РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.545 EUR: 42.056
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.545
EUR 40.000 41.000 42.056
USD 39.400 39.830 39.545
EUR 42.050 42.720 42.056
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Обираємо фарбу для приміщень із підвищеною вологістю

Аби ремонт прослужив довше для ванн та кухонь варто підбирати фарби, які витримують умови підвищеної вологості
1790 17.05.2017 в 14:33





Кухня та ванна кімната – приміщення, без яких нині неможливо уявити собі сучасне помешкання. Вони завжди були і є найбільш необхідними та відвідуваними. Саме тут щодня готують їжу, влаштовують спільні вечері та посиденьки, приймають водні процедури та перуть. Через те кухня та ванна кімната найчастіше піддаються впливам вологи, а відтак потребують надійного захисту та ретельного підходу до облаштування та ремонту.

І якою б якісною та функціональною не була вентиляція у цих приміщеннях, як і у цілому помешканні загалом, та якими б регулярними не були провітрювання, уникнути утворення конденсату та надмірної вологості за вищезгаданих умов досить складно, проте можливо.

Відомо, що волога має здатність швидко проникати у верхні шари фарбованого покриття, яке потерпає від неї насамперед, спричиняючи утворення плісняви та грибка на найбільш вразливих місцях, що завдає серйозної шкоди будівельним конструкціям. Тому шар доброї фарби може надійно та надовго захистити їх від руйнівних процесів за умови дотримання конкретних вимог.

Основні вимоги до фарбованого покриття

Щоб не мати клопоту з частими ремонтами і перефарбовуванням та щоб стіни та стеля кухні і ванної кімнати надовго залишалися чистими та свіжими, зовнішній шар фарбованого покриття має виконувати такі завдання та відповідати певним вимогам:

- ефективно захищати поверхню від утворення плісняви та грибка;

- забезпечувати необхідні санітарно-гігієнічні параметри у приміщеннях;

- створювати сприятливі умови перебування мешканців у кухні та ванній кімнаті;

- бути стійким до частого вологого прибирання та миття.

Сучасний будівельний ринок пропонує фарби, які своїми властивостями і технологічними характеристиками повною мірою забезпечують вище вказані умови. Серед таких – латексні фарби для використання всередині приміщень з підвищеним рівнем вологості. До таких слід віднести, зокрема, латексну фарбу для інтер’єрів Śnieżka Кухня-Ванна.

Особливості латексної фарби Śnieżka Кухня-Ванна

Отож, аби стіни та стеля кухні та ванної кімнати у помешканні тривалий час зберігали здоровий та привабливий вигляд, ТМ Śnieżka пропонує споживачеві спеціальну латексну фарбу для інтер’єрів Śnieżka Кухня-Ванна.

Матеріал виготовляють з використанням інноваційної технології SILVER FORMULA, особливістю якої є введення до вмісту фарби силікону та чистого срібла, що суттєво підвищує її біоцидні властивості та стійкість до вологи, а відтак нейтралізує бактерії та грибки на прийнятному для здоров’я людини рівні. Більше того, покриття з латексної фарби Śnieżka Кухня-Ванна надовго захищає поверхні від утворення цвілі та грибків.

Враховуючи особливості використання кухні та ванної кімнати, зокрема, окрім підвищеного рівня вологості, можливе часте забруднення, фарбоване покриття легко відмити вологою ганчіркою, повторюючи таку процедуру за необхідності багато разів. Досягти бажаного кольору фарби можна додаванням до неї універсального пігментного концентрату COLOREX (до 3% від обсягу фарби).

Наносити фарбу Śnieżka Кухня-Ванна слід на підготовлену чисту та рівну поверхню, попередньо обробивши її спеціальним протигрибковим засобом за температурних умов навколишнього середовища не нижче + 10°С.

Тож латексна фарба для інтер’єрів Śnieżka Кухня-Ванна - це виріб для фарбування приміщень з підвищеним рівнем вологості.

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,

вул. Привокзальна, 1а

Тел.: +38 (03259) 60-161

e-mail: press.releases@sniezka.ua

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

www.vk.com/sniezkaua

Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»
Інформацію розміщено на правах реклами 

Похожие статьи:
05.05.2017
5761
Як повернути привабливий зовнішній вигляд та відновити експлуатаційні характеристики дерев'яної ...
27.02.2024
1587
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2434
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001