РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Caterpillar запрошує в «Еру розумного заліза»

На найбільшій будівельній виставці Bauma в Мюнхені (Німеччина) Дуглас Оберхельман, голова і генеральний директор компанії Caterpillar, розкрив суть поняття «розумного заліза»
2794 25.01.2017 в 10:38

Дуглас Оберхельман, голова і генеральний директор компанії Caterpillar, розкрив суть поняття «розумного заліза» на виставці Bauma 2016 - найбільшій будівельній виставці в Мюнхені, Німеччина:

«Ера розумного заліза» - стратегія компанії Caterpillar, яка відображає її прагнення стати лідером, впроваджуючи цифрові рішення, призначені для підвищення продуктивності праці, ефективності, безпеки та прибутковості клієнтів. Компанія Caterpillar - провідний новатор в цій сфері. Ми збираємося стати світовим лідером в інноваціях в «розумному залізі», - заявив Оберхельман на прес-конференції.





Разом, Caterpillar і Zeppelin отримали 12.000 кв.м площі для демонстрації продукції на Bauma'16. Компанії представили понад шістдесят розробок, великий вибір інструментів для роботи, ряд супроводжуючих послуг.

«Ми завжди любимо демонструвати наші машини і двигуни, і ми надзвичайно горді тим, що продукція Caterpillar знаходиться в центрі уваги відвідувачів виставки, - заявляє Роб Чартер, президент групи компаній Caterpillar Inc. - Це не розробки технологій тільки заради "розробки". Це технології, орієнтовані на рішення проблем клієнтів. Наша команда працює з машинами, паровозами, двигунами і запчастинами, і усуває можливі труднощі користувачів, роблячи техніку більш "розумною". Також ми допомагаємо людям, які працюють з нашим обладнанням, зробити цей процес більш ефективним і безпечним».





На прес-конференції Д.Оберхельман також пояснив чим саме Caterpillar відрізняється від компаній-конкурентів, які також орієнтовані на цифрові технології:

«По-перше, ми вже давно займаємося цим. Наша база складає більше трьох мільйонів машин і двигунів у всьому світі. Цей фундамент дозволяє залишити конкурентів позаду.

По-друге, розгалуджена дилерська мережа дозволяє нам завжди залишатися поруч з клієнтами. У цьому найбільша конкурентна перевага компанії Caterpillar. Ми можемо швидко зреагувати на будь-яку проблему клієнта і вирішити її на місці.

По-третє, з 1925 року робота Caterpillar була присвячена тому, щоб допомогти клієнтам досягти успіху. Відвідайте будь-яку країну світу і ви побачите обладнання Caterpillar за роботою. Машини Cat® створюють цілі інфраструктури, надають енергію, займаються будівництвом. Подумайте про вигоди, якщо всі ці пристрої стануть «розумним залізом».

По-четверте, ми не збираємося пропонувати тільки одне рішення, ми випустимо кілька, щоб задовольнити потреби всіх наших користувачів в будівництві, гірничодобувній промисловості, енергетиці та транспорті».

Підводячи підсумки, Оберхельман сказав: «Наше бачення полягає в тому, що шляхом поліпшення Cat® Connect Technology і Services offerings, цілі автопарки і робоче обладнання - машини, двигуни, планшетні пристрої, смарт-пристрої і дрони - в результаті будуть обмінюватися інформацією на одній спільній платформі і говорити з клієнтом на одній мові. Чекаю цього моменту з нетерпінням».





КРАЩІ ТЕХНОЛОГІЇ CATERPILLAR:

1. Cat® Connect Technology - програмне і апаратне забезпечення, сумісне з Cat® і схожим обладнанням, призначене для надання клієнтам необхідних даних для оптимізації робочих процесів. Cat® Connect Technology включають в себе такі програми:

   • Link - рішення, яке фіксує важливі відомості про продуктивність і працездатність продукту. Робить інформацію доступною для більш легкого і швидкого прийняття управлінських рішень.

   • Grade і Compact - рішення, що допомагають операторам техніки переміщати матеріал більш точно за меншу кількість проходів.

   • Payload - бортова система, призначена для вантажних автомобілів і вантажного обладнання, яка збільшує ККД і зменшує тимчасові цикли.

2. Cat® 360 Advantage - продукт для повної експертної оцінки обладнання, який допоможе вирішити проблему клієнта на робочому майданчику.

3. Leverage Every Litre - навчальна ініціатива, яка містить інструменти, поради і ресурси, які допомагають користувачам Caterpillar вдосконалити паливну економічність і в результаті, збільшити дохід.





Джерело та фото: zeppelin.ua
Інформацію опубліковано на павах реклами

Похожие статьи:
24.01.2017
1580
Моделі M315F і M317F доповнять ряд екскаваторів Cat® серії F, особливість новинок - ко...
01.03.2022
2257
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1674
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001