РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Очікувана продуктивність і несподівана економічність CAT® 950 GC

Cat® 950 GC - фронтальний навантажувач, призначений для виконання робіт в інтенсивному режимі в умовах жорсткої економії. Дізнайтеся більше про переваги моделі!
1659 20.01.2017 в 10:39

Фронтальний навантажувач Cat® 950 GC призначений для виконання навантажувально-розвантажувальних робіт в інтенсивному режимі в умовах жорсткої економії. Дізнайтеся більше про переваги моделі! 

 

Переваги Cat® 950 GC:


ЗБІЛЬШЕНА ВИСОТА НАВАНТАЖЕННЯ

Розроблений спеціально для тривалих повсякденних робіт на будівельному майданчику колісний навантажувач легко справляється з навантаженням самоскидів з високими бортами. Максимальна висота розвантаження ковша - 4 180 мм.


ОСОБЛИВА КОНСТРУКЦІЯ КОВША

Встановлений на моделі Cat® 950 GC в стандартній комплектації ковш серії "Performance" зі збільшеним днищем і округленими стінками дозволяє навіть недосвідченому оператору досягти високого коефіцієнта наповнення ковша (на 20% вище).


ГІДРОСИСТЕМА З РЕГУЛЮВАННЯМ ПО НАВАНТАЖЕННЮ

Модель 950 GC обладнана гідросистемою з регулюванням по навантаженню, яка подає рідину під тиском на робоче обладнання тільки коли це необхідно, що підвищує продуктивність машини і скорочує витрату палива.


ДВИГУН CAT® C7.1

На моделі 950 GC встановлюються двигуни Cat® C7.1, які відповідають вимогам стандартів Stage IIIA (Tier 3) на викиди забруднюючих речовин і оснащені системою впорскування палива. Система управління холостим ходом двигуна (EIMS) дозволяє звести до мінімуму споживання палива, скорочуючи частоту обертання колінчастого вала двигуна після заданого часу роботи в режимі холостого ходу. 



       

КОРОБКА ПЕРЕДАЧ

Коробка передач з проміжним валом і перемиканням під навантаженням, розроблена і виготовлена компанією Caterpillar, забезпечує високий контактний тиск шестерень, що досягається постійним перебуванням в контакті до трьох зубів. Ці термооброблені шестерні, органічно доповнені підшипниками для важких умов експлуатації, роблять коробку передач надійною та паливноефективною і забезпечують низький рівень шуму і вібрації під час роботи.


КАБІНА

Весь інтерфейс органів управління спроектований з урахуванням зручності оператора. Він є інтуїтивно зрозумілим і простим в експлуатації. Гідравлічні органи управління робочим обладнанням забезпечують зручне керівництво, яке не потребує великих зусиль.

Кабіна 950 GC забезпечує унікальний огляд, оснащена широким і плоским вітровим склом. Скло видовжене до підлоги кабіни для забезпечення поліпшеного огляду ковша.

Зручне сидіння з тканинною оббивкою і механічною підвіскою має велику кількість регулювань, що дозволяють налаштовувати сидіння відповідно до росту і ваги оператора, включаючи регулювання положення в поздовжньому напрямку, висоту сидіння і жорсткість підвіски. 



       

ПРИСТРІЙ ДЛЯ ШВИДКОЇ ЗМІНИ НАВІСНОГО ОБЛАДНАННЯ FUSION™

Система швидкої зміни навісного обладнання Fusion™ надає єдиний інтерфейс для всього модельного ряду колісних навантажувачів малої і середньої потужності. Ця система дозволяє використовувати широкий спектр навісного обладнання на одній машині на робочому майданчику.


РОЗРОБЛЕНІ КОМПАНІЄЮ CATERPILLAR

Компоненти, що використовуються при виробництві колісних навантажувачів Cat®, розроблені і вироблені відповідно до стандартів якості Caterpillar, вони застосовуються на всіх виробничих об'єктах компанії. Модель 950 GC створена з використанням попереднього досвіду виробництва високопродуктивних і надійних колісних навантажувачів.


ПЕРШОКЛАСНА ДИЛЕРСЬКА ПІДТРИМКА КОМПАНІЇ CATERPILLAR

Машини Cat® відрізняються високою якістю конструкції і неперевершеною надійністю, що дозволяє легко обслуговувати і ремонтувати техніку, отримуючи першокласну і ексклюзивну технічну підтримку дилерів Cat®.

Компанія Цеппелін Україна, офіційний дилер Caterpillar, забезпечує комплексну підтримку клієнтів за рахунок кваліфікованого персоналу, угод про підтримку і унікальної всесвітньої мережі доставки запасних частин. Щоб дізнатися більше про фронтальний навантажувач 950 GC або іншу спецтехніку Cat®, зв'яжіться з нами за телефоном 0 800 300 350.



Джерело та фото: zeppelin.ua
Інформацію опубліковано на павах реклами


Похожие статьи:
19.01.2017
1600
Інноваційність, витривалість і продуктивність - якості, якими відрізняються техніка Caterpillar...
01.03.2022
2279
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1693
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001