РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.670 39.998 39.604
EUR 42.260 42.900 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Немає будівлі, яку б не зводило «Будівельне управління №7»

Великий досвід роботи дозволяє підприємству без проблем зводити найрізноманітніші типи споруд. Переваги і особливості роботи з «Будівельне управління №7»
1530 27.07.2021 в 09:03


«Будівельне управління №7» успішно працює на ринку України з 1988 року під керівництвом свого засновника та незмінного лідера, який не просто побудував бізнес, а головне,  стабільний доброзичливий колектив із майстрів своєї справи, у якому керівник - це авторитет та приклад для наслідування, якого поважають та бояться розчарувати.

Лише в такій загартованій команді десятиріччями можуть народжуватись різноманітні будівельні проекти. За час своєї роботи компанія розвивалась і розширювалась з метою автономності виконання, якості та своєчасній здачі об’єктів в експлуатацію. Для того, щоб клієнти розуміли, що компанія будує не лише споруди, а тепло та затишок від проекту – «під ключ», було вирішено працювати під торговою маркою .

Великий досвід роботи дозволяє підприємству без проблем зводити найрізноманітніші типи споруд, немає будівлі, яку б не зводило «Будівельне управління №7»: багатоповерхівки, котеджі, офісні центри, складські приміщення, торгово-розважальні центри, автосалони і, навіть, храми!

Для якісного та своєчасного будівництва компанія має власний парк автотранспорту та спецтехніки, що повністю забезпечує потреби будівництва. Також у розпорядженні є велика виробнича база: склади, цех металоконструкцій, розчинно-бетонний вузол, столярний та меблевий цеха.

«Будівельне управління №7» ніколи не зупинялось на досягнутому і за свої заслуги та успішні проекти компанія помічена державним керівництвом, тому на своєму рахунку має також побудовані важливі адміністративні державні комплекси – дитячі садочки, сільські ради, школи.

Надаючи комплекс послуг по будівництву «під ключ», «Будівельне управління №7» власними силами розробляє та затверджує проектну документацію, надає повний комплект дозволів та експертних оцінок якості своїх споруд. Не потрібно турбуватися про паперові питання, клієнт лише розглядає, коректує та погоджує документацію.

Незважаючи на складні економічні обставини, «Будівельне управління №7» успішно працює – надає працівникам стабільний заробіток, клієнтам якісні споруди, а собі натхнення , досвід та процвітання. За останні декілька років у Києво-Святошинському районі побудовано два офісно - складські логістичні споруди по 7000 кв.м, два торгово-розважальних центри по 10 та 12000 кв.м, один з яких із кінотеатром, а також два супермаркети «АТБ» побудовані з нуля та «під ключ», а для третього проведена масштабна реконструкція готового приміщення, що чітко відповідає детальній концепції, наданій замовником.  Це останні масштабні проекти, але паралельно з ними компанія будує, реконструює, ремонтує та оздоблює більш дрібні споруди.

«ДомоСвіт» - це сотні досвідчених співробітників, більшість з яких йдуть поруч з дня заснування підприємства, тобто чітко співпрацюють між собою, за роки праці стали майстрами своєї справи, а директор не просто офісний працівник, він голова компанії, який завжди в курсі кожного забитого цвяха або геометрії покрівельних матеріалів. Кожен проект в компанії завжди починається з директора, він ідеально проконсультує, порадить та чітко контролює весь процес будівництва. Такий принцип роботи є показним для клієнта задля його впевненості в найкращому фінішному результаті та глибокій повазі компанії до кожного замовника.

Джерело: «Будівельне управління №7»
Інформацію опубліковано на правах реклами 
Похожие статьи:
31.05.2021
1674
Какие преимущества покупки квартиры от застройщика и как обезопасить себя при покупке новостроя...
0001