РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Стабільно висока якість продукції – гарантія успіху бізнесу ПАТ «Дікергофф Цемент Україна»

Компанія «Дікергофф Цемент Україна» ділиться секретами стабільно високої якості продукції.
2644 20.05.2016 в 23:05



При виробництві та використанні  цементу завжди дуже важливо знати його властивості, на основі яких можна судити про його якість.  Це можливо тільки завдяки використанню високоякісного лабораторного обладнання та високій кваліфікації співробітників лабораторії, їх знання національної та європейської нормативної документації, та практичного досвіду.  Тому ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» постійно інвестує у програму закупівель сучасного лабораторного обладнання та підвищення кваліфікації робітників.

Зараз в країні відбувається поступовий перехід до європейських правил і норм, це звичайно, стосується і цементного виробництва.  Лабораторії заводів Волиньцемент та ЮГцемент активно готуються впровадити нові для нас європейські нормативні документи які стосуються якості цементу.  Це потребує значних зусиль. Але завдяки професійності керівників лабораторій, та вмінням співробітників цей процес відбувається спокійно та впевнено.  Для забезпечення високої якості цементу будь якої марки працівникам ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» вдається поєднати європейські норми та вітчизняні виробничі традиції.

Нормативні документи ідентичні європейським, що до технології виробництва цементу, методів визначення та оцінки відповідності показників якості почнуть діяти з 1 липня 2016р, але повний перехід на ці норми відбудеться до 2020р. Описані в цих документах методи та правила суттєво відрізняються від національних.

Досі основним аргументом споживачів цементу проти введення європейських норм є відсутність посилань на ці документи у діючій нормативній та проектній документації у галузі будівництва.

Сучасна будівельна технологія пред'являє до в’яжучих матеріалів нові вимоги. Для залізобетонних виробів та конструкцій потрібен портландцемент з високою ранньою міцністю, для спорудження бетонних доріг – цемент який має високу деформаційну здатність та морозостійкість, для потреб нафто - та газовидобуваючої промисловості – тампонажний. У відповідь на потреби будівельників ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» виготовляє цемент, що задовольняє всім наявним вимогам.

На заводах  ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» діє постійна система контролю якості та настанова з якості, які спрямовані на  ефективну організацію та керівництво виробництвом та сприяють вдосконаленню якості цементу. Лабораторії виробництв ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» атестовані у відповідних державних службах, мають сертифікати відповідності та всі необхідні документи та сертифікати.

Наразі виробничі лабораторії ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» мають все  необхідне обладнання для випробувань цементу за новими стандартами.  Зараз, у перехідний період, контроль якості  ведеться як згідно діючих національних стандартів, так і відповідно до нормативних документів європейського зразку. Ці заходи покликані допомогти нашим клієнтам як найкраще адаптуватися до нових європейських вимог до цементу.

Підтвердженням стабільно високої якості цементу ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» є сертифікати відповідності (вимогам ДСТУ Б В.2.7-46:2010 «Цементи загальнобудівельного призначення. Технічні умови» та ДСТУ Б EN 197-1 «Цемент. Частина 1. Склад, технічні умови та критерії відповідності для звичайних цементів» в ДП «Орган з сертифікації цементів СЕПРОЦЕМ»).

 

Прийнято вважати, що  цемент марки ПЦ IІ/Б-Ш-400 відповідає цементу CEM II/В-S 32,5, а ПЦ I – 500  відносять до цементу CEM I 42,5.  Ця відповідність означає значне зниження міцності у марочному віці, навіть, за різних методів випробування центу, записаних у цих стандартах (див. табл.1).

Таблиця 1

Вимоги до цементу за національними та європейськими нормативними документами.

 

Компанія ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» свідомо  вирішила, що ПЦ I – 500 повинен відповідати вимогам до CEM I 52,5, тому  що цей цемент використовується для найвідповідальніших будівельних споруд та виробів. Тому клієнти  ПАТ «Дікергофф Цемент Україна»  впевнені що якість цементу не впаде, а залишиться стабільно високою, такою до якої вони звикли.


Джерело: ПАТ «Дікергофф Цемент Україна»

Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
27.02.2024
1590
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2436
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001