РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Як правильно облаштувати кімнату для малюка

Поради експертів щодо облаштування кімнати для малюка. Дізнайтеся, що важливо враховувати при виборі приміщення та плануванні інтер'єру
2057 10.10.2016 в 10:21


Дитяча кімната у кожному помешканні займає особливе місце, тому й підхід до її облаштування також має бути особливим і відповідальним. Адже йдеться про власну територію найменшого члена родини, його особистий простір, такий необхідний для  фізичного та інтелектуального розвитку.

І тут батькам треба докласти чимало зусиль і врахувати все до дрібниць: розташування кімнати, освітлення, підлогу, стіни, меблі, місце для ігор. Одним словом, все, що створює інтер’єр дитячої кімнати та належні умови для психічного комфорту дитини, формування її характеру, смаків та звичок. Вік малюка від народження і до трьох років вважають найцікавішим, адже у цей період він починає пізнавати світ, постійно змінюється, швидко росте, щохвилини тішить батьків своїми досягненнями.



Кілька корисних порад при облаштуванні дитячої кімнати

1. У дитячій кімнаті має бути достатньо денного світла. Найкращим приміщенням буде найсвітліше у помешканні: розташоване з південно-східного чи південно-західного боку або ж те, де найбільші вікна. Не варто забувати про освітлення у вечірню пору, аби під час спілкування та ігор очам дитини було комфортно. Окрім основного джерела освітлення, варто подбати і про локальне (бра, торшер чи настільну лампу).

2. В облицюванні поверхонь варто використовувати якісні природні матеріали. Оскільки на підлозі малюк проводить багато часу, бажано для покриття обрати дерев’яну чи паркетну дошку, паркет або корок. Ці матеріали –екологічно чисті, довговічні та красиві. З натуральних матеріалів зі щільною текстурою також мають бути штори, оббивка крісел, чохли. 

3. Стіни є визначальними у інтер’єрі дитячої, адже вони створюють загальну атмосферу приміщення та певний настрій. Доволі естетичним, екологічним та вигідним способом оздоблення є пофарбовані стіни та стеля. По-перше, для фарбування доступні різні види фарб та поєднання кольорів; по-друге, процес нанесення фарб не такий вже трудомісткий та дорогий; по-третє, сучасний будівельний ринок пропонує спеціальні матеріали, призначені для фарбування дитячих кімнат, які не шкодять здоров’ю, мають привабливий вигляд, їх легко наносити, вони чудово миються, а пофарбовані стіни «дихають».

Усім цим критеріям якнайкраще відповідає гіпоалергічна фарба  Śnieżka KIDS, спеціально розроблена для фарбування дитячих кімнат.

Водоемульсійна фарба на водній основі ŚnieżkaKIDS містить якісні екологічні складники, тому вона не викликає алергію.

ŚnieżkaKIDS легко наноситься пензлем, валиком або розпиленням на суху і чисту поверхню. Брудні процеси під час фарбування зведено до мінімуму, тому що фарба не хляпає та досить швидко сохне. Другий шар можна наносити вже через 2-4 години. Висока покривна здатність Śnieżka KIDS забезпечує її раціональне використання. Враховуючи вищенаведені технологічні особливості Śnieżka KIDS,  облаштувати  кімнату для малюка батьки можуть власними силами, не вдаючись до послуг майстрів та економлячи при цьому кошти.

4. Важливо правильно підібрати колір кімнати. Фахівці радять віддавати перевагу теплим та спокійним оливковим, рожевим, жовтим тонам і уникати фіолетових та яскраво-червоних відтінків. Адже відомо, що яскраві – збуджують нервову систему, а теплі – заспокоюють. Колористична система Śnieżka Colour System дає змогу підібрати один із 518 запропонованих відтінків фарби Śnieżka KIDS, аби стіни у дитячій заграли усіма кольорами веселки, створили затишок і комфорт. Враховуючи високу стійкість фарби,  згодом, навіть забруднене покриття стіни можна легко мити.

5. Не слід забувати про меблі. Меблі дитячої мають відповідати віку дитини, критеріям зручності, безпеки, а також правилам ергономіки. Розташування меблів не повинно заважати малюку та стримувати його бажання побігати.

Сподіваємося, що ці кілька простих порад допоможуть вам в облаштуванні кімнати для вашого малюка.





 ТзОВ «Снєжка-Україна»

 



Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,                    

вул. Привокзальна, 1а                                

Тел.: +38 (03259) 60-161                            

e-mail: press.releases@sniezka.ua

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

www.vk.com/sniezkaua


Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»
Інформацію розміщено на правах реклами 

Похожие статьи:
09.12.2016
3624
Белорусское предприятие «БЕЛГИПС», лидер своей отрасли на родине, начало поставку г...
27.02.2024
1497
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2391
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001