членом команди компанії. За його словами, студенти НТУ стажуються в різних відділах ТОВ «Цеппелін Україна» вже починаючи із другого курсу. Після отримання диплома бакалавра випускники отримують шанс повноцінного працевлаштування в компанії.

Багато співробітників «Цеппелін Україна» в минулому - випускники НТУ, що зберегли теплі спогади про навчання в університеті, тому дана подія не просто відкриття Науково-навчального центру а й зустріч поколінь що мають спільні цінності та прагнення.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

 
 
Интересные новости:
26.10.2018
3791
17 жовтня #АГРОМАТ зібрав партнерів, щоб познайомити з найсвіжішими та найактуальнішими трендами щор...
20.03.2024
3620
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...
20.03.2024
3878
The Ukrainian division of Ruukki has announced the opening of its own training center for cooperatio...
08.03.2024
4867
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...