РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.221 EUR: 42.367
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.221
EUR 40.000 41.000 42.367
USD 38.950 39.359 39.221
EUR 41.950 42.680 42.367
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Білий колір додає простору і свіжості інтер’єру

Якщо і є колір, який поза часом і модою та якому не страшне витіснення жодними колірними трендами, то це білий. Інтер’єр у білому кольорі – це завжди акуратність, чистота, вишуканість, одно слово, безпрограшний варіант для дизайну помешкання. Він надає відчуття свіжості, спокою та гармонії з природою
2121 08.04.2021 в 09:14


Білий колір – нейтральний, а тому підходить для всіх людей незалежно від уподобань в інтер’єрі чи рис характеру. Він позитивно вливає на самопочуття людини, однак його надмірність, як і будь-що, чого забагато, має зворотний ефект. У цілковито білій кімнаті людина стає почуватися незатишно, наче в замку Снігової королеви, лікарні чи офісі. Натомість тоді, коли білого кольору в міру, коли його використання розбавлене іншими відтінками чи слугує тлом, то це зовсім інша річ!

Білий колір – універсальний, його можна використовувати в будь-якій кімнаті з однаковим успіхом: від передпокою до вбиральні, від кухні до спальні. Немає й інтер’єрного стилю, у якому б не знайшлося місця для білого: він підходить як класиці (шеббі-шик), так і сучасним дизайнерським рішенням (хай-тек). Навіть більше: у деяких дизайнах він відіграє першорядну роль, як-от у мінімалізмі, скандинавському стилі, екостилі.

Білий – найкраще тло для декору й розставлення акцентів. Водночас немає кольору, який не можна було б поєднати з білим.

Напрочуд вдалим вибором білий колір стін є як у великих, так і в невеликих приміщеннях або тих, які мають низькі стелі, чи тих, що не мають вікон, оскільки він здатен візуально додати простору й світла.

Можливо, єдиним мінусом білого кольору в інтер’єрі є легка забруднюваність і потреба постійного догляду стін, пофарбованих у світлий відтінок, оскільки на білому будь-який огріх (тріщинка, нерівність) стає видимим.

Із зносостійкою глибокоматовою латексною фарбою для стін і стель , що має покращені властивості, можна забути про таку проблему, як плями або нерівності на поверхнях, адже відмінна властивість виробу – це висока стійкість до частого миття (1-й клас). Тож білий передпокій/коридор без плям – не фантастика, а реальність із фарбою з удосконаленою рецептурою від . Так, її можна використовувати для приміщень, в яких ступінь експлуатації поверхонь досить високий: коридорів, фойє, офісів, кухонь, віталень тощо.

Також завдяки спеціальній формулі ANTIREFLEX виріб приховує нерівності на поверхні, не залишає смуг та створює бездоганне матове покриття. Матовий ступінь блиску  надасть інтер’єру елегантності та зробить стіни ідеальним тлом для декоративних елементів. Водночас матовий вигляд стін матиме гармонійний вигляд із дзеркальними чи глянсовими поверхнями.



Не менш виразною особливістю фарби є те, що вона виготовлена на базі високоякісної екологічно чистої сировини, є безпечною для здоров’я. Виріб пройшов оцінку екологічних критеріїв й відповідає міжнародним стандартам ISO  14024. Це підтверджує  екологічний сертифікат й відповідно на упаковці фарби нанесено  маркувальний значок  «Зелений журавлик», який інформує споживача про екологічну перевагу виробу.

Виріб можна наносити на цементні, цементно-вапняні, цегляні, гіпсові, дерев'яні або деревопохідні основи, а також на гіпсокартонні плити всередині приміщень, а також шпалери, які можна фарбувати. Якщо Ви прагнете додати свіжості, простору  й  інтер’єру, то Śnieżka MATTLATEX BRILLIANT посприяє цьому і Ви завжди легко зможете підтримувати чистоту поверхонь стін у власній оселі.

               

Джерело: www.sniezka.ua

Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
26.02.2021
2130
Нередко эффективным решением изменение дизайна интерьера становятся обычные фотообои. ...
20.06.2022
2445
Екотренди сьогодні всюди і в інтер’єрі зокрема: якщо меблі – то з натурального дерева, я...
20.04.2022
1685
Фотообои — уникальный отделочный материал, который поможет стильно преобразить даже скучный ин...
0001