РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.784 EUR: 42.312
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.784
EUR 40.000 41.000 42.312
USD 39.470 39.830 39.784
EUR 42.100 42.720 42.312
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Обираємо штукатурку для утеплення фасаду

Як обрати штукатурку для утеплення фасаду? На це важливе питання відповіли спеціалісти
3272 17.03.2017 в 08:08






Утеплення фасаду сьогодні вважають важливою передумовою облаштування сучасного комфортного житла, яке тісно пов’язують з раціональним використанням енергоресурсів та суттєвим скороченням витрат на опалення. Однією із найпоширеніших систем утеплення будь-яких будівель є система скріпленої теплоізоляції, популярність якої пояснюють кількома чинниками: порівняно невисокою вартістю, довговічністю, естетичним зовнішнім виглядом, а також великим вибором матеріалів для зовнішнього оздоблення.


Основною особливістю системи утеплення є приклеювання теплоізоляційних плит, захист їхньої поверхні полімерцементними матеріалами, армованими спеціальною скло-сіткою, та нанесення шару декоративної штукатурки.

Зовнішній декоративний штукатурний шар у цілій системі утеплення має важливе  значення. Він не лише захищає теплоізоляційний матеріал від зовнішніх факторів (ультрафіолетового випромінювання, опадів, механічних пошкоджень тощо), але й надає екстер’єру привабливого вигляду. Тому при виборі матеріалу для зовнішнього оздоблення фасаду слід враховувати його експлуатаційні та естетичні характеристики.







У пошуках споживачем вдалого поєднання прийнятного зовнішнього вигляду, надійних захисних функцій і доступної вартості декоративного покриття фахівці радять силіконові штукатурки.

На відміну від мінеральних, акрилових, силікатних силіконові мають найбільшу еластичність, газо- та паропроникність та кольорову гаму. Такі штукатурки не лише не забруднюються, але й здатні самоочищатися: дощова вода легко вимиває з них пил та інший бруд. Тому їх рекомендують застосовувати на фасадах будинків у промислових зонах та біля автомобільних доріг з інтенсивним рухом. Чудова адгезія дає змогу використовувати такі штукатурки на будь-яких основах, а необмежена колористика забезпечує фасаду вишуканий вигляд.

Вітчизняний виробник будівельної хімії для оздоблення інтер’єрів, екстер’єрів, а також систем утеплення FOVEO TECH компанія «Снєжка-Україна» радить усім, хто планує розпочати роботи з утеплення та оздоблення фасаду, силіконову штукатурку власного виробництва FOVEO TECH TN 30.

Готову штукатурну масу наносять вручну та агрегатом  як декоративну тонкошарову штукатурку у безшовних системах утеплення, використовуючи пінополістирол  або мінеральну вату.

Силіконова штукатурка FOVEO TECH TN 30 виготовлена на основі силіконової смоли, мармурової крихти, спеціальних наповнювачів та компонентів, відзначається високою стійкістю до атмосферних впливів (опадів, ультрафіолету), бруду та біологічної корозії. Висока еластичність штукатурки запобігає механічним ушкодженням зовнішнього штукатурного шару, що підвищує теплоізоляційні характеристики системи утеплення  загалом. 





 До складу силіконової штукатурки FOVEO TECH TN 30 входять ефективні протигрибкові засоби, тому ні цвіль, ні пліснява їй не загрожують. Висока газо- та  паропроникність силіконової штукатурки дає змогу застосовувати її у системах утеплення з різними утеплювачами – як з пінополістиролом, так і з мінеральною ватою.

На таку штукатурку не мають  впливу сезонні перепади температур. Відтак матеріал не вбирає вологу, а, отже, покриття не піддається трісканню та руйнуванню. Використання різних способів нанесення штукатурки дає можливість отримувати на поверхні різноманітні текстури, наприклад, найпоширеніші «баранчик» та «короїд». Варто пам’ятати, що використовувати силіконову штукатурку FOVEO TECH TN 30 необхідно разом з матеріалами силіконової групи (ґрунтовки, фарби) для забезпечення високої якості та надійності усієї системи утеплення.


Генеральний інформаційний партнер: компанія «FOVEO TECH» - експерт з утеплення фасаду


www.foveotech.com.ua


Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»

Інформацію розміщено на правах реклами 
 
Похожие статьи:
05.03.2017
2029
Дізнайтесь більше про інноваційний веб-вузол budhub.com.ua, ресурс, який поєднує якісні сервісн...
27.02.2024
1598
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2441
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001