РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.574 EUR: 42.162
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.574
EUR 40.000 41.000 42.162
USD 39.360 39.673 39.574
EUR 41.780 42.450 42.162
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Навіщо байцують деревину?

Змінити відтінок деревини та підкреслити неповторність її структури деревини дозволить БЕЙЦ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON. Дізнайтеся як найкраще використати засіб і надовго зберегти благородну красу деревини, слідубчи кільком простим рекомендаціям.
3067 13.04.2016 в 21:12


Вершиною творіння природи у великому переліку будівельних і конструкційних матеріалів безперечно є деревина. Її унікальні фізико-механічні властивості відомі давно й саме завдяки їм деревину використовують для різноманітних споруд і виготовлення виробів не одне тисячоліття. Якщо йдеться про вироби, що оточують нас у повсякденному побуті (двері, підлога, сходи, меблі тощо), то тут на перший план виходять естетичні характеристики деревини: різноманіття відтінків, неповторність текстури, вигадливі візерунки, природна теплота, приємна на дотик.

Та якби природа не старалася, а людина усе одно прагне довершити її творіння – досконалості немає меж. Стосується це зміни відтінків деревини та підкреслення неповторності її текстури, що дає змогу досягти прекрасних декоративних ефектів. Для досягнення такого результату призначений БЕЙЦ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON.

Бейц – спеціальний засіб у вигляді рідини, що не утворює поверхневої плівки, а проникає вглиб, забарвлюючи саму деревину, завдяки чому, на відміну від фарб, робить видимою текстуру деревини.

БЕЙЦ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON – це сучасний високоякісний засіб на основі унікального поєднання розчинників із слабким запахом з природними оліями. Простоту нанесення забезпечує формула «Easy to use», завдяки чому засіб поступово та рівномірно проникає в деревину. Це дає змогу легко й швидко отримати необхідний декоративний ефект і підкреслити благородну красу деревини. Слід зазначити, що бейц містить УФ-абсорбери, які запобігають «вигоранню» кольору під дією прямих сонячних променів.

Що, як та в якій послідовності слід робити, щоб виконати якісне байцування деревини? Відповіді на ці запитання даємо у покроковій інструкції.

Крок перший: підготовка поверхні

Правильна підготовка поверхні деревини – запорука якісного байцування й чудового естетичного вигляду з рівномірним забарвленням. Це як фундамент для будинку. Отож перш ніж розпочати нанесення БЕЙЦУ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON, поверхню деревини шліфуємо вздовж волокон шліфшкуркою зернистість 120–320. При байцуванні поверхонь, що раніше уже були оброблені іншими лакофарбовими матеріалами, їх необхідно повністю видалити. Усунення старого покриття можна поєднати із шліфуванням.

Відшліфовану поверхню очищаємо від пилу (можна скористатися порохотягом) та інших забруднень. Жирні й засмолені місця промиваємо очищеним бензином і даємо їм висохнути.

Якісна підготовка поверхні полегшує нанесення БЕЙЦУ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ, сприяє отриманню рівномірного забарвлення і виразного малюнка текстури деревини. Тому ще раз наголосимо: цим етапом у жодному разі не можна нехтувати!

Крок другий: підготовка БЕЙЦУ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ

Перед нанесенням БЕЙЦ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON ретельно перемішуємо до отримання однорідної консистенції і кольору. Виріб не потрібно розбавляти, адже він готовий до використання.

В асортименті виробника є 13 готових до застосування кольорів, тож завжди можна з легкістю підібрати відтінок до вподоби.

Крок третій: нанесення виробу

Для нанесення БЕЙЦУ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ  використовуємо губку, тампон або м’яку ганчірку, якими акуратно й рівномірно втираємо засіб у деревину. Робимо це при температурі навколишнього середовища від +5 до +30ºС. За таких умов виріб поступово і рівномірно проникає вглиб деревини, не піднімаючи її волокон. Це дуже важливо, адже щоб нанести наступний шар не потрібно виконувати міжшарового шліфування поверхні. Надлишок продукту, що його не ввібрала деревина, усуваємо ганчіркою.

Інноваційна формула забезпечує тривалий відкритий час роботи. Завдяки цьому будь-які корегування і виправлення можна виконувати навіть через 30 хв після нанесення.

Щоб досягти потрібної інтенсивності кольору, наносимо один або кілька шарів БЕЙЦУ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON з інтервалом 24 год.

Крок четвертий: захист поверхні

Отриману байцуванням поверхню з рівномірним забарвленням та яскраво вираженою текстурою деревини захищаємо прозорим лаком ТМ VIDARON. Лак підбираємо відповідно до умов експлуатації байцованого виробу.

Якщо суворо дотримано усіх рекомендацій, то благородний зовнішній вигляд виробу впродовж багатьох років гарантовано.



www.vidaron.com.ua


Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»

Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
08.04.2016
1779
Твердотопливные котлы от компании «BEZGAZA» - эффективный источник отопления и...
21.06.2023
1995
Хоча станцій з кожним днем стає все більше, досі багато хто не орієнтується і не розуміє, чим вони в...
28.07.2016
3245
Правильное использование данных, которые предоставляются оборудованием, позволит избежать незапланир...
0001