РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Автогрейдери Cat® серії М: особливості та переваги

Автогрейдери Cat® серії М допоможуть оптимізувати роботу на будівництві завдяки своїм характеристикам
1181 28.06.2017 в 08:07


Автогрейдери Cat® серії М стали галузевим стандартом експлуатаційної ефективності та загальної продуктивності. Вони призначені для скорочення витрат часу і ресурсів при виконанні дорожнього будівництва і ремонтних робіт. Основні переваги серії: високий комфорт для оператора і зручність технічного обслуговування, завдяки чому ви зможете досягти максимального збільшення прибутку від інвестицій. 



ДВИГУН

Двигуни Cat® C9 ACERT забезпечують продуктивність машини, необхідну для підтримання постійних швидкостей профілювання для максимальної продуктивності робіт. Завдяки високому обертаючому моменту і здатності двигуна стабільно працювати на режимах максимального навантаження, досягається потужність, необхідна для плавної роботи при різких короткочасних збільшеннях навантаження на машину. Технологія ACERT знижує температуру в камері згоряння і оптимізує згоряння палива, що дозволяє використовувати паливо з максимальною ефективністю. Двигуни ACERT також відрізняються меншим рівнем викидів відповідно до вимог до обладнання по всьому світу.

ТРАНСМІСІЯ

Автогрейдери серії М призначені для ефективної роботи в найважчих умовах. Стандартне автоматичне блокування диференціала розблокує диференціал при повороті і заблокує його при русі вперед, спрощуючи управління і захищаючи силову передачу.

КОМФОРТ І УПРАВЛІННЯ

Хороший огляд є ключовим фактором забезпечення безпеки і ефективності. Скошена форма дверей кабіни і капота і похиле заднє вікно дозволяють оператору візуально контролювати стан відвалу, коліс і задню частину машини. Додаткова задня камера ще більше збільшує огляд навколо машини.


  

ПРИЛАДОВА ПАНЕЛЬ

Покажчики, які легко читаються, та контрольні лампи відображають всі критичні робочі параметри машини. Система Cat® Messenger забезпечує можливість контролю продуктивності машини і даних діагностики в режимі реального часу, що дозволяє досягти максимальної продуктивності.

КУТ ПОВОРОТУ ВІДВАЛУ ТА ВІДВАЛ

Збільшений нахил і оптимізована кривизна відвалу, а також великий зазор між верхньою частиною відвалу і поворотним кругом збільшують ефективність переміщення матеріалу уздовж відвалу. Загартовані направляючі, загартовані ріжучі кромки і бічні накладки, а також болти для важких умов експлуатації забезпечать підвищену надійність і довгий термін служби відвалу. Сполучна балка дозволяє встановлювати відвал в крайні положення для полегшення формування укосів і траншей, а також для зачистки траншей.

На пухких, м'яких грунтах (бруд, гравій, пісок або сніг), де зчеплення коліс з грунтом утруднене, додатковий повний привід (AWD) забезпечить підвищення переданої на грунт потужності і зробить роботу більш ефективною. Додаткове тягове зусилля протидіє ковзанню машини на бічних схилах. 



Щоб дізнатися більше про переваги автогрейдерів Cat® серії М, зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350. Фахівці компанії з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання!

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
23.06.2017
1409
Які переваги в роботі має перевантажувач M324D2 MH...
01.03.2022
2278
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1693
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001