РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Енергоефективні рішення від компанії BEZGAZA

Компанія BEZGAZA пропонує якісний європейський продукт: твердопаливні котли MPM, теплові акумулятори RBB та сонячні колектори Solartime.
2792 14.12.2015 в 16:45

БЕЗГАЗУ, БЕЗГАЗА, bezgaza, котлы, котли
Компанія «БЕЗГАЗУ», лідер з питань енергозбереження, пропонує українському споживачу якісний європейський продукт – твердопаливні котли MPM (Польща), теплові акумулятори RBB (Польща) та сонячні колектори Solartime (Німеччина).

Твердопаливні котли виготовляються польською компанією MPM Projekt з сертифікованої котельної жаростійкої сталі 6 мм. (марка сталі – P265 GH, гладка; котли потужність до 50 кВт), та з сертифікованої котельної жаростійкої сталі 8 мм. (марка сталі – S235JR + N, гладка; котли потужністю вище 50 кВт). Теплообмінники виготовлені зі сталі товщиною 8 мм. Одним із якісних показників є високий ККД – 85-90%. Завдяки конструкції та матеріалам, з яких виготовлені котли, вони здатні працювати на усіх видах палива (вугілля, еко-горошок, дерево, органічні відходи, кокс, торф, брикети, пелети тощо) і пристосовані до різних умов з мінімальним утворенням конденсату і можливістю регулювання потужності.

БЕЗГАЗУ, БЕЗГАЗА, bezgaza, котлы, котли
Компанія «БЕЗГАЗУ» пропонує широку лінійку котлів різної потужності, які розраховані на площу опалювального приміщення від мінімальних розмірів до промислових масштабів:

Класичного типу твердопаливні котли з модернізованою сучасною конструкцією MPM BEZGAZA Standart - котли з використанням примусового забору повітря, адаптовані як до верхнього так і до нижнього спалювання твердого палива. Котли MPM BEZGAZA Standart енергонезалежні - працюють з природною тягою, а температура контролюється механічним поворотно-нависним клапаном. Даного типу котли можуть бути оснащені електронним контролером та вентилятором (MPM BEZGAZA Standart Plus).

Твердопаливні котли нижнього згорання з чавунними решітками MPM BEZGAZA Premium виконані в сучасному дизайні, який забезпечує велику економію палива та сприяє захисту навколишнього середовища. Завдяки своїй конструкції та функції допалу піролізних газів в камері згорання котла, він має високу ефективність та ККД - 90%. MPM BEZGAZA Premium оснащений механічним та ручним регулюванням. В базовій конфігурації процес експлуатації не потребує використання електроенергії, котел працює з природною циркуляцією повітря. Котел може бути оснащений регулятором температури на основі мікропроцесора та вентилятором (MPM BEZGAZA Premium Plus).

Твердопаливні котли сучасної конструкції з автоматичною подачею палива MPM BEZGAZA Super. Конструкція камери згоряння котла може працювати в двох режимах – автоматичному та ручному. Автоматичний режим роботи характеризується згоранням біомаси з використанням контролера та вентилятора і обмежується завантаженням палива та видаленням золи один раз в кілька днів. Ручний режим, або режим «операційної заміни» характеризується ручним завантаженням палива на водоохолоджуючу колосникову решітку. Процес згорання палива в даному режимі може контролюватись та управлятись як автоматично - за допомогою контролера, так і при відсутності електроенергії – вручну, або термостатичним регулятором подачі повітря.

Котли MPM BEZGAZA Super оснащені ретортним пальником, який на сьогодні розглядаються в якості найбільш ефективного джерела тепла для обігріву приміщень. Перевагою є здатність роботи котла протягом декількох днів і практично без обслуговування. Котли можуть бути обладнані пелетним пальником KIPI або PELLAS, або каскадним пальником Multi Flame.

В комплексі з твердопаливним котлом компанія «БЕЗГАЗУ» пропонує установку мультифункціонального теплового акумулятора RBB , який поєднує в собі функції акумулюю чого баку, бойлера та буферної ємності. До акумулятора можна підключати декілька джерел тепла, які будуть доповнювати його, а сам акумулятор буде ефективно та з максимальною економією розподіляти це тепло.

БЕЗГАЗУ, БЕЗГАЗА, bezgaza



Тепловий акумулятор
 усуває проблеми витрат надлишкового тепла! Система дозволяє накопичувати вироблене тепло від джерела опалення та ефективно використовувати його протягом ще тривалого часу. Наприклад, використовуючи тепловий акумулятор разом з електричним котлом, останній можна вмикати тільки в нічний час, цим же економити на опаленні, оплачуючи електроенергію за дешевшим нічним тарифом! Аналогічно і з газовими та твердопаливними котлами, які швидко і з мінімальними витратами будуть забезпечувати оптимальну температуру! Завдяки тепловому акумулятору не втрачається тепло від сонячних елементів. Використовуючи тепловий акумулятор, надлишок виробленого тепла не викидається в атмосферу, тобто усе тепло ми використовуємо раціонально, до того ж, період між розпалюваннями котла можна збільшити в 3 рази!

Економія при використанні теплового акумулятора RBB досягає 30%!





Ще одним із важливих на сьогоднішній день напрямків компанії «БЕЗГАЗУ» являється сонячна енергетика, а саме використання сонячних колекторів для нагріву гарячої води як додаткового джерела економії.

Компанія «БЕЗГАЗУ» пропонує за доступною ціною сучасні високоефективні плоскі колектори ST 230 DE, які виробляються в Німеччині та характеризуються високим ККД – понад 78,3%, що підтверджено європейським сертифікатом Солар Кімарк (Solar Keymark). Його надійна конструкція та німецька якість гарантує ефективну та бездоганну роботу за будь-яких умов протягом багатьох років!
БЕЗГАЗУ, БЕЗГАЗА, bezgaza, солнечный коллектор, сонячний колектор, альтернативна енергетика, альтернативная энергетикаГоловні переваги:
- 10 років гарантії!!!
- Термін експлуатації колектора - мінімум 30 років!!!!
- Колектор виготовлений із загартованого скла, стійкого навіть до граду.
- Висока ефективність підтверджена європейським сертифікатом Солар Кімарк (Solar Keymark).
- Абсолютно безпечна експлуатація завдяки низькій температурі стагнації 202 ˚C.
- Невелика вага (39 кг) завдяки малим габаритам.
- Незначна кількість теплоносія (1.90 л).
- Синій суперселективний абсорбер Ета Плюс (Eta Plus);
- Спіральна система всередині колектора гарантує рівномірне переміщення теплоносія у всіх панелях і, отже, рівномірну передачу тепла з колекторів.
- Можливість суміщення до 12 колекторів в одній геліосистемі.
- Можливість розширення геліосистеми в майбутньому.
- Велика різноманітність систем кріплення.
- Всі кріплення виконані за допомогою швидких з'єднань.
- Цільна рама з алюмінію.
- Сучасний естетичний дизайн.
- Висока якість сонячного колектора є гарантією окупності інвестиції!!!


Комплексний підхід від компанії BEZGAZA гарантує Вам істотну енергозалежність та економію!


 

Джерело і фото: www.bezgaza.org
Інформація розміщена на правах реклами

Похожие статьи:
26.04.2016
4074
В последние годы в западных и европейский странах для обогрева и кондиционирования различных зданий ...
21.06.2023
1982
Хоча станцій з кожним днем стає все більше, досі багато хто не орієнтується і не розуміє, чим вони в...
28.07.2016
3235
Правильное использование данных, которые предоставляются оборудованием, позволит избежать незапланир...
0001